פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים יש לי TT BIGWATER ואני מעוניין לשפר את רמת הקירור (שהמעבד יהיה יותר קר)אז חשבתי להחליף ראדיאטור או אפילו להוסיף אחדמישהו יכןול להמליץ לי מה לעשות כדי לשפר תקירורוהאם הפתרון שהצעתי הוא טוב (להחליף תראדיאטור לאחד יותר חזק)האם בכלל אפשר להחליף ראדיאטור כי הצינורות של TT שונים מהסטנדרטיים של היום
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר תחליף משאבה.. זה יותר קריטי במערכת הזאתדווקא משאבה??? המאבה דווקא ניראת לי בסדר120 ליטרים לשעה אתה בטוח?
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים 120 ליטר בשעה זה 2 ליטר בדקה שזה כלום כל משאווה של אקוורריום לפחות 1000 ליטר בשעה לי יש 1800 ליטר בשעה וזה טוב 2 ליטר בדקה אני שותה יותר מהר חח
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים דווקא משאבה??? המאבה דווקא ניראת לי בסדר 120 ליטרים לשעה אתה בטוח? תוסיף עוד 0 ואז זאת תהיה משאבה טובה
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר תוסיף עוד 0 ואז זאת תהיה משאבה טובה נגיד ואני קונה משאבה חדשה איזו משאבה תתאים לי? האם היא תוריד לי טמפרטורות? כמה היא עולה? אני צריך משאבה טובה אבל שלא תעשה לי רעש ותחפור לי בשכל
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים לך לבית הכלב משאווה 150 שקל וזהו תיבדוק שזה רק משאווה ולא פילטר גם יש להם 2200 lph זה מה שיש לי באקויריום + פילטר עלה 240 שקל יש לי אקוריום מטר רוחב 130 גובה ועומק 50-40 סנטים ולא שומעים אותה בגרוש רק שמפעילים אותה לוקח קצת זמן ואז היא שקתה דומיה
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר לך לבית הכלב משאווה 150 שקל וזהו תיבדוק שזה רק משאווה ולא פילטר גם יש להם 2200 lph זה מה שיש לי באקויריום + פילטר עלה 240 שקל יש לי אקוריום מטר רוחב 130 גובה ועומק 50-40 סנטים ולא שומעים אותה בגרוש רק שמפעילים אותה לוקח קצת זמן ואז היא שקתה דומיהאני מעדיף משאבה יעודית שיועדה לקירור מים
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים יש משאבה טובה שתתאים לצרכים שלך אבל אין אותה לצערי בארץCSP MAGקטנה, טובה ותוכננה לקירור מיים (היחידה בעולם)
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים ^^^ כמה ליטר לשעה היא עושה? ואתה מתכוון לזאת: ?..... אם כן,דווקא נראת דיי טובה.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מה שאתה בעצם אומר זה ש אתה רוצה לשלם פי שתים או שלוש ולקבל ביצועים מינוס 10 לפחות אני כבר עים זה שנתיים והיא עובדת כמו בהתחלה אז תקשיב לי או שתיקנה משאווה "מיועדת" ופחות טובה
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים לפתוח הת'ארד: לא יודע ממש מה להגיד לך,אני חושב שלא כדאי לך ממש להחליף למשאבה אחרת,כ''כ "רצחנית" או משהו בסגנון,כי העסק [משאבה] הרי יותר מתחממת,יותר מתאמצת,מה שייתן למיים להיות יותר חמים,וככה לא תרגיש הבדלים בביצועים בטמפ' .... אולי סתם ביזבוז כסף ? לך תדע. אל תפתח סתם ציפיות למשהו שלא בטוח יקרה.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אוי חח המשאווה לא ככ מיתחממת תימצע ראדיואטור של מקרר אופנוע ותחבר וירד לך פלאים (כולל המשאווה)
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים בסדר, גם זה אפשרי. אבל לך תמצא עכשיו ראדיטור של אופנוע וגם תצטרך להשים מיים רגילים,אפשר גם של הUV אבל העסק לא יילך ממש טוב בו נאמר. הכי טוב לקנות מוכן,ואולי-להחליף משאבה למשהו יותר טוב. הראדיטור דיי טוב ההייתי אומר,אבל המשאבה דיי גרועה.. אם לא מספק אותו,אז שיילך על משאבה בלבד,ולא יתחיל להוציא הוצעות שכבר יעלו לו יותר מהBIG WATER פי 2 אתה מבין? זה לא ככה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.