עבור לתוכן

מעבד מגיע לטפרטורה של 65 וקורס

Featured Replies

פורסם

אהלן.

לפני כמה ימים הרכבתי עם חבר שלי את המחשב החדש שלי. הוא מבוסס על AMD 64 3000+.

התקנתי היום את הדמו של FEAR והתחלתי לשחק , אחרי איזה חצי שעת משחק , המחשב נכבה , נכנסתי לביוס וראיתי שהטמפרטורה שלו היא 65 מעלות. בסטיקי כתוב שעדיף לשמור על המעבד בפחות מ50 מעלות אבל איכשהו המעבד שלי הגיע ל65. האמת היא שהייתי באוברקלוק ממש לא רציני שבו העלתי את הבאס מ200 ל210. מייד הורדתי את האוברקלוק למהירות הרגילה והתחלתי לשחק שוב , אולי לא נתתי מספיק זמן למעבד להתקרר ושוב הוא קרס. מה בדיוק הבעיה? למה הוא כל כך חם? אני רק אוסיף שאני משתמש בהיטסטיק המקורי שבא איתו ועם 2 מאווררי 120 , אחד מכניס אוויר מקדימה ואחד מוציא אוויר מאחורה ככה שנראה לי שיש לי סירקילציה מינימלית אך נורמלית.

על כל פנים , אני לא יודע אם זה כל כך קשור , אבל שהרכבתי את המחשב , אז חבר של נגע בתחתית של הHeatsink עם האצבע שלו , יכול להיות שזה גרם לכך שההולכת חום נפגע באופן משמעותי מזה? ואם לא , אז מה יכולה להות הסיבה?

תודה.

עריכה : כרגע במצב מנוחה , הטמפרטורה עומדת על 43 מעלות.

פורסם

מרחת משחה טרמית?

יש מאווררר על ההיט סינק?

פורסם
  • מחבר

לא מרחתי משחה , לא נראה לי שמקבלים אחת עם המעבד. כן , יש מאוורר על ההיטסינק.

תודה.

פורסם

חח גם לי זה קרה..רציתי לראות אם יש משחת קירור כזאת, אז נגעתי בזה קצת..ונמרח לי טיפה על האצבע..

אבל לא משהו רציני, ממש קצת, אז אני לא חושב שזה השפיע אצלי. אם חבר שלך הוציא הרבה מהמשחה זה יכול להשפיע..תרים את המעבד תראה אם החבר לא הציא את כל המשחה, ואם הוא הוציא הרבה, תנסה לשים עוד

פורסם

דייייייייייייייייייייייייייי זה לא יאמן

יש לי AMD 3500

ושיחקתי בפעם הראשונה במשחק הזה וזה עשה לי ריסטרט

אומנם לא בדקתי את החום

אבל זה מזהההה מוזר

יתכן שמדובר בבאג של המשחק

פורסם

תחליף מישחה אתה לא אמור לינגוע גם אני קניתי קיבלתי את זה כבר עים מישחה מרוחה וזה היה נירא לי ספוג נגתי יש שם עכשיו תביעת אצבע שלי ומעלות גבוהות יותר

פורסם

אחי שים מישחה טרמית טובה כמו mx 1 ואז תראה מה התוצאות ותעדכן אותנו בהצלחה מרובה אחשלי

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

בכלל כל העניין מוזר כי ב- 65 מעלות מעבד לא אמור לקרוס..

בכל מקרה משחה טרמית תעזור , אגב מה טמפ' הסביבה בחדר בו נמצא המחשב?

פורסם

^^

אתה צודק,שמע,לא יודע ולא מבין ממש בAMD.

אבל אני חושב שהם צריכים לקרוס לפחות ב75-80 או טיפה פחות.

וזה לא ממש "קריסה" ,המחשב צריך להתכבות או משהו,זה לא קשור למעבד,זה קשור ללוח אם -אם יש לו הגנות.

אם לא יהיה לו-הוא יישרף בקלות.

ולפתוח הת'ארד,כמה באמת יש לך מעלות בחדר ?

פורסם
  • מחבר

אהלן.

אני מאוד מצטער על ההקפצה המטורפת הזו של הת'רד מאיזה עמוד 7 עד לראש עמוד ראשון , אבל פשוט הייתי בצבא , לא יכלתי לענות ולא לציתי לפתוח ת'רד חדש.

על כל פנים , הטמפרטורה בחדר די חמה, זאת אומרת , אוגוסט בישראל זה חודש די חם , בנוסף החדר לא היה ממש מאורר. השאלה היא אם בדצמבר המחשב יקרוס או לא , אני לא ממש רוצה לחכות עד אז.

יכול להיות שהבעיה בציפסט של הלוח? (אנפורס 4). יכול להיות שזו בעיה של ביוס? האם עידכון יעזור? כל הקטע הזה של המשחה הוא די הגיוני ,הבעיה היא שאני לא ממש רוצה להתעסק עם זה עכשיו מפאת חוסר זמן וניסיון וגם מהסיבה שזה די מעצבן שאני צריך לבזבז עוד כסף וזמן בשביל לסדר משהו שהיה אמור לעבוד גם ככה.

אז מה עלי לעשות?

תודה.

פורסם

יש לך מחשב יותר ישן בבית?

אולי תוכל לקחת לו מאווררים ואיט סינקים, תאלתר. באמת חם לכם שם בארץ, כאן בהולנד המעלות הממוצעות היום הן 9 בלילה עד 17 ביום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים