עבור לתוכן

ביצוע אוברקליקנג לסלרון והקירור הדרוש לכך

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי Celeron 1.7GHz עם לוח אם של ASUS מדגם P4S533-VM עם מאוורר של Intel למעבד ועוד אחד למארז.... מה האפשרויות שלי וכמה רחוק אני יכול להגיע ?

פורסם

רק אלוהים יודע לאן תגיד

תנסה ותראה

פורסם
  • מחבר

הערכה ? ניחוש פרוע ?

כמו כן אני חדש בכל העסק אז אין לי אפילו מושג איפה להתחיל או איך לעשות את זה.... מכמה מאמרים ומסמכים שקראתי הבנתי שאני צריך לעשות משהו עם גמפרים בלוח האם ?

כמו כן, האם הקירור שברשותי יכול להספיק לביצוע הפעולה, אני שואל זאת כי רק מכך שאני מפעיל משחק כמו GTA 2 (כן 2 לא 3, לא אהבתי את הקטע של התלת מימד) הטמפ' עולה לחמישים מעלות מינימום

פורסם

תצליח לסחוט עוד20 מג"ה :nixweiss:

יש פה מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הסברים :pissed:

פורסם

תוריד CPUZ ו-EVEREST בתור התחלה תלמד על מגבלות המערכת שלך,

לדוגמא!

ערכת השבבים, זכרונות, ליבת המעבד (חשוב מאוד!!).

ברגע שתדע פחות או יותר מה הגבולות של הרכיבים שלך, תוכל להתחיל באוברקלוק.

את האוברקלוק אתה מבצע מהביוס, נדמה לי שבלוח שלך יש את אופציית ה- JumperFree והוא מגיע מהקופסא פתוח לאוברקלוק (ע"י שינוי תדר המעבד בביוס למצב Manual).

שים לב שרוב הסיכויים שהלוח שלך לא תומך בנעילת תדרי AGP\PCI, זאת הערכה גסה מניסיון עם דגמים קרובים, מומלץ לבדוק לעומק מה קורה עם הדגם שלך.

פורסם

אני חושב שיש לך ליבה מאד ישנה שהשיא שלה היה מעבדי 2.0.

לדעתי אין למעבד הזה הרבה מקום לתמרון, מה גם שלא תרגש שיפור גדול.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שיש לך ליבה מאד ישנה שהשיא שלה היה מעבדי 2.0.

לדעתי אין למעבד הזה הרבה מקום לתמרון, מה גם שלא תרגש שיפור גדול.

אני דווקא הבנתי מהרבה אנשים אחרת, שדווקא כן אפשר להגיע למשהו יותר טוב, היה כאן מישהו שאמר שהוא הצליח להגיע לשיפור משמעותי עם אותו המעבד... אך אם תוכל להוכיח את הטענה שלך אני בהחלט אשמח!

תוריד CPUZ ו-EVEREST בתור התחלה תלמד על מגבלות המערכת שלך,

לדוגמא!

ערכת השבבים, זכרונות, ליבת המעבד (חשוב מאוד!!).

ברגע שתדע פחות או יותר מה הגבולות של הרכיבים שלך, תוכל להתחיל באוברקלוק.

את האוברקלוק אתה מבצע מהביוס, נדמה לי שבלוח שלך יש את אופציית ה- JumperFree והוא מגיע מהקופסא פתוח לאוברקלוק (ע"י שינוי תדר המעבד בביוס למצב Manual).

שים לב שרוב הסיכויים שהלוח שלך לא תומך בנעילת תדרי AGP\PCI, זאת הערכה גסה מניסיון עם דגמים קרובים, מומלץ לבדוק לעומק מה קורה עם הדגם שלך.

את זה אני עושה בין הדברים הראשונים שאני מקבל מחשב חדש, לדעתי מחשב הוא כמו מכונית, צריך לדעת מה המיגבלות שלו כדי לנהוג בו נכון....

אבל כדי שאני אוכל לעשות את זה, אני צריך שמישהו יגיד לי איך לעזעזל עושים את זה ומהם כללי הזהירות שעליהם עליי להקפיד ?

ומה הכוונה בנעילת AGP/PCI ??? וראיתי את המושג שהזכרת JumpersFree מוזכר במדריך למשתמש של לוח האם שלי....

פורסם

תוריד CUP Z ותן תמונות או שתעלה לאינטרנט (ב"תיקייה" האחרונה יש שם אפשרות "לודא" את זה)

בכל מקרה, 90% שיש לך וילי או ליבה אחרת, נורטווד בטוח אין לך, וילי היא ליבה גרועה ל OC והיא ממש חמה, אין הרבה מה לעשות :-\

פורסם

הזכרונות לא מגבילים, הלוח קצת (לדעתי לא מבחינת הבאס, אלא מבחינת האפשרויות).

הליבה מגבילה מאוד ולדעתי היא תיהיה הראשונה לעצור אותך.

פורסם

כמו שרועי (ווטוס ) אמר הליבה מגבילה ולא תגיע עם המעבד רחוק

פורסם
  • מחבר

Great :kopfpatsch:

טוב, אולי יש לי איזה גלגל הצלה קטן אם אני מסדר קומבינה ;D

לאחותי יש בת מצווה ומה לעשות צריך להודות בזה היא לא משתמשת במחשב הרבה והיא לא צריכה מחשב חזק במיוחד.... אז קונים עוד מחשב בשבילה בכל מקרה... השאלה היא איזה מחשב יהיה אצל מי

המחשב החדש: 2.6GHz Celeron

המחשב במשרד של אבא שלי: Intel 1.8GHz

איזה מבין השניים, לדעתכם, יותר מתאים לאובר ? ???

פורסם

לסלרון 2.6 יש פוטנציאל טוב

אם ה1.8 הוא נורת'וד אז גם לו יש פוטנציאל גדול

פורסם

תלוי מה הסטפינג שלו, היה לי נורטווד 1.8 שבקושי הגיע ל 2 GHZ גם על 1.6 לליבה :-\

פורסם
  • מחבר

מה זה סטפינג ואיך אפשר לברר מהו הגודל/ערך שלו במעבד ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים