עבור לתוכן

Norton Partition Magic

Featured Replies

פורסם

שלום

רציתי לשאול אם אני יכול להקטין מחיצות בעזרת התוכנה הזאת לדוגמה: יש לי הרדיסק אחד 60 גיגה© ועד הרדיסק של 80 גיגה(D) להורדות, גיבויים וכל מיני שטויות אז אני רוצה למחוק כמה גיגה מהמחיצה של כונן D ולפרמט אותה בתור מחיצת לינוקס.

דבר כזה אפשרי או שאני יצטרך למחוק את כל המחיצה?

פורסם

כן

תוכנה מאוד פשוטה ואינטואיטיבית לשימוש

רק כשאתה מקטין גודל מחיצה, תוודא שאתה מקטין אותה לגודל גדול או שווה לנפח שהיא מכילה, אחרת תאבד מידע.

פורסם
  • מחבר

צריך לעשות בוט עם הדיסק של התוכנה או שזה דרך הוינדוס?

פורסם

דבר ראשון כמובן שזה POWERQUEST PARTITION MAGIC, זה לא קשור ל NORTON (וטוב שכך)..

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה על כל התשובות

פורסם

אתה לא מעודכן. סימנטק רכשו את powerquest.

פורסם

כבר לפני כמה חודשיים ראיתי את זה וחשכו עיני :-\, תוכנה מצויינת דרך אגב מהסיבה הפשוטה שאין תוכנות שיתחרו בה.

פורסם

מה אני יכול להגיד, עוד מוצר ל NORTON... טוב לדעות... עדיין יש לי פה את POWERQUEST PARTITION MAGIC 8 :) בכל מקרה....

תגידו לי, PETER NORTON בכלל עוד מעורב בחברה, או שהוא סתם מרוויח מיליונים על התמלוגים של שימוש בשם שלו ? :)

יש לו פה ספר שלו משנת 80 או משהו כזה על מבנה ה XT CPU... איזה חנון הוא נראה עם המשקפיים האלו..

הנה הוא

http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Norton

פורסם

כבר לפני כמה חודשיים ראיתי את זה וחשכו עיני :-\, תוכנה מצויינת דרך אגב מהסיבה הפשוטה שאין תוכנות שיתחרו בה.

Acronis Partition Expert

לגבי הקטנת/הגדלת מחיצות, באופן אישי הייתי מכין גיבויים, ולא סומך על כך שלא יהיו בעיות בזמן ההמרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים