פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים ^^^ה-3800+ לוקח כאן גם ב-2/3 מהמבחנים3DMark הוא מבחן סינטטי, הוא לא משקף ביצועי Real life.
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים מי שמחפש כפול ליבה "זול" שיקנה את ה-820 , (לפחות בנתיים עד ש-AMD תוציא 3500X2 , אולי)ברמות הגבוהות יותר , עדיף AMD (כרגיל)כמו שנאמר פה , אם AMD טובים יותר בחד-ליבתיים הגיוני שזה יהיה גם בכפול ליבה(רק שבחד-ליבתי AMD היו גם יותר זולים)בכל מקרה , מעבדי הליבה כפולה של אינטל עדיין טובים ושווים את המחיר (בעיקר ה-820)
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים אחרי יציאת ה-3800+, כפולי הליבה של אינטל לא ממש שווים את המחיר, פרט ל-820. כל דבר מעל זה - אפשר לקחת AMD יותר טוב במחיר דומה.
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים אינטל אכלו אותה זה ברור אפילו המבחנים מראים אתזה ומי שרוצה כפול לביה כי די חשוב לו ביצועים שיחכה קצתש המחירים שלהם יצנחו וחוץ מזה זה די משתלם לחכות כי גם תוך שנה המשחקים יתחילו לתמוך בכפולי הליבה ולנצל אותם איכשהו אבל אל תצפו למחירים טובים כי הם לא יצנחו בהרבה....
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים כמו שכיום הוניס 3000+ משחק תפקיד שוק תקציבי מצויין אני מאמין שזה יהיה גולת הכותרת התקציבית 3800+ של כפולי הליבהללא ספק מעבד עם נתונים מצויינים ומחיר לכל כיס!
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים אני יודע שאם היום אני קונה מחשב, בתקציב של 7K בערך, אני עדיין הולך על ה3000 venice, ביצועים מרשימים יכולות oc נפלאות, וחוץ מזה התושבת תשאר איתנו עוד הרבה זמן אז תמיד אפשר להחליף (;עריכה- אחרי שכתבתי חשבתי עוד שנייה והחלטתי להוסיף הסתייגות- א. הכוונה, כמובן לא רק התושבת אלא גם התמיכה של הNF4.ב. הצרכים שלי מהמחשב הם מגוונים יותר ממשחקים או OC ולכן הייתי צריך להשקיע בHD לדוגמא, לא הייתי קונה מחשב בלי רפטור, או 2 GIG זיכרון...
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים רק להוסיף שתי דברים לתגובה שמעלי:1. AMD 64 פשוט OVERCLOCK חרא תחת מערכות 64ביט, למשל, בעבודה עם LINUX 64, אפילו OC של 200MHZ הכי פשוט והוא לא יציב....2. ה VENICE 3000 שיצאו בתקופה האחרונה (לפני שבוע 22 לפי מה שרשמו פה), לא עושים OC כל כך טובים דווקא כמצופה..
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים המחירים שרשמתם למעבדי כפולי הליבה כוללים מע"מ? וחוץ מזה אתם יודעים איזה ספקים בארץ נותנים את המחירים באמת לפי הדולר??(כי כולם רושמים את המספר בש"ח)
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים 316$ ל-830 ב-Tray ו-354$ ל-3800+ ב-Box זה מחירים רשמיים של אינטל ו-AMD. אף אחד בכלל לא יתקרב למחירים האלה בישראל
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים 316$ ל-830 ב-Tray ו-354$ ל-3800+ ב-Box זה מחירים רשמיים של אינטל ו-AMD. אף אחד בכלל לא יתקרב למחירים האלה בישראל?? אז את מי זה מעניין המחירים אלה, תביאו מחירים שיועילו מהשוק ולא מהמקור....
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים הוא כניראה חשב שאתה רוצה את המחיר בחו"ל.. כשזה לגבי מחיר בארץ למה שאחרים יעשו לך את העבודה ? כנס לחנויות מחשבים (הנורמליות יחסית )או לאתרים שלהם ותשווה תמחירים שלהם .. בכל מיקרה שלוף מתוך הזיכרון ככה שזה יכול להיות שונה .. ה 64X2 3800 נע סביב ה 2500 שקל ה820 נע סביב ה 1800 שקל
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים לגבי שימוש בשני המעבדים, מספיק שאתם מחוברים לאינטרנט, אפילו שאתם לא גולשים ואתם משחקים משחק כלשהו אז כבר הביצועים שלכם נפגעים.ולגבי זה שמעבדים לא בשימוש במשחקים, זה לא בדיוק נכון, אם יש AI כמו שצריך אז כן יש להם שימוש
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים לגבי שימוש בשני המעבדים, מספיק שאתם מחוברים לאינטרנט, אפילו שאתם לא גולשים ואתם משחקים משחק כלשהו אז כבר הביצועים שלכם נפגעים.ולגבי זה שמעבדים לא בשימוש במשחקים, זה לא בדיוק נכון, אם יש AI כמו שצריך אז כן יש להם שימושואללה, בכמה אחוזים הביצועים נפגעים ?
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים לא יודע, מה שרשמתי נכון, אבל הוא די באויר, כלומר אני לא יודע להגיד לך אחוזים
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים ואללה... בו נראה, גם השעון שם למטה לוקח ביצועים, נוריד גם אותו... ורגע, גם ....ברור שכל דבר שפועל לוקח ביצועים, השאלה האם ה0.01% האלו באמת משנים משהו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.