עבור לתוכן

קירור מים

Featured Replies

פורסם

תחליף משאווה ואני יקנה מימך את הישנה ב 100 או 50 שקל שלך לי פרטית אני יגיד לך מאיפה ליקנות

פורסם
  • מחבר

מה שאתה בעצם אומר זה ש אתה רוצה לשלם פי שתים או שלוש ולקבל ביצועים מינוס 10 לפחות אני כבר עים זה שנתיים והיא עובדת כמו בהתחלה אז תקשיב לי או שתיקנה משאווה "מיועדת" ופחות טובה

מה שאני אומר בעצם זה שהמערכת צריכה להיראות אסטתית כי היא במעגל סגור (אין מיכל בערכה המים כל הזמן מסתובבים במעגל) ולא תיראה כמו איזה ביצוע ערבי למערכת קירור מים

פורסם

כמה מעלות בערך המעבד שלך במנוחה/מאמץ שאתה רוצה לשפר את הערכה?

פורסם
  • מחבר

36 במנוחה

40-42 במאמץ

האם יש מצב שאני יגיע למשהו כמו 28 מעלות במנוחה עם המערכת הזאת?

פורסם

אני בספק אם תצליח לרדת לטמפ' שאתה רוצה, בכל זאת מערכת קירור מים תלויה בטמפ' בחדר ולכן אם אתה לא מתכנן לעבוד כל הזמן במזגן (שעובד מתחת ל28 מעלות) אז לא תגיע לזה.

פורסם

אני דווקא לא הייתי מחליף את המשאבה -וכמובן שלא הייתי קונה משאבת דגים טבולה שהיא מוציאה את כל החום שלה למים .

מה שחשוב במשאבה שהלחץ שהיא יכולה לעמוד(גובה-ראש/H_MAX)ולא כמה ליטר היא שואבת בשעה.

החלפת משאבה לא תעזור כשייש לך ראדיאטור +בלוק קירור מאלומיניום.

תשקול לשדרג את הראד' ואת הבלוק לאיכותיים יותר מנחושת.

פורסם

מישהו אמר משאווה תבולה אני לא אמרתי משאווה תבולה תוציא את המח שלך הוא תבול איפה שהו וחוץ מיזה זה לא מערכת אלומיניום הבלוק הוא נחושב והראדיואתור לא זוכר

פורסם

רוב משאבות הדגים הם משאבות טבולות.

הראד' הוא מאלומניום.

הבלוק מנחושת עם עיצוב מיושן והתנגדות רבה למים.

פורסם

נכון,

למשל המעבד שלי על 40-42 ללא מאמץ,ועל 53-54 במאמץ טוטאלי,ונאמר אני יפעיל מזדגן

אז המעבד יכול להגיע ל30+ - ללא מאמץ,ואם מאמץ גג 40 או אפילו פחות.

שמע,קור של מזדגן,זה קור של מזדגן..

אין מה להשוות,ואם תקפיא את החדר,גם הצינורות אולי טיפה יקבלו את זה,למרות שאם יש מזדגן-מומלץ יותר לעבוד עם מאוורר,כי הרי הוא יקבל אוויר קר בחדר בכלליות,והוא ידחוף אותו בקלות לצלעות קירור.

מה שייתן פחות חום,וביצועים יותר טובים.

מסקנה-אני לא יודע מתיי שתחליף את המשאבה,האם זה באמת יוריד לך את הטמפ' לטמפ' שאתה רוצה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים