פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים שלום לכולם אני רוצה להביא מערכת קירור מים למחשבשתכלול בלוק לכרטיס מסך (רצוי שיהיה אוניברסלי)בלוק לצ'יפ שעל הלוחובלוק למעבד..לא ידעתי איזה חלקים לבחור כל כך אצל הדובים..רצוי שהמערכת תהיה יפה גם..(בעיקרון רציתי להביא את הביג ווטר שהיא ממש יפה ,אבל הבנתי שהביצועים לא משהו)תקציב?ממ אין בינתייםאני חושב 1500-2000
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אם כברצנרת אתה יכול לקנות בכל מקום במחיר שפויRES אתה לא צריך, קח T[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים מחבר למה דווקא הרדיאטור והמשאבה הזאת? מה אתה אומר על זה: ? אגב מזה : Danger Den Bay Reservoir High-Density Polyethylene מזה נותן?
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים את בחרתה את המשאבה D4 נכוןMCP655 זה שם נוסף למשאבה D5שהיא כאמור (נובע מהשם) טובה יותר מD4הרדיאטור הוא 1/3 מהמחיר שלךאבל יתן לך את אותם ביצועים תאורטית עריכה - Danger Den Bay Reservoir High-Density Polyethylene זה מיכל מיים אבל לא חייבים אותו , אפשר להסתפק בT זולצנרת- קנה בכל מקום אחר, לא שווה להוציא 160 שקל על משהו שאתה יכול לקנות ב50אני לא אוהב אישית את הבלוקים של ASETEK יותר מדי פלסטי לטעמי, ותמיד יווצרו כמעט סדקיםלך על הבלוק של DDוקח את הSTORM ולא את הTDX
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים מחבר אה אוקיי הבנתי תודהאם רק תוכל להתיחס לשאר ההודעה הקודמת שלי אני ישמח..:]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.