עבור לתוכן

מה זה CCAPP? ולמה הוא עושה לי בעיות?

Featured Replies

פורסם

אהלן , רק הרכבתי את המחשב החדש , וכל מה שרציתי זה מחשב נטול תוכנות\מרגלים שדופקים לי את המערכת , וכבר עכשיו , כל פעם שאני מכבה את המחשב , CCAPP.EXE לא נסגרת ואני צריך לחכות או לסגור אותה ידנית בשביל שהמחשב יוכל להכבות.

מה זה בדיוק CCAPP ? האם אני צריך את הישום הזה רץ לי ברקע? אם לא , איך נפטרים ממנו?

ויש לי עוד שאלה , התקנתי נורטון אינטרנט סקיורוטי. וכל פעם שאני מוריד תוכנה מהאינטרנט הוא שואל אותי האם לאפשר לתוכנה לפעול כי יש סבירות בינונית שהיא נגועה בוירוסים. מה עלי לעשות? הרי ברור שאני לא אמנע מכל תוכנה לרוץ לי על המחשב , אבל איך אני אמור לדעת אם התוכנה נקייה או לא? הרי הנורטון כותב לי על כל תוכנה שיש סיכון. ומה אני אמור לעשות כשאר אני מוריד דברים מBit torrent? משם אני מוריד מאנשים שיש סבירות די גבוהה שיש שם משהו לא רצוי , איך אני אמור לדעת לסנן בעצמי?

תודה.

פורסם

NORTON SECURITY, פשוט להתרחק כמו מאש... חרא של תוכנה....

וכמה צפוי CCAPP זה חלק מה NORTON ANTIVIRUS (גם חרא של דבר), חקל מה AUTOPROTECT...

ולגבי מה לאפשר, זה אתה צריך לדעת... להפעיל הגיון... אם הרצת MIRC או INTERNET EXPLOERR או BITTORRENT אז מן הסתם אתה רוצה לזה לאפשר... אם פתאום קופץ משהו בלי שעשית משהו, כנראה שאתה לא רוצה (אולי אם זה LIVEUPDATE אז כן)... וכו'...

אני ממליץ למצוא תחליף לתוכנות האלו.. הופכות את המחשב לאיטי..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

נותרו לי 2 שאלות:

1) הגיוני הקטע הזה שאני צריך להפעיל הגיון כאשר אני חושב אם לאפשר לתוכנה לרוץ או לא , אם אני אוריד משהו מהאתר של מייקרוסופט אז בלי בעיה אני אשאר את הקובץ , אבל מה אני אמור לעשות בקוסץ שאני מוריד מביטורנט? הרי כל מה שהולך שם זה העברה ממחשב למחשב , איך אני יכול להיות בטוח שאיזה מאנייק לא שם שם איזשהי תוכנת ריגול?

2) אם תוכל להמלליץ לי על תחלופה לנורטון סקיוריטי זה יהיה מגניב. :)

תודה.

פורסם

1) דבר ראשון כשאתה מוריד TORRENTS אז מן הסתם אתה צריך לאשר לתכנת BITTORRENT כדי להוריד אותם, FIREWALL לא בודק וירוסים או רוגלה, הוא בודק ניסיונות תקשורת לאינטנרט (ואת זה ה BT צריך בשביל לעבוד)...

אם התוכנה שאתה מתקין אחרי זה נראה לך שהיא קשורה לאינטרנט, אז תאשר לה, אם לא, אז מן הסתם לא...

2) תריץ חיפוש, ענו פה הרבה... בד"כ ממליצים נראה לי על שילוב של KASPERSKY ו ZONEALRM או SYGATE PRO

פורסם

NORTON SECURITY, פשוט להתרחק כמו מאש... חרא של תוכנה....

וכמה צפוי CCAPP זה חלק מה NORTON ANTIVIRUS (גם חרא של דבר), חקל מה AUTOPROTECT...

ולגבי מה לאפשר, זה אתה צריך לדעת... להפעיל הגיון... אם הרצת MIRC או INTERNET EXPLOERR או BITTORRENT אז מן הסתם אתה רוצה לזה לאפשר... אם פתאום קופץ משהו בלי שעשית משהו, כנראה שאתה לא רוצה (אולי אם זה LIVEUPDATE אז כן)... וכו'...

אני ממליץ למצוא תחליף לתוכנות האלו.. הופכות את המחשב לאיטי..

Kaspersky Anti-Virus Personal

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים