פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים תחליף משאווה ואני יקנה מימך את הישנה ב 100 או 50 שקל שלך לי פרטית אני יגיד לך מאיפה ליקנות
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר מה שאתה בעצם אומר זה ש אתה רוצה לשלם פי שתים או שלוש ולקבל ביצועים מינוס 10 לפחות אני כבר עים זה שנתיים והיא עובדת כמו בהתחלה אז תקשיב לי או שתיקנה משאווה "מיועדת" ופחות טובהמה שאני אומר בעצם זה שהמערכת צריכה להיראות אסטתית כי היא במעגל סגור (אין מיכל בערכה המים כל הזמן מסתובבים במעגל) ולא תיראה כמו איזה ביצוע ערבי למערכת קירור מים
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר 36 במנוחה40-42 במאמץהאם יש מצב שאני יגיע למשהו כמו 28 מעלות במנוחה עם המערכת הזאת?
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אני בספק אם תצליח לרדת לטמפ' שאתה רוצה, בכל זאת מערכת קירור מים תלויה בטמפ' בחדר ולכן אם אתה לא מתכנן לעבוד כל הזמן במזגן (שעובד מתחת ל28 מעלות) אז לא תגיע לזה.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אני דווקא לא הייתי מחליף את המשאבה -וכמובן שלא הייתי קונה משאבת דגים טבולה שהיא מוציאה את כל החום שלה למים .מה שחשוב במשאבה שהלחץ שהיא יכולה לעמוד(גובה-ראש/H_MAX)ולא כמה ליטר היא שואבת בשעה.החלפת משאבה לא תעזור כשייש לך ראדיאטור +בלוק קירור מאלומיניום.תשקול לשדרג את הראד' ואת הבלוק לאיכותיים יותר מנחושת.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מישהו אמר משאווה תבולה אני לא אמרתי משאווה תבולה תוציא את המח שלך הוא תבול איפה שהו וחוץ מיזה זה לא מערכת אלומיניום הבלוק הוא נחושב והראדיואתור לא זוכר
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים רוב משאבות הדגים הם משאבות טבולות.הראד' הוא מאלומניום.הבלוק מנחושת עם עיצוב מיושן והתנגדות רבה למים.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים נכון,למשל המעבד שלי על 40-42 ללא מאמץ,ועל 53-54 במאמץ טוטאלי,ונאמר אני יפעיל מזדגןאז המעבד יכול להגיע ל30+ - ללא מאמץ,ואם מאמץ גג 40 או אפילו פחות.שמע,קור של מזדגן,זה קור של מזדגן..אין מה להשוות,ואם תקפיא את החדר,גם הצינורות אולי טיפה יקבלו את זה,למרות שאם יש מזדגן-מומלץ יותר לעבוד עם מאוורר,כי הרי הוא יקבל אוויר קר בחדר בכלליות,והוא ידחוף אותו בקלות לצלעות קירור.מה שייתן פחות חום,וביצועים יותר טובים.מסקנה-אני לא יודע מתיי שתחליף את המשאבה,האם זה באמת יוריד לך את הטמפ' לטמפ' שאתה רוצה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.