עבור לתוכן

איזה דגם בדיוק מהג'יפורס 6200 הוא מהנפתחים ל6600GT?

Featured Replies

פורסם

אכן כן.. זה הכרטיס שיש לי...

אין ארטיפקטים אין הפרעות הכל פועל כשורה...

פורסם

אז רגע מה עדיף? 6200 שנפתח ל 6600, או 6600 רגיל עם אוברקלוק?

ואיך לעזאזל הכרטיס הזה סוחב אוברקלוק כזה גדול? (6200)

פורסם

מממ.. אני כרגע.. ממש בלי בעיה עשיתי אוברקלוק:

core 300@450

memory 400@665

ממש ממש בלי בעיה...

כמובן אחרי פתיחת הצינורות.

לגבי זה שאיך לעזאזל הוא עושה כזה אוברקלוק... התשובה שלי היא לא יודע... ולא אכפת לי.. הליבה והזכרונות כפי הנראה של לידטק איכותיות ביותר.

ושיצרו את הכרטיס חשבו על זה... הקירור הוא גם יחסית טוב מאוד לכרטיס תקציבי...

לסיכום... אני ממליץ לך את ה6200... בכסף שאתה מוסיף כביכול ל6600... תקנה קירור טוב יותר, למשל הv700 של זלמן.. ואז תוכל לראות באמת למה הכרטיס הזה מסוגל...!

פורסם

הליבה היא אותו דבר בכולם לא לידטק ולא גיגהבייט ולא אסוס לא אלברטון לא MSI ולא אמו מייצרים את הליבה, אין הבדל בין הליבות אפילו אם תיקנה של חברת galz0r בע"מ כולם ישימו אותה ליבה (כמובן בדגם 6200 128 ביט) כולם קונים אותם ליבות אין כזה דבר חברה עם ליבות איכויתיות וחבה עם ליבות זבל

פורסם

טוב... צודק... טעות שלי.. :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:. אבל לגבי הזכרונות... זה משנה ועוד איזה משנה........ :P

ושל לידטק הם הכי מהירים.

פורסם

כי יש להם את הליבה של ה GT, נדמה לי נועם אמר שיצאו כרטיסים ל PCI E עם ליבה חדשה ששם זה לא מתאפשר

(אם זה לא נכון \ לא נאמר, מצטער :))

פורסם

כן גם אני שמעתי משהו כזה...

לכל בעלי ה

AGP

like me... hh

לא לדאוג!

פורסם

לחברה אין שום קשר לאפשרות הפתיחה, בסופו של דבר הם קונם את הליבות מאותו מקום, NVIDIA.

הכרטיס ממש ממש יציב, אם דואגים לו לקירור טוב להכל, ולכן בין השאר אוברקלוקר מצויין

פורסם

גלאזור יש 3 סוגי ליבות:

A1/2/3/4

4 משתמשים בTC - לא נפתח.

1/2 נפתחו באחוזי הצלחה הכי גבוהים ונדיר היותם דפוקים.

3 - נפתח אומנם אבל היו מקרים שלא אבל הוא גם פחות נפוץ.

החברה בוחרת איזה מארבעת הליבות היא תשים, היא לא תשים A4 בכל כרטיס. אבל היא יכול לבחור בין 1 2 3.

לידטק גיגהבייט וMSI משתמשים בA1 ו2.

יתרה מכך החברה קובעת את שאר החלקים של הכרטיס, קבלים וכו' באיזה מתח יעמדו ובאיזה מתח יעבוד הכרטיס והאם לשים או לשים חיבור מולקס.

החברה קובעת קירור סטוק.

החברה קובעת את סוג הזכרונות את מהירותם.

אז לחברה יש את כל הקשר שבעולם.

פורסם

וכשבן-אדם קונה 6200 של לידטק ש"נפתח בהצלחה ב100% מהמקרים" ::) איך הוא יודע איזו ליבה דחפו לו?

הרי עכשיו אתה אומר שהליבות האלה נפתחות ב"אחוזי הצלחה גבוהים", כלומר לא בטוח שהן ייפתחו.

פורסם

אני אומר את זה בשביל שלא תשגע אותי כי כבר נמאס לי ממך.

מצאת הוכחה אחת שהיא בכלל לא ודאית ואתה כל הזמן דוחף את הלינק הזה.

לידטק משתמשים אך ורק בA1 לליבות שלהם וזה רשום על הכרטיס עצמו.

פורסם

מן הסתם הליבה רשומה על הכרטיס עצמו smartass, אבל איך מבררים את זה לפני הקנייה? :screwy:

וגם לא יזיק אם תביא לינק שמאשר את מה שאמרת במשפט האחרון.

פורסם

אתה מבקש מהחנות שתפתח ותראה זה רשום במקום מאוד ברור.

פורסם

לא יותר שווה ליקנות אחד כזה (6600)

פורסם

לא ממש לא.

אני קניתי את הכרטיס שלי ב617 שקל וה6600 עלה באותו הזמן 750.

זה הפרש של 130 שקל, הפרש שאני שם על קירור שעוקף בלי לשים לב בכלל את הקירור סטוק של ה6600 ושל ה6600GT ואז אני בכלל מדביק פערים ומגיע לתוצאות גבוהות יותר כי הליבה מסוגלת להגיע עד 600 עם שינוי מתח והזכרונות נדחפו כבר ל800 עם שינוי מתח.

לי מספיק פחות...

אני כרגע על 475/730 אבל שיניתי תזמונים לזכרונות ואני יכול יותר אבל זה מתחמם נורא...לא רוצה לקצר חיים.

ואם מדברים על הPCI E ההבדל במחיר בין ה6600 ולבין ה6200 הוא 100+ שקל אותו מקרה.

ובPCI E אתה כבר מההתחלה מגיע טיפלה רחוק יותר מכוון שיש יותר מתח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים