פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים בדקתי בעזרת תוכנת SPEEDFANSandraוזה מראה לי משהו מוזר...יש חיישנן שמראה 70 מעלות...נראה לי שזה "קצת" הרבה...צריך עזרה.מה זה החיישן הזה? (חיישן של איזה רכיב?)איך אפשר לסדר את זה?זה הרכיבים של המחשב שליAmd 64 3000+ S939K8NF-9 (NF4, s939, PCi-E) GigaByteAdata 512Mb*2 DDR 400PINE XFX Geforce 6600 256mW.D 160 Giga SATA 7200 RPMLG F700BSony Cdrw 52*32*52Compucase 6A21 With Hec 400 Watt Psuהתמונה של SpeedFanושל Sandra מצורפות....[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים זה אכן הספק תעשה כמו שאורי אמר לךומנהלים תעבירו תתארד הזה לפורום: אוברקלוקינג וקירורכי זה לא מתאים לפה
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים מחבר צודקים. טעות שלי תעבירו את זה ל פורום אחר. מצטער.ולגבי המאוורר של הספק אז הוא עובד.מוזר...מה לעשות...יש עוד דעות?
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים אחי זה הספק ועים אתה אומר שהמאורר שעל הספק עובד והטפרטורה שלו 70 מעלות אז תוסיף לו עוד מאורר אחד ואני חושב שזה יפתור לך את הבעיה בהצלחה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים לפי איך שאינ רואה את זה יש כמה אפשרויות כך או כך תיגע בספק שלך ותראה אם אתה מרגיש שזה ממש חםלבנתיים יש אפשרות שזה לא קורא את הטמפרטורה כמו שצריך - יש לך אופסט זה לפעמים יכול להיות דיי גדולאו שהספק שלך לא באמת מראה טמפ' אין הרבה שמראים אבל תנסה לכבות את המחשב ולתת לו להתקרר ואז אחרי זה תדליק אותו ותראה אם הטפ' יותר נמוכה ועולה עם הזמן
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים בספק עם זה הספק...יש לי ספק הק 475W עם שני מאווררים זו לא צריכה להיו תהטמפ שלו הקטע שזה לא טמפ משתנה..אני דיי בטוח שזה הצ'יפסט של NFORCE4 בלוח של גי'גה בייט למה יש לי את אותו עניין הטמפ הזו לא מזוהה.. אולי באג ? או אולי צ'יפסט ? אני בטוח שלא ספק..
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים זה אכן הספק תעשה כמו שאורי אמר לךומנהלים תעבירו תתארד הזה לפורום: אוברקלוקינג וקירורכי זה לא מתאים לפהאיך זה יכול להיות הספק? ? ?אין שום כבל נתונים שמחבר בין הספק ללוח-האם אז איך בדיוק הלוח יודע מה הטמפרטורה של ספק? ?אני לא מבין אתכם...קצת הגיון!
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים מחבר תראו כיביתי את המחשב לאיזה חצי שעה..נגעתי בספק הוא התקרר יחסית.הדלקתי את המחשב וישר הרציתי בדיקה בשתי התוכנותSPEENFANSANDRAוהוא הראה לי שהטמפ' היא 69 ולא 70...אחרי איזה 15 דקות הוא שוב קפץ ל 70 ומאז לא זז..
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים תראו כיביתי את המחשב לאיזה חצי שעה..נגעתי בספק הוא התקרר יחסית.הדלקתי את המחשב וישר הרציתי בדיקה בשתי התוכנותSPEENFANSANDRAוהוא הראה לי שהטמפ' היא 69 ולא 70...אחרי איזה 15 דקות הוא שוב קפץ ל 70 ומאז לא זז..אני חושב שזה טמפ של ה'ציפסט למה לי יש ספק שני מאוררים של HEC ספק איכותי 475W !אבל לנו יש אותו לוח ! והצ'יפסט אתה יכול לגעת בו בהיטסינק אתה מקבל קוויה דרגה ג' במקום !!זה נראה לי זה הצ'יפטסט אבל לא סגור על זה למה גם לי זה תקוע על 70 מעלות והמדד הזה עם האייקון של האשובאמת שאין לי מושג אבל בטוח ! זה לא ספק...
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים כמו תמיד לא? באמת אפשרי שהטמפ' של הצ'יפסט תהיה כזאת גבוהה? 70 מעלות זה לא צחוק, כניראה הוא תוכנן לעבוד ככה...
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר אנשים אתם סגורים על עצמכם?מה הפתרון? קירור? או אולי החיישן דפוק או אולי לעדכן את הדרייברים?או אולי זה אמור להיות ככה?
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אני סבור הצ'יפסט תוכנן לעבוד בתנאי חום מחפירים.. אני רק רוצה להקרר אותו מהסיבה הפשוטה שהוא "מפנק" את הכרטיס מסך שלי בחום..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.