פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים יש לי 2 שאלות בקשר לזכרונות של מיקרון.רציתי לשאול האם יש שתי סוגים של זכרונות מיקרון אולי המקוריים או איזה חברת בת כי שמעתי שיש שתי סוגים של זכרונות מיקרון.אולי משהו שונה בצי'פים?ועוד שאלה קטנהאיך הזכרונות של מיקרון בכלליות? לא רק לאוברקלוק אלא לעבודה שוטפת.תודה לכל העוזרים
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים מיקרון הם מעולים , אבל אין לחברה זיכרונות high end , לחברת הבת שלהם crucial יש זיכרונות איכותיים עוד יותר , כמו סדרת הבליסטיק .
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים מחבר הבנתי בערך רק לא הבנתי אם יש שתי סוגים של זכרונות כי קניתי זכרונות שלהם 512*2 DDR400 כמובן.בכל מקרה אני חושב שהם מפילים לי את המחשב המוכר אומר שיש אותם זכרונות עם צ'יפסט טוב יותר בתוסתפת של 80 שקל.הגיוני או לא?
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים מחבר חחח אוקיי כי לפני שקניתי את הזכרונות האלו היו לי זכרונות 512 256 ו128 כולם במהירויות שונות אבל הכל רץ חלק מאז שקניתי את אלו הופיעו לי מסכים כחולים.בכל מקרה אם אין שתי סוגים של זכרונות אני יברר בחנות אחרת.תודה רבה!
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים מחבר לשתיהם יש אחריות הזכרונות האלו אצלי אולי שבועיים אני מתכוון להחליף את שתיהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.