פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים שלום יש לי מעבד intel pentium 4 2200 ולפני כמה זמן החלפתי את הסינק והמאוורר(של intel) באחד אחר(גם של Intel) אבל מאז המחשב מתחמם מהר מאוד.קודם לקח זמן עד שהמעבד היה מגיע לטמפרטורה של 60 וכרגע הוא מגיע ל-70 ישר!השאלה שלי היא האם יכול להיות שהבעייה היא שאין משחה טרמית על המעבד? או האם הבעייה חייבת להיות הרכבה לא נכונה של הסינק.(מה שלא נראה לי כי הטמפרטורה בהתחלה היא 44 מעלות)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים שלום יש לי מעבד intel pentium 4 2200 ולפני כמה זמן החלפתי את הסינק והמאוורר(של intel) באחד אחר(גם של Intel) אבל מאז המחשב מתחמם מהר מאוד.קודם לקח זמן עד שהמעבד היה מגיע לטמפרטורה של 60 וכרגע הוא מגיע ל-70 ישר!השאלה שלי היא האם יכול להיות שהבעייה היא שאין משחה טרמית על המעבד? או האם הבעייה חייבת להיות הרכבה לא נכונה של הסינק.(מה שלא נראה לי כי הטמפרטורה בהתחלה היא 44 מעלות)לא מרחת משחה תרמית חדשה אחרי שהחלפת את הקירור?
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים מחבר לא מרחת משחה תרמית חדשה אחרי שהחלפת את הקירור? לא...זאת הסיבה שהמעבד מתחמם מהר כל כך?איזו משחה מומלץ לקנות?
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים תמרח... ומהר.arctic silver או mx משהו אני כבר לא זוכר תעשה חיפוש פירסמו את זה עשרות פעמים.
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים זו יכולה להיות הסיבה, כשמחליפים קירור צריך למרוח משחה חדשה.משחות מומלצות:1. Arctic-Cooling MX-1 (משחה לא מוליכה חשמל)2. Arctic Silver 5שניהם עולים בסביבות ה 30/40 ש"ח
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים אחי זה בטוח בגלל משחה גם לי זה קרה אני מציע לך על mx 1 היא לא מוליחה ולכן אתה לא יכול ליפגוע במעבד מתי שאתה מורח בהצלחה אחי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.