עבור לתוכן

אני חדש בעסק שיחקתי קצת עם ההגדרות של המעבד שלי תיראו מה יצא +תמונה !

Featured Replies

פורסם

שיחקתי קצת עם האוברקלוק למעבד שלי רק יש לי בעייה אחת אני לא יודע אם אני עושה נכון ? משהו שכן שמתי לך אליו שהמטח שמגיע אליו הוא לא יציב הוא יורד ועולה לא יודע אם זה נורמלי? וגם כשאני שומע מוזיקה אזז המחשב נתקע קצת ועושה לי תקיעות במוזיקה ? וגם קורה שאני זז עם העכבר אזז הוא ניתקע ואזז ממשיך לזוז ? אולי זה איזה משהו שעשיתי לא נכוןן בבקשה אפשר עזרה ?

dddd3op.th.jpg

פורסם

תוריד את המהירות ותראה אם זה נפתר.

אם כן, אז אחד הרכיבים במחשב שלך לא עומד בעומס בזמן האוברקלוק...

(מעבד, לוח או זיכרון)

פורסם

בלי קשר לשאלה שלך, אם אין לך בעיה לענות לי:

מה הטמפ' של המעבד במאמץ ועם איזה קירור אתה?

תודה.  :xyxthumbs:

פורסם

דבר ראשון שאתה נותן סקרין שוטים של CPUZ תזכור להעתיק גם את לשונית memory.

דבר שני לא עושים אוברקלוק באוויר ומסתמכים על "אם הוינדוס עולה כנראה שהכל בסדר",

אתה צריך להוריד את התוכנה prime95 דרך גוגל, ומשם להריץ דרך options-tortrue test, בדיקה של לפחות 3 שעות Blend לזכרונות, ואחר כך לפחות 3 שעות בדיקה של Large FFTS למעבד.

אם התוכנה ממשיכה לרוץ (מצב אדום) בלי להפסיק, הכל בסדר.

התוכנה אמורה להפסיק (מצב צהוב) רק שאתה אומר לה להפסיק!

תעלה עוד קצת את המתח למעבד, הנורטוודים יכולים לספוג עוד.

מה המתח המינימלי שהוא יורד אליו, ומה המקסימלי?

המתח לא צריך להיות יציב לחלוטין, אבל גם לא לסטות יותר מידי (שים לב שבמאמץ עם התוכנה המתח יכול לסטות יותר מכרגיל).

בהצלחה בהמשך, סך הכל אוברקלוק נחמד מאוד! אבל המעבד מסוגל ליותר (השאלה מה קורה עם הזכרונות), יהיה חכם להוסיף טקסטואלית את המפרט שלך (זכרונות לוח אם וכו).

פורסם
  • מחבר

תודה חברה : יש לי מאוורר של זלמן cnps7000b הטמפרטורה במעמץ הוא בארך 48.5 .

המטח הנמוך ביותר שניסיתי ביינתים זה 1.55 אולי אפשר פחות לא יודע והמטח הכי גבוהה שהגעתי היה 1.67 אולי אפשר יותר ?

וניסיתי להחזיר את המעבד למצב רגיל אבל הבעייה לא נפתרה ..? אולי יש מצב שזה הביוס של הלוח אם ? כי עידקנתי לא מזמן ?

untitled8oh.th.jpg

xssss3ds.th.jpg

פורסם
  • מחבר

כבלו פעילות רגילה של המעבד המפגר הזה חחחחחח אין שום תוכנה ברקע !!!

ddddd5fg.th.jpg

פורסם

תסתכל בלשונית השניה מי תופס לך את כל הCPU.

אם אתה רוצה לחזור למצב הקודם תעשה איפוס דרך תפריטי הביוס, זה יחזיר לך הכל למצב הקודם.

פורסם

אחי יש לך או בעיית ווירוס או זבל מהאינטרנט

גם לי זה קרה

העכבר היה תוקע את המחשב

ומוזיקה ניתקעת

תוריד ADAWARE ותיסרוק איתו וזה יפתור לך את הבעיה ניראה לי

ואתה שומע מוזיקה בWINAMP?

אז אולי יש לך גירסה שעושה בעיות

לחבר שלי הייה גירסה של וינאמפ שפשוט תקע לו את המחשב וכל הזמן גקמה למעבד לעבוד על 90~100%

פורסם

אחי אני גם מציע לך תעסה סריקה של וירוסים וזבל מהמחשב כי לפי התמונות הכל נראה לי בסדר בהצלחה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא אין מצב שזה וירוס כי פירמטתי ועוד לא חיברתי את האינטרנט וזה לא זז .. ניסתי לעשות את האיפוס לביוס אבל זה לא עזר ? אולי הגירסא של הביוס

שהיתקנתי לא התקינה נכון ולא הודיע לי על הבעייה ? יש לי עוד שאלה אם יש לי מצב לעלות את המעבד שלי ל3.0 או שזה יהרוג אותו ? חחחח ואם כן איזה הגדרות לשים ?

פורסם

אתה צריך לוודא שהמחשב יציב בהגדרות המקוריות שלו לפני שאתה מתחיל לשחק איתו.

הסבירות שהוא יעבוד על 3.0 היא נמוכה מאוד אם אתה נתקל בבעיות כבר במהירות 2.8

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים