פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים GeForce FX 5200 הישן לי אין לי מה לעשות איתויש מצב לשדרג אותו (אוברקלוקינג) ??
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אחי יש פו מלא תרדים שפתחו ואני אישית נתתי פו הסבר עים תמונות תעשה חיפוש אחי אתה תמצא מלאאאאאאאאאאאא בהצלחה מרובה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים תוריד רבה טיונר ותעלה עד שיהיה קו צהוב עים אתה לא יודע איפה מה מי מו תישלח עוד הודאה לגבי זה
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר miki20008 T אחי הורדתי את RivaTuner איפה מעלים את הקו הצהוב הזה ? (ויש מצב שהכרטיס ישרף או משהו?? חבל לי על 300 שקל)
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים הוא לא ישרף בחיים עים הוא יגיע למעלות גבוהות אז או יעשה לך ריסטרת או שזה יחזיר להיות בלי אוברקלוק לא יקרה כלום אני עים אובר רצחני בלי קירור ביכלל הליבה שלי ערומה
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים מחבר miki20008 T אחי בקשר לשאלה שלי אם הכרטיס ישרף תודה שענית לי אבל שחכת להגיד לי איפה מעלים את הקו הצהוב הזה
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים costomize השני יש שם ריבוע עים חץ בפנים תילחץ ואז יש כמה אפשרויות תעשה על הכרטיס ואז יש לך שני צירים תעלה עד שיהיה קו צהוב ואז תסמן aplly ואז test ואז החל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.