עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

דרושה עזרת המומחים : קירור ל 3500+ 939 שלא דורש פירוק של הלוח והסוקט

Featured Replies

פורסם

שלומות חברים.

אני חייב עצה מאנשים מומחים ועם ניסיון.

באמת שתגובות של כל מיני ילדים שרק קראו ביקורות "אחי זה קירור טוב ! תקנה מומלץ בחום!" שרק נועדו להוסיף +1 למונה ההודעות שלהם

שמסתבר שאין להם מושג בכלל איך ההתקנה של הקירור והאם זה דורש סיבוכים כמו פירוק הלוח והסוקט..

ההמלצות ה"חמות" האלו של ילדים בלי ניסיון לא יועילו לי .. רק לחום של המעבד  :silly: ולכן אני צריך טיפים מאנשים עם ניסיון לגבי ההתקנות השונות של הקירורים..

הרבה בזמנו המליצו לי על הביג טייפון, אחי קנה אותו וההרכבה הייתה כלכך מסובכת (פירוק הלוח + מסתבר שהמצמיד H היה גדול מדיי והיה צריך להשחיז אותו שיכנס בלוח)

אין אני אומר שזה קירור חרא, להפף הוא חולל פלאים לפרסקוט אבל איך שזה נראה הוא דורש פירוק של הסוקט!

אני מבין שאני צריך לפרק את הפלסטיק השחור שסביב הסוקט כדי להתקין את הביג טייפון, משמע אני עשוי לדפוק את הלוח + האחריות שלו..

תראו אני מחפש קירור איכותי ביותר ל OC ! משהו עם התקנה שפוטה זהה להתקנת קירור הסטוק ! לא דבר שדורש פירוקים ולא דבר בסכום עתק !

משהו אבל שיוריד את המעלות בצורה משמעותית גם במאמץ כי מטרת הקירור היא לצורכי OC (יש להתחשב בזה שמדובר בליבת ניוקסל שהיא חמה במקצת מהוינצ'סטר והוניס)

אשמח להמלצות מאנשים שרכשו לעצמם קירור שכזה או אחר עם לוח בסוקט 939 או מעבד ניוקסל כזה או אחר שיוכלו להגיד את שינוי המעלות שהקירור עשה להם

קצת הסברים על הקירור, יתרונות - חסרונות, כמה מעלות מוריד, סיבוך ההתקנה וכ'ו

באמת הכי חשוב לי שההתקנה תהיה פשוטה וידידותית כי באמת לא בא לי לפרק את כל הלוח ולפרק את הסוקט..

תודה מראש לעוזרים !

תגובות ממומחים כמו MCFLY למשל :yelclap: יתקבלו בברכה... חח

פורסם

אחי יש לך את ה-xp90 שהוא קירור מצויין ויש אותו לחבר שלי והוא לא היה צריך לפרק את הלוח שהוא הרכיב אותו בהצלחה

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זה קירור יקר יחסית, שלא נדבר על זה שהוא בלי מאורר... שמאורר איכותי זה עוד 80 שקל לעסק שיוצא 300 שקל +-..

עוד אופציות ?

פורסם

אם אתה רוצה שקט

קח את הTT SONICTOWER

ואתה יכול לשים עליו 120 חלש לשיפור הביצועים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.