פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים שלום אני חדש ויש לכם אחלה פורום באמת אחלה צוות ואחלה משתמשים. עכשיו לשאלה איך בודקים את טמפרטורת החלקים במחשב? יש איזה תוכנה? או שזה במחשב? תודה מראש
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים תעשה חיפוש!בגדול יש הרבה תוכנות שאתה יכול להוריד מהאתר הזה אפילוכמו סנדרה, אוורסט וספיד פן.
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים הכי נוח להשתמש בתוכנה Everest.בתוכנה תיכנס ל-Computer->Sensorושם תראה חמישה דברים:Motherboard- לוח אםCPU- מעבדGPU- כרטיס מסךGPU Ambient- אם אני לא טועה זה הליבה של הכרטיס מסךוהאחרון יהיה הדגם של הדיסק קשיחקישור:http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=1〈=en
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים אחי רק לתקן אותך ה-gpu זה הליבה וה-gPU Ambient זה הזכרונות של הכרטיס מסך עים אני לא טועה אחי בהצלחה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים זה או הזכרונות או חיישן שנמצא על הלוח של הכרטיס זה משתנה בין כרטיס לכרטיס
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר אחי בתוכנה זה מראה לי רק:לוח אםמעבדוכונן קשיחאיפה אני יכול ליראות כרטיס מסך?
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר אתה לא תמיד אמור לראות,לא לכל הכרטיסי מסך יש חיישנים,כנראה שלך אין.אאה אוקיא חי תודה
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מאור אברהם - של איזה חברה הלוח שלך? משום שהתוכנה הכי אמינה לבדוק איתה טמפ' היא התוכנה מבית היצרן של הלוח אם שלך.כאן יש לך רשימה של כל התוכנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.