פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים מחבר כל פעם מחדש אני מתכוון כל פעם שהוא קורס לי כתוצאה מזה שהוא מגיע לטמפרטורה שגורמת לו לקריסה הביוס מראה לי 80 אבל אם אתם אומרים שזה לא יכול להיות אז לא יודע מה היא הטמפרטורה אז מה אתם מציעים לי לעשות? איך אני אבדוק אם החיישן טוב או לא? אולי הבעיה בהיט סינק? אולי לפנות לחנות שקניתי ממנה?
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים גבר תנסה להוריד עדכון לביוס אולי זה יסדר את הזיוף (אם יש בכלל)בכל מקרה כדי לנסות
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים אם כלום לא עזר, פשוט תנתק את ההיט סינק ותרכיב אותו מחדש (בעדינות) אולי הרכיבו לך אותו בצורה חאפרית... ואם כבר אתה עושה את זה תבדוק שיש משחה טרמית (או שתמרח קצת שוב) על הליבה...אני הייתי שנה וחצי עם פד טרמי חצי שרוף ולא הבנתי למה המעלות שלי היו גבוהות (לא ממש הבנתי בכלל מה זה משחה טרמית אז...) זה לא גורם לשינוי דרסטי אבל זה חשוב מאד.
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר אממממ אני אף פעם לא עשיתי את זה אבל אני מוכן לנסות בפעם הראשונהתמיד טוב להתנסות בדסרים חדשיםאממ ועוד שאלה איך אני מעדכן את הביוס? אני זוכר אחד שאל פה בפורום ונאמר לו שזה עסק מאוד מסובך ואתה יכול לגרום נזק לביוס... מישהו יכול לעזור לי עם זה?
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים תעדכן ביוס,ויכול להיות שהגדירו לך בביוס, שכשהמעבד מגיע לטמפרטורה מסויימת, הלוח מפעיל את עצמו מחדש, כדי למנוע שריפה של המעבד....
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר Gigabyte GA-K8NS Proוזה מה שרשום על הביוס שלי:BIOS Properties BIOS Type Award ModularAward BIOS Type Award Modular BIOS v6.00PGAward BIOS Message GA-K8NSP F8System BIOS Date 10/29/04Video BIOS Date 02/18/04
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר תודה למי שעזר קודם כלעכשיו עידכנתי את הביוס והסתכלתי ב-EVEREST ורשום אותו דבר בגירסת הביוס איך אני יכול לדעת אם העידכון הצליח או לא?רק פה ישתנה התאריךSystem BIOS Date 05/04/05
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים ברוב המיקרים הוא רק יתחבה אוטומתי אז אל תידאג יש סיכוי קתן שילך לך קפות אבל אני מאד ממליץ קירור חדש ודיי מהר (סורי על השגיאות )
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים תשמע, ע"פ הטבלה http://users.erols.com/chare/elec.htm שאני משתמש בה להמון תשובות בסגנון שלך בפורום הזה, לא הגיונ שהמעבד שלך יגיע לטמפ' שאתה מציין... שים לב לנתונים :Athlon 64-3000+(S754 - 2.0GHz - 512KB) 1.5V 89W 70° Cעכשיו אתה מבין שהמהירות המקסימלית ללא כריסת מעבד שהוא יכול להגיע זה 70 מעלות?!אי אפשר להתווכח כי אלה הנתונים הרשמיים.בכל מקרה, תמשיך מכאן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.