עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבד 3500+ venice ניסיונות ל OC- כמה שאלות.

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון תודה על העזרה, זה כבר עוזר יותר מאשר תחליף לוח...

איך בדיוק משנים את היחס מעבד/זיכרון? קראתי על זה דיי הרבה.. אבל לא ככ הצלחתי לראות בבורד עצמו איפה מורידים את היחס..

ובקשר לתזמונים.. בד"כ תזמונים מגיעים בצורה כזו: 2.5-4-4-7 או משהו כזה..

הראשון זה Cas Latency וזה ברור.. אבל מה שלושת הערכים האחרים? ולמה צריך לשנות אותם? ושאלה אחרונה בהפצצת שאלות שלי.. על כמה מתח בערך צריך להיות הזכרונות? 2.6V? והמעבד- 1.475V?

תודה על העזרה!

יש לי לוח דומה לשלך (רק מהדורה יותר חדשה) אז אני יגיד לך איך זה אצלי- ב BIOS תחת CPU CONFIGURATION יש שם

DRAM CONFIGURATION

ושם יש MAX MEMCLOCK , ככל שזה יותר נמוך ככה אתה עושה פחות OC לזכרון ביחס למעבד (זה מהירות סופית של המעבד לחלק במספר בין 11 ל 17 שאתה עושה OC), לדוגמא . אם המעבד רץ ב FSB של 255 X מכפלה של 11 אז הוא במהירות של 2800 , את הזכרון נחלק ב 14 וככה הוא במהירות של 200 (כמו שצריך להיות במצב רגיל)

בקשר לזמונים , תנסה להוריד את ה 3 מספרים האחרונים , כי להוריד את הCAS ממש מוריד מהיציבות של המערכת

בקשר למתחים , תנסה כל פעם לבדוק את המחשב ליציבות , לא יציב תעלה מתח ובדוק שוב

שתגיע למצב שאתה לא מצליח לייצב אותו גם במתח גבוה (1.5 למעבד ו 2.8 בלי קירור לזכרון) אז תוריד את OC קצת

פורסם
  • מחבר

טוב אז אחרי יום ארוך ומעצבן של נסיונות! (ובינהם התקנת WINDOWS מחדש בגלל מסך כחול אפילו ב-safe mode!!)

הגעתי למצב הבא:

המעבד עובד ב 220X11 כלומר 2400MHZ סולידי.. OC של 10% סה"כ....

הציון הסופי ב 3dmark05 כרגע הוא 7199...

אני בטוח שאפשר להגיע לפחות לעוד 200 נק'... אבל אני באמת שלא כ"כ מבין את הקטע של התזמון זיכרונות...

כי ברגע שאני מעלה קצת את הMHZ מעל 220, לפעמים הכל עולה ובסדר מריץ PRIMe95 הכל גם עובד לאיזה שעתיים וברגע שמריץ 3dmark בום הכל נופל...

אז אם מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה הכוונה בכל אחד מהתזמונים- 2.5-2-2-2-8

כלומר מה השם של כל אחד מהם ב BIOS (חוץ מה Cas Latenct..) זה יהיה נורא מועיל..

תודה לכולם בכל אופן!

פורסם

תשמע, אתה רוצה עזרה,אבל לא נותן לנו לעזור לך. תכתוב באיזה מצב כל אחת מההגדרות שדיברתי עליה. ואגב, הקטע עם הזכרונות (בתגובה שלי)

תשמע, אני לא מבין למה כולם בוכים בגלל הלוח הזה... אצלי זה ככה:

3200+ WINCHESTER במהירות 2000 מגהרץ עובד חלק על FSB של 255 עם זיכרונות SPEED PREMIUM שך TWINMOS ברמת 2-2-2-5 ! ! !

המתח לזיכרונות הוא 2מקימום של הלוח- 3V ושל המעבד גם כן מקסימום של הלוח -1.55 בערך.

החלק החשוב הוא שב הגדרות של הטיימינג של הזכרונות תעשה AUTOMATIC ואז תעשה ריסטרט... תראה שהלוח שם לך את זה אוטומטית על 233 (או משהו כזה) -שתי רמות מתחת ל 400 מגהרץ. אני בטוח שזה מה שעוצר אותך, כי לשים את זה על 400 זה התאבדות, וגם אצלי זה לא עבר (בניסיונות האוברקלוק הראשוניים כשקיבלתי את הלוח ) את ה 220 בערך...

תעדכן לביוס 1011...

ובתגובה שאחריי :

יש לי לוח דומה לשלך (רק מהדורה יותר חדשה) אז אני יגיד לך איך זה אצלי- ב BIOS תחת CPU CONFIGURATION יש שם

DRAM CONFIGURATION

ושם יש MAX MEMCLOCK , ככל שזה יותר נמוך ככה אתה עושה פחות OC לזכרון ביחס למעבד (זה מהירות סופית של המעבד לחלק במספר בין 11 ל 17 שאתה עושה OC), לדוגמא . אם המעבד רץ ב FSB של 255 X מכפלה של 11 אז הוא במהירות של 2800 , את הזכרון נחלק ב 14 וככה הוא במהירות של 200 (כמו שצריך להיות במצב רגיל)

הלוח שלו זה כנראה A8N-SLI PREMIUM שזה אותו לוח רק עם איזה קירור HEATPIPE לגשר הצפוני (זה הכל, נראה לי), ככה שהוא צודק בקשר לאפשרויות והמיקומים של הזכרונות.

אגב, בדקתי ואצלי הזכרונות עומדים על הגדרה של 266... (2 רמות מתחת ל400). זה עובד מצויין , וכמו שהוא אמר, מחלק את היחס בין מהירות המעבד למהירות הזכרונות מצויין.

תשנה בהגדרות שלך ל 266, ותוריד את כל ה CAS למקסימום שלהם, במקום 2 או 1 תשים הכל כמה שיותר חרא, משמע על 3,7 ולמקסימום. ככה תהיה בטוח שאתה לא מוגבל ע"י התיזמונים, וממש לא משנה בכלל מה הם אומרים! לא משנה מה הם אומרים.

בהנחה שיש לך קירור טוב למעבד, תשים את ה VOLT שךה CPU על מקסימום (1.55) ואת הזכרונות בסביבות ה VOLT 3 . . . ככה תהיה בטוח שאתה לא מוגבל ע"י עוצמת החשמל שזורמת למעבד ולזיכרונות. אח"כ תעלה FSB ל230 , 240 , 250+ . . . אני בטוח שעכשיו זה יעבוד לך. :cool2:

בהצלחה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.