פורסם 2006 ביוני 1019 שנים לפי קובץ ה- nv4_disp.inf רק סדרת ה-7xxx מופיעה... אבל יכול להיות שמדובר ב-forceware עצמו ולא ב-WDM. בהתחלה התקנתי עם ה-Setup, הוא התקין דריבר ישן יותר (forceware 84.37) אבל לא עשה כלום עם ה-WDM. אז התקנתי את הדריבר האחרון מחדש.בלי כל קשר, דרך ה-device manager עשיתי התקנת דריבר ל-2 ההתקנים החדשים (שנוצרו מהתקנת ה-WDM 32) מספריית ההתקנה של ה-84.37 (WDM 64) וזה מצא.מה איכפת לך לנסות ? מקסימום יש לך 2 התקנים לא מזוהים חדשים שאתה שם אותם על disabled.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים איזה פאצ'?התכוונתי לדריבר פשוט היתי גם בדיון של הירוס 5 ובדיוק דיברנו על הפאצ'
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים לפי קובץ ה- nv4_disp.inf רק סדרת ה-7xxx מופיעה... אבל יכול להיות שמדובר ב-forceware עצמו ולא ב-WDM. בהתחלה התקנתי עם ה-Setup, הוא התקין דריבר ישן יותר (forceware 84.37) אבל לא עשה כלום עם ה-WDM. אז התקנתי את הדריבר האחרון מחדש.בלי כל קשר, דרך ה-device manager עשיתי התקנת דריבר ל-2 ההתקנים החדשים (שנוצרו מהתקנת ה-WDM 32) מספריית ההתקנה של ה-84.37 (WDM 64) וזה מצא.מה איכפת לך לנסות ? מקסימום יש לך 2 התקנים לא מזוהים חדשים שאתה שם אותם על disabled.עובד עובד!!!! יאללה ברוך השם יש לי VIVO!!!!!
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים בזמנו כשהווינדוס הזה היה חדש היו בעיות של דרייברים.1 האם יש דרייבר ל-NFORCE 4?2 האם יש דרייבר לכרטיסי מסך ? (לי יש ATI)3 האם יש דרייבר לאודיג'י 2 שיש לי ?4 האם שאר התוכנות כמו למשל Windows Media Player,WINRAR,אנטי וירוס ושאר ירקות יעבדו ?5 האם משחקים יעבדו ?6 בכללי האם כדאי לאחד כמוני שיש לו מחשב חדש עם כפול ליבה (של AMD) להתקין את הווינדוס הזה או שזה מיותר ויש עדיין הרבה בעיות ?
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים 1) חפש באתר הבית.2) כן (גם כן באתר הבית).3) כן.4) כן.5) כן.6) למשתמש הביתי אין מה לעשות עם X64 (אלא אם אתה מתכנן לנצל יותר מ 4GB של זכרונות).
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים אני לא מבין... אם יש תוכנות שמנצלות את הפעולות על 64 ביט, זה טיפול מהיר יותר בסטרימים וכו'... למה אתה אומר שזה לא משפיע על משתמש ביתי?
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מה זאת אומרת?אף אפליקציה היום לא נותנת תמיכה ב 64 ביט??גם לא המשחקים החדשים?
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים תוכנות חלק כן, משחקים לא (חוץ מ HL2 ו farcry)... אולי כדאי שתקרא קצת על X64 ותדע מה ההבדלים, יש לך גם את הסטיקי.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים עובד עובד!!!! יאללה ברוך השם יש לי VIVO!!!!! אני שמח בשבילך (ובשבילי) אולי כדאי להוסיף את התהליך לעמוד ראשון ? אני בטוח שהרבה אנשים ויתרו מהר מדי על ה-VIVO ... :-\
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים אני שמח בשבילך (ובשבילי) אולי כדאי להוסיף את התהליך לעמוד ראשון ? אני בטוח שהרבה אנשים ויתרו מהר מדי על ה-VIVO ... :-\ צודק למי יש כח לקרוא 38 עמודים
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים ???לפי מה שראיתי בשירשור ששלחת אותי אליו, דווקא כן מומלץ לעבור ל 64 ביט.... :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.