עבור לתוכן

קירור לכרטיס מסך 5200

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע גם אני מחפס בסוף אני כנירא קונה קירור מים אז איזה בלוק יהיה טוב ? fx 5200? שלי תודה מראש

פורסם

אני לא יודע גם אני מחפס בסוף אני כנירא קונה קירור מים אז איזה בלוק יהיה טוב ? fx 5200? שלי תודה מראש

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

רק הבלוק עולה יותר מהכרטיס מה יש לכם נדפקתם?!

תקנה כרטיס חדש בכסף של הקירור מים שייתן לך פי מליון ביצועים בלי אוברקלוק בכלל :screwy:

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

רק הבלוק עולה יותר מהכרטיס מה יש לכם נדפקתם?!

תקנה כרטיס חדש בכסף של הקירור מים שייתן לך פי מליון ביצועים בלי אוברקלוק בכלל :screwy:

חברה הוא צודק, הקירור לא שווה את הכסף שתקבלו מתוספת הביצועים ! זה לא כרטיס שתרגישו איתו הבדל במשחקים של היום, ובטח לא של עוד חודשיים!

תסמכו עלינו, תקנו איזה כרטיס מסך אחר בכסף הזה,

תעבדו יום יומיים ותגרדו כמה מאות שקלים. תקנו איזה 6600 עם קצת תוספת כסף ועם ביצועים מעולם אחר!,יחסית ל5200 שלכם.

חוץ מזה, אין קירור טוב וזול לכרטיס שלכם ששוה את המאמץ.

פורסם

תמכרו את הכרטיס ב70 שקל במקום המערכת קירור מים שיש הכי פשוטה עולה 500 שקל והנה יש לכם כסף ל6200 שיותר טוב ממנו פי 15

פורסם

לצערי זאת לא השאלה שהו שאל וחוץ מיזה עיר יש לו כבר מערכת קירור מים והוא רוצה בלוק 100 שקל כולה ו=לי יש גם 5200 עשיתי אובר קלוק ועכשיו סאן אנדרס עובד חלק על 1024-1200 משהו כזה ועל very high חלק כימעת אז שווה לא? ו6200 תיבדוק הוא אולי פי 2 מימנו

פורסם

חחח אתה מצחיק... אולי עובד, אבל על 4 FPS :hat:

פורסם

לצערי זאת לא השאלה שהו שאל וחוץ מיזה עיר יש לו כבר מערכת קירור מים והוא רוצה בלוק 100 שקל כולה ו=לי יש גם 5200 עשיתי אובר קלוק ועכשיו סאן אנדרס עובד חלק על 1024-1200 משהו כזה ועל very high חלק כימעת אז שווה לא? ו6200 תיבדוק הוא אולי פי 2 מימנו

בלוק במאה שקל? תראה לי דבר כזה...

פורסם

זיגזאג 2000 בלוק אחו שרמותה פצצה עים לד 150 ויש בפאנדה בטח יותר זולים אני אולי יקנה אותו כי עוד מעת אני קונה קירור מים dd +pump 1800 lph

פורסם

ה 5200 הוא בכלל לא אובר קלוקר, אולי תצליח לסחוט ממנו 20 מגה הרץ :s07:

עדיף באמת 6200

פורסם

בלוק זה מיועד למערכת הBIGWATER . יש לי אותו. הוא נותן ביצועים מרשימים אבל לא יעזור לך בשיט. הכרטיס שלך הוא...5200 ואוברקלוק חזק עד כמה שלא יהיה לא ייתן לך הרבה . . .

atiEnlargedView.jpg

פורסם

תיתפלה בערך העלתי את הקו הזה בערך פ 1.6 הוא הגיע ויש לי תוצאות חלקות מאד ואגב עכשיו עים האובר קלוק הזה הליבה שלי לא מוגנת ואין עליה שום מאוורר ואז שאני מחבה ליפעמים תמחשב אני נוגע זה אולי 70 מעלות חח אבל לא קורה קלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים