עבור לתוכן

Windows 64bit - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

לפי קובץ ה- nv4_disp.inf רק סדרת ה-7xxx מופיעה... אבל יכול להיות שמדובר ב-forceware עצמו ולא ב-WDM.

בהתחלה התקנתי עם ה-Setup, הוא התקין דריבר ישן יותר (forceware 84.37) אבל לא עשה כלום עם ה-WDM.

אז התקנתי את הדריבר האחרון מחדש.

בלי כל קשר, דרך ה-device manager עשיתי התקנת דריבר ל-2 ההתקנים החדשים (שנוצרו מהתקנת ה-WDM 32) מספריית ההתקנה של ה-84.37 (WDM 64) וזה מצא.

מה איכפת לך לנסות ? מקסימום יש לך 2 התקנים לא מזוהים חדשים שאתה שם אותם על disabled.

• תגובות 648
  • צפיות 94.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איזה פאצ'?

התכוונתי לדריבר

פשוט היתי גם בדיון של הירוס 5 ובדיוק דיברנו על הפאצ'

פורסם

לפי קובץ ה- nv4_disp.inf רק סדרת ה-7xxx מופיעה... אבל יכול להיות שמדובר ב-forceware עצמו ולא ב-WDM.

בהתחלה התקנתי עם ה-Setup, הוא התקין דריבר ישן יותר (forceware 84.37) אבל לא עשה כלום עם ה-WDM.

אז התקנתי את הדריבר האחרון מחדש.

בלי כל קשר, דרך ה-device manager עשיתי התקנת דריבר ל-2 ההתקנים החדשים (שנוצרו מהתקנת ה-WDM 32) מספריית ההתקנה של ה-84.37 (WDM 64) וזה מצא.

מה איכפת לך לנסות ? מקסימום יש לך 2 התקנים לא מזוהים חדשים שאתה שם אותם על disabled.

עובד עובד!!!! יאללה ברוך השם יש לי VIVO!!!!!

פורסם

בזמנו כשהווינדוס הזה היה חדש היו בעיות של דרייברים.

1 האם יש דרייבר ל-NFORCE 4?

2 האם יש דרייבר לכרטיסי מסך ? (לי יש ATI)

3 האם יש דרייבר לאודיג'י 2 שיש לי ?

4 האם שאר התוכנות כמו למשל Windows Media Player,WINRAR,אנטי וירוס ושאר ירקות יעבדו ?

5 האם משחקים יעבדו ?

6 בכללי האם כדאי לאחד כמוני שיש לו מחשב חדש עם כפול ליבה (של AMD) להתקין את הווינדוס הזה או שזה מיותר ויש עדיין הרבה בעיות ?

פורסם

1) חפש באתר הבית.

2) כן (גם כן באתר הבית).

3) כן.

4) כן.

5) כן.

6) למשתמש הביתי אין מה לעשות עם X64 (אלא אם אתה מתכנן לנצל יותר מ 4GB של זכרונות).

פורסם

אני לא מבין... אם יש תוכנות שמנצלות את הפעולות על 64 ביט, זה טיפול מהיר יותר בסטרימים וכו'... למה אתה אומר שזה לא משפיע על משתמש ביתי?

פורסם

כי משחקים ותוכנות יעבדו אותו הדבר (כמעט) כמו ב WINDOWS הרגיל.

פורסם

מה זאת אומרת?

אף אפליקציה היום לא נותנת תמיכה ב 64 ביט??

גם לא המשחקים החדשים?

פורסם

תוכנות חלק כן, משחקים לא (חוץ מ HL2 ו farcry)... אולי כדאי שתקרא קצת על X64 ותדע מה ההבדלים, יש לך גם את הסטיקי.

פורסם

עובד עובד!!!! יאללה ברוך השם יש לי VIVO!!!!!

אני שמח בשבילך (ובשבילי) :xyxthumbs:

אולי כדאי להוסיף את התהליך לעמוד ראשון ? אני בטוח שהרבה אנשים ויתרו מהר מדי על ה-VIVO ... :-\

פורסם

מהר? כבר שנה אני מחכה ל VIVO :bash:

אני בטוח שזה יגיע לעמוד הראשון.

פורסם

אני שמח בשבילך (ובשבילי) :xyxthumbs:

אולי כדאי להוסיף את התהליך לעמוד ראשון ? אני בטוח שהרבה אנשים ויתרו מהר מדי על ה-VIVO ... :-\

צודק

למי יש כח לקרוא 38 עמודים :kopfpatsch:

פורסם

דברים כאלו אכן יהיו בעמוד הראשון, מסרתי ל Moooshe לא לדאוג.

פורסם

סחטיין :xyxthumbs:

פורסם

???

לפי מה שראיתי בשירשור ששלחת אותי אליו, דווקא כן מומלץ לעבור ל 64 ביט....

:s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים