עבור לתוכן

בעיית אוברקלוק X800XT

Featured Replies

פורסם

כשאר היום ניסיתי לעשות OC קטנטן לכרטיס הנ"ל ישר אחרי שהעלתי 30 MHZ לליבה ואולי 20 לזכרונות (כמו שאני יודע זה ממש מעט ולא רציני) הכרטיס ישר הראה ארטיפקטים ועשה בעיות (נכבה והייתי חייב לרסטט) לאחר שימוש בשלושה תוכנות כגון rive tuner, powerstrip, ati tools הרמתי ידיים... יש לכם הצעות?

נ.ב כן אני מעודכן מבחינת דרייברים.

פורסם

מה הטמפ'

פורסם
  • מחבר

42 מעלות במנוחה... 60 במאמץ

פורסם

42 מעלות במנוחה... 60 במאמץ

אחי אין מצב ל60 במאמץ... זה צריך להיות הרבה יותר.. יש לך קירור מיוחד עם איזה תוכנות אתה בודק?

פורסם

תנסה להעלות 5MHZ לליבה ולהריץ 3DMARK ואם הכל עובר כמו שצריך תעלה עוד 5 וכן הלאה עד שלא יציב ואז תוריד ב5

ואחרי שתמצא את המקסימום של הליבה שלך תריץ את הבדיקה על הזיכרון וכו'

פורסם
  • מחבר

אחי אין מצב ל60 במאמץ... זה צריך להיות הרבה יותר.. יש לך קירור מיוחד עם איזה תוכנות אתה בודק?

הטמפ' לא משנה פה כל כך היא בסדר גמור... גם אם זה היה 70 זה עוד היה טוב

הקטע הוא שמספיק שאני מעלה ב20 - 30 לcore clock ואם אני מעלה 10 - 15 לזכרונות הכרטיס מסךמתכבה או שיש ארטיפקטים :angryfire:

אז מה הכרטיס נקרא נעול?

פורסם

אין דבר עומד בפני הרצון !

אולי יש איזה פיצ'ר נעילה על הביוס שלו ? קשה לי להאמין כי ארטיפקטים נובעים בדר"כ מבעיית התחממות יתכן כי הסנסור שלך משקר או מפגר באיזה 10-20 מעלות שהוא לא מציג.. חפש תוכנת טמפ' יותר מהימנה או נסה את ה HARDWARE מוניטור של RIVATUNER בעת הרצת 3DMARK ואז תוכל לראות את קפיצת המעלות ולדעת לכמה הוא מגיע במאמץ ובשיא...

בדוק את העניין כי מוזר אנשים עשו OC נהדר עם הכרטיס הזה...

פורסם
  • מחבר

נו כן וזה מה שמוזר לי.... וגם אם כן איך אפשר לבטל את הפיצ'ר הזה? גם אחרי חמש שניות שאני עוד בווינדווס ושמתי אובר קלוק קטן מאוד ישר מתחילים הארטיפקטים

ד"א זה הכרטיס

http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=102&view=yes

פורסם

הכרטיס הזה די סחוט מבחינת מהירויות (XTPE ) וגם אם הוא XT רגיל הוא במקסימום של הזיכרונות שלו ...

תעלה עד כמה שיציב בזיכרון ואז תעלה עד כמה שניתן בליבה וזהו

פורסם

תראה HIS ידוע בזה שיש לה גירסאות ATI עם סיינלסרים אשר אפשר לומר בגדול שהחברה "מבטיחה" לך OC..

הכרטיס שלך ככל הנראה דיי סחוט מבחינת הליבה ובאמת אתה לא יכול לעשות לו OC עצבני...

תראו אני לא בטוח על זה אבל יתן כי גם לליבות של כ.מסך יש סטפינג שונה? כי לי למשל ולאחי יש אותו כרטיס אבל ככל הנראה הכרטיס שלי מצליח לעלות ב OC הרבה יותר (גם בזכרונות אני מצליח לשים 1.29 בעוד שאחי מגיע ל 1.25) יתכן כי יש גירסאות חדשות או תאריך שיווק שונה בה הליבה אולי פחות מוצלחת ל OC אבל זה אני רק שואל האם יש סטיפנגים ל OC מוצלחים גם לכ.מסך ?

פורסם

תראה HIS ידוע בזה שיש לה גירסאות ATI עם סיינלסרים אשר אפשר לומר בגדול שהחברה "מבטיחה" לך OC..

הכרטיס שלך ככל הנראה דיי סחוט מבחינת הליבה ובאמת אתה לא יכול לעשות לו OC עצבני...

תראו אני לא בטוח על זה אבל יתן כי גם לליבות של כ.מסך יש סטפינג שונה? כי לי למשל ולאחי יש אותו כרטיס אבל ככל הנראה הכרטיס שלי מצליח לעלות ב OC הרבה יותר (גם בזכרונות אני מצליח לשים 1.29 בעוד שאחי מגיע ל 1.25) יתכן כי יש גירסאות חדשות או תאריך שיווק שונה בה הליבה אולי פחות מוצלחת ל OC אבל זה אני רק שואל האם יש סטיפנגים ל OC מוצלחים גם לכ.מסך ?

ל גרסא הרגילה (לאPE ) יש זיכרונות יותר איטיים (2 NS כמדומני לעומת 1.6 NS ) והכרטיס הזה הוא בכמעט מקסימום למהירות זיכרון ...

עם הליבה אתה יכול להגיע בקלות למהירויות של PE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים