עבור לתוכן

סידור המאווררים + אוברקלוק XP

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה!

אני מתכנן על מערכת חדשה מבוססת ה-XP (כנראה 1900+) ויש לי כבר חלק מהדברים.

ואני כנראה אעשה המהרה קטנה (אולי לאיזה 1700 מגה-הרץ?), ומודינג חביב (חיתוך, ניאון, צביעה).

עכשיו יש לי את המארז של אנטק ה-SX-1240. ועוד הרבה מאווררים שונים מחו"ל.

הקירור על המעבד יהיה כנראה ה- Alpha PAL 8045 עם AC2.

לכמה אתם חושבים שאפשר להגיע עם קירור אווירי בלבד (אחד הלוחות מבוססי KT266A כמובן)?

כמו כן, בבקשה עיזרו לי להחליט על סידור המאווררים.

צילמתי תמונות וסידרתי קצת בפוטושופ איך זה בערך יראה, אני לא בטוח בקשר לכל הכניסה יציאה של אוויר (ירוק זה נכנס, אדום יוצא), הערות יתקבלו בברכה! תודה. :hi:

פורסם
  • מחבר

האם התכנון שלי טוב??

אני ממש לא בטוח בקשר לזרימת האוויר..

פורסם

איפה אתה מתכוון לשים את הבויינג 747, אה.. סליחה, מחשב הזה ?

כי אני לא חושב שכדאי שהוא יהיה ברדיוס של לפחות 100 מטר ממקום ישוב..

פורסם

אממ, למה אתה צריך כמות אדירה כזו של מאוררים ?

אתה מייצר שואב ?

ברצינות, אני מאמין שאתה בהחלט יכול לוותר על כמה, ועדדין לקבל ביצועים טובים מאד...

פורסם
  • מחבר

enc0der - ליד המיטה... :saint:

KoM - אולי אני אוריד את שני ה-adda, אחד מהם לקחתי מהספק 400w שהגיע עם המארז, אבל אני עכשיו נותן את הספק למחשב של בת דודה שלי אז החזרתי אותו לשם, ופשוט נוותר על ה-blowhole השני..

מה חוץ מזה? התכנון של הזרימה טוב? אני לא ממש בטוח..

פורסם

הורדת מאוורר מהספק???

אתה שפוי???

גם הספק צריך איך שהוא לפזר את החום שהוא מייצר...

אפשר לעשות ניסוי קטן:

נעביר דרכך מתח של 220V ונראה לאיזה טמפ' חום הגוף שלך קופץ! ;D

פורסם

עצור !

מה לכל הרוחות אתה מתכנן לעשות עם המחשב הזה ? נראה כאילו אתה מתכנן פה שרת HOST לעשרות מחשבים נוספים, שיריץ 4 תחזיות מטאורולוגיות במקביל, ויתכנן איזו פצצת מימן קטנה בשביל בן-לאדן !

לאן אתה רץ ? מה אתה ממהר ? תחשוב קצת על הכסף שאתה משקיע פה במערכת, שבסופו של דבר, אולי תהיה קצת OVERKILL בשביל הדרישות שלך, ובנוסף, כמו שאמרו כבר , תרעיש כמו טרקטור. לא חבל ? אני במקומך הייתי זורק הכל לפח, ומתכנן מחדש - ותעשה טובה - תחזיר את המאוורר לספק. זה הכי חשוב :)

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אררר!!

שימו לב למה שכתבתי. הספק של המארז, לא הספק שאני משתמש בו!! (שימו לב לתמונה!! ספק Enermax! לא Antec!). אני לא מטומטם, אני יודע שספק צריך איוורור. בהתחלה לא היה לי שימוש לספק הזה כי הוא לא תומך בפנטיום 4 (אין לו את החיבור הנוסף הזה) ותכננתי את המוד הזה בשביל הפנטיום 4 שיש לי עכשיו. אז פירקתי את המאוורר שיהיה לי עוד אחד, עכשיו בת דודה שלי צריכה ספק חדש (שלה 250 מאפן שמתחיל לעשות רעשים מוזרים) אז הרכבתי חזרה..

ו-GanirC בו לא נגזים. יש דברים הרבה יותר עצבניים מזה, אני רק מקווה להגיע רחוק עם קירור אוויר.

בתור בעליו הגאים של delta 38 ובתור מפעיל מחשב בצבא שיושב בחדר עם ארונות תקשורות שיש בהם כמה מאווררי 120, אני מודע לרמת הרעש שהדבר הזה יגיע אליה.

פשוט לא נשתמש בו בלילה ונתקין ספוגים מבודדי רעש בשביל שזה יהיה כמה שיותר נסבל למהלך היום.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אתה תמיד יכול לעשות כמוני:

המחשב ער כל הלילה בחדר אחד ואני ישן בחדר אחר :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים