פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים הטמפ הינה 50 במנוחה... אתם חושבים שכדאי לעשות לחיה הזאת OC קטן? הקירור עליו ממש מפלצתי... כרטיס מעולה אני מרוצה ממנו וחשבתי לנסות להמהיר אותו טיפה בשביל ה 3d mark 05 התוצאה שקיבלתי הינה 4900...ואם שווה לעשות OC איך לבצע אותו? כמה להעלות לליבה? כמה לזכרונות? זה הכרטיס חבריםhttp://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a400gt_tdh_c350_1.html
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים מחבר ,כן הבנתי כבר מהקירור בפעם הראשונה שראיתי אותו שהוא יהיה אובר קלוקר גדול לפי כמה בדיקות הוא ב 60 במאמץ ככה... אם אני לא טועה (אני יבדוק שוב) בכל מקרה שווה להתחיל להעלות קצת? ואם כן אז כמה?
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים אצלי יש אותו כרטיסוהוא 80 מעלות במאמץ =[היום נתקע לי המסך ועל התמונה הופיעו קישקושים כאלה, התמונה התחלפה בקשקושים כאלה ונתקעה!משהו הזוי קורה למחשב שלי בימים האחרוניםאגב מה שקרה לי זה בגלל החום נכון?
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים הכרטיס שלך מהיר משלו בהרבה, אז מן הסתם הוא יותר חם.אני מציע לרדת קצת באוברקלוק או לקמבן פאן-קארד.
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים יש לי6800GT שעבר צריבת ביוסanywayz הורדתי למהירות סטוק, ועדיין במאמץ זה 80 מעלות!ורק היום זה נהיה ככה, פשוט נוראאגב, זה שהכרטיס נתקע, ואז הופיעה תמונה כזאת מחורבשת זה בגלל החום?או שאולי משהו פגום?נלחצתי חבל"ז, זה קרה 3 פעמים ביומים האחרונים!
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים אוקיחיברתי מאורר ענקי למחשב, הכרטיס מגיע ל 75 מעלות במאמץ :>זה טמפרטורה סבירה איכשהואאיך לבדוק אם הוא יציב?להריץ משחק למשך 12 שעות?בלילה?
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים מה קשור בלילה?כדי לוודא יציבות תריץ 3Dmark05 + פילטרים בחמישה לופים לפחות.
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים בלילה כי אני יושן =]אז אפשר ככה להריץ את זה 12 שעותהממ אוקיי, כדי לעשות לופים ב 3dmark 05 צריך Serial numbergot any to spare?
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים אחי אתה יכול לעלות כל פעם 5mhz עד שיהיו לך ארטיפקטים בהצלחה :xyxthumbs: :xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.