פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים לא יודע בדיוק אבל אני משער גג רבע שעה 20 דקות(אני חושב אבל פחות)מההההההההההההאיזה בני זונות חח כל כך קצר וכל כך כבדאני מאמין שאני אפילו היום יגמור אותוכבר על 35% תוך בערך 20 דקות
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים מהההההההההההה איזה בני זונות חח כל כך קצר וכל כך כבד אני מאמין שאני אפילו היום יגמור אותו כבר על 35% תוך בערך 20 דקות ערכתי את זה למקסימום חצי שעה אבל אני עדין חושב שגג 20 דקות ותראה לגבי המשקל זה הגרפיקה וכל הקטעים המפחידים
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים 25 דקות בערך סיימתי אותו. רק הודעה חשובה לכל בעליי ה-R9200/FX5200 וכו', אל תתאמצו להוריד את הדמו אפילו. המשחק יפעל רק בהגדרות מינימום שבמינימום, רזולוציה 640X480 או משהו כזה...ממש הורס את כל החוויה של המשחק והמשחק נראה ממש עלוב (בגלל איכות הגרפיקה המאוד נמוכה שמספקים הכרטיסים האלה). בשביל לקבל את חווית המשחק האמיתית צריכים כרטיס חזק שיסחב אותו .
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים אני לא מאמין, הורדתי מהשרת הישראלי ומהבריטי, מהברטי הורדתי ראשון ואחרי בערך חצי שעה הורדתי מהישראלי ובסוף הם סיימו ביחד (הוריד יותר מהר אצל הברטי, זה מה שמוזר) ואז באתי לפתוח תישראלי והופ, ה RAR פגום :'( למזלי, הבריטי סיים ואני סיימתי להתקין, עפתי לשחק ;D
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים אני הורדתי מיהו!אוקי, שיחקתי ממש ממש קצת, רק ירדתי בסולם הראשון ונכנסתי למנהרה ויצאתי, לא מסוגל לשחק בזה, זה מפחיד מדי :'(
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים אלוהים אני קובר את עצמי איזה פחד..... חשבתי זה הלב שלי שאני שומע אבל זה היה מהמשחק!!!!!!עריכה: הורדתי את זה לפני שעה מגיים ספוט לקח לי איזה חצי שעה להוריד אבל שכחתי מההורדה כי לא הייתי על המחשבספוילרהקטע עם הסולם והילדה היה באמת הכי מפחיד וגם שהולכים במסדרון הזה בסוף שמתנפצת הזכוכית יוו כמעט בכיתי נשבע לכםםם
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים בבקשה תוסיף סוף ספוילר (בסוף, דההה) או שתעשה בלבן, תודהאם אני אשחק בצהרים, זה יהיה פחות מפחיד? :s05:
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים בבקשה תוסיף סוף ספוילר (בסוף, דההה) או שתעשה בלבן, תודה אם אני אשחק בצהרים, זה יהיה פחות מפחיד? :s05: תלוי עד כמה את נבהל
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים טוב התקנתי והכל אבל המחשב שלי מריץ את זה חלק על 800X600 אם אל האפקטים מופעלים על מינימום ובלי פילטרים בדיוק כמו דום 3 :'( טוב אני רץ לשחק בוא נראה איךילד בן 12 מסתדר אם זה ב 3 לפנות בוקר
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים אממ, עדיף שתכין איזה משהו שיעשה רעש בשביל להעיר את ההורים, במידה ותחטוף התקף לב באמצע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.