עבור לתוכן

המחשב החדש שלי מראה כוחו - Ultra-D/Venice3000/CorsairPC3200C2

Featured Replies

פורסם

זה לא המעבד שאשם אצלך,זה הלוח/זכרון בכל מקרה אני לא ינוח עד שאני יניח את ידי על 0517 בשרני!

\

הלוח מסוגל ללא בעיות לעבוד בבאס 300

והזיכרון יכולים 550

אבלך הלוח לא ממש מיסתדר איתם

בכל מיקרה המעבד שלי גרוע לOC

• תגובות 91
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אכן, נראה לי ש VINCE החדשים לא משהו :(

בגדול, אם אני מריץ את ה 3000 שלי על 2200 והכל רץ חלק, האם יש איזה בדיקות יציבות שכדאי לי לעשות או שזה לא כזה משנה ?

פורסם

כן, תריץ את התוכנה S&M (תעלה קודם את הCPU Usage בתוכנה ל100) בבדיקות הכי ארוכות ורק אז תהיה בטוח שהכל יציב.

אתה יכול להריץ ברקע בנוסף גם את Prime95 על מנת להיות בטוח ב101% שהכל בסדר :xyxthumbs:

פורסם

אוקי, אני אנסה, כמה זמן זה לוקח (כמה דקות, או כמה שעות ?), והאם כדאי לנתר טמפרטורות תוך כדי, או שב OVER של 2200 זה בסדר?

פורסם

תמיד כדאי לבדוק טמפ', באוברקלוק במיוחד.. גם בהכי קטן..

הבדיקה בS&M לוקחת בערך שעה וחצי אם אני זוכר נכון (יש מין שעון בתוכנה שמראה מתי הבדיקה תיגמר בערך), בפריים95 זה לא נגמר אם אני זוכר נכון, זה עושה לופים אינסופיים ואתה מחליט מתי להפסיק.

פורסם

פששש חזקקק איזה יופי של תדר עם אחלה תזמונים.. :xyxthumbs:

כל הכבוד בנצי (או בעצם, בנצ'י) ;)

פורסם

יפה, כמה אמורים לעלות זכרונות כאלו +- ?

פורסם
  • מחבר

בפנדה וLogicPC זוג כזה עולה 930 שקל (256MB * 2 שזה נפח שמומלץ גם לOC ) - דיי יקרים אבל נותנים את התמורה.

לא בטוח שתמיד מקבלים את הגרסא 4.2 וגם החנויות לא יכולות לבדוק כי אין להם לרוב במלאי.

אבל מי שרוצה אני משיג כאלו באיזה 200 שקל פחות ומהגרסא הזו שיש לי

פורסם
:lol: :lol: :yelclap:
פורסם

אחלה מערכת, תתחדש בני :beerchug:

הזיכרונות אמורים להיות חזקים מאוד, כמו כל השבבים (ובטח ה tccd ) ב 256m נחשבים לחזקים, נסה לייצב אותם על 300 ב 2.5-3-3

אתה אמור להצליח בלי הרבה בעיות, תהיה עדין עם המתח חלק מה tccd אוהבים מתח קצת גבוהה אחרים לא.

ובעיניין ה vcore אני מניח שאמרו לך, מאוד מאוד לא מומלץ להגיע למספרים כאלו - אפילו עם גז.

פורסם

אוברקלוק יפה אבל אין צורך לקנות זכרון יקר כל כך כדי לעשות אוברקולוק. אם משתמשים ב ram dividers אתה יכול לעשות אוברקולוק גבוה למעבד בלי שהזכרונות יפעלו במהירות גבוהה. עשיתי אוברקלוק למעבד עם corsair xms pc3200 שעובדים רק על 2.5 במחשבים של AMD:

Athlon 64 3500+ NewCastle @ 2.53ghz

Stock voltage of 1.520v

פורסם

אבל המעבד לא יהיה יותר יציב, אם למשל, הוא יעבוד ב FSB גבוהה יותר ועם MULTIPLIER נמוך יותר ?

פורסם
  • מחבר

אחלה מערכת, תתחדש  בני :beerchug:

הזיכרונות אמורים להיות חזקים מאוד, כמו כל השבבים (ובטח ה tccd ) ב 256m נחשבים לחזקים, נסה לייצב אותם על 300 ב 2.5-3-3

תודה  :)

הם יציבים עד 620MHZ בתזמונים 2.5-3-3-3 T1

פורסם

למעבד איכפת רק מהתדר הסופי.

ולזה שמעליך התדר שאליו הגעת לא יממש את הפונציאל של הביצועים שלו בלי סינכרון עם הזכרון,ככה אתה פשוט יוצר צוואר בקבוק ואתה לא משיג שום שיפור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים