עבור לתוכן

רציתי לשאול בקרה של O.C

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

עשיתי כבר O.C למחשב שלי עם קירור שם עוד מאוור אחד דווקא די נחמד, הגעתי מ1.6ghz ל2.0ghz הFSB עלה מ100MHZ ל 123MHZ

ולא היו כל בעיות חימום הטמפרטורה הייתה 53c, עכשיו לעיניין אני רוצה גם לעשות O.C לזיכרונות שלי או לכרטיס מסך, רציתי לברר עוד בקשר לאוברקלוקינג האם אני יכול לעשות O.C לכרטיס מסך שלי? וגם לזיכרונות? ואיך אני אוכל לברר אם זה יכול להיות מסוכן בשבילי ?(לפני שאני אשרוף את הזיכרונות רצוי :xyxthumbs:)

תודה מראש לעוזרים :yelclap:

פורסם

ברגע שעשית OC למעבד אז הזכרונות גם מושפעים מזה (אלה אם זה AMD ושינת תמכפלה) זאת

אומרת שאתה עכשיו בOC גם לזכרונות שלך

ואתה יכול לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך שלך יש מדריכים שונים באתר תעשה חיפוש

ותעשה בדיקות אם תוכנות שונות >>MEMETEST>>PRIME95

ותבדוק את הטמפרטורות במקביל :smile1: ;D

פורסם
  • מחבר

שלום.

אוקיי הבנתי, אבל אני יכול לעשות O.C רק לכרטיס מסך שלי?, ראית בביוס שלי אפשריות לבחור בכרטיס מסך כמה MB יש לי למשל 32MB 64MB ועוד כרגע זה על 64mb אני יכול לסים על 128MB ולהפעיל כך את המחשב יותר מהר ובלי בעיות של חימום?

תודה מראש.

פורסם

לא זה לא קשור האופציה הזאת בביוס אומרת שבמקרה ולכרטיס מסך של לא יהיה מספיק מקום (MB) לעבד אז בכמה MB אתה "מרשה"

לו להשתמש מהזיכרון של המחשב בעיקרון היחס הוא אם יש לך 128MB אז תשם את זה על 64MB אם יש לך 256MB שם את זה על 128MB

זה לא מה שישפר לך את הכרטיס מסך איזה כרטיס יש לך ? תן פירוט קצת :s05: :smile1:

פורסם
  • מחבר

שלום.

כרגע אני משתמש בףGEFORCE2 MX 100/200 64MB

ההגדרות בביוס אומרת שהוא לוקח 32MB מהזיכרון הRAM שיש לי ה256MB על הלוח אם, אם אני אשים זאת על 64 או על 128 הוא יפעל מהר יותר? ואם כן זה מתי?

פורסם

בעיקרון אם הוא 64MB זה צריך להיות על 32MB חצי ממה שיש לכרטיס

אם תשים יותר זה לא ממש ישפיע על הביצועים אם בכלל ;D :smile1:

פורסם

שלום רב.

עשיתי כבר O.C למחשב שלי עם קירור שם עוד מאוור אחד דווקא די נחמד, הגעתי מ1.6ghz ל2.0ghz הFSB עלה מ100MHZ ל 123MHZ

ולא היו כל בעיות חימום הטמפרטורה הייתה 53c, עכשיו לעיניין אני רוצה גם לעשות O.C לזיכרונות שלי או לכרטיס מסך, רציתי לברר עוד בקשר לאוברקלוקינג האם אני יכול לעשות O.C לכרטיס מסך שלי? וגם לזיכרונות? ואיך אני אוכל לברר אם זה יכול להיות מסוכן בשבילי ?(לפני שאני אשרוף את הזיכרונות רצוי :xyxthumbs:)

תודה מראש לעוזרים  :yelclap:

איזו ליבה?

פורסם
  • מחבר

ערב טוב.

אני לא יודע איזה ליבה יש למעבד שלי, איך אני יכול לברור זאת? יש לי תוכנה של EVERST אמרו לי שהיא תיתן לי את כל המידע על המחשב שלי.

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים