פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים אבל זה COMPILמישהו שמע על מישהו שקנה שם אי פעם? מי יודע אם אנחנו לא קונים מאיזה עסק שפועל בתוך איזה מקלט נידח באזור הקליטה של נתניה?
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים האתר הזה לא compil ולא קשור אליהםאז תרים טלפון תתקשר ותשאלקשה?כואב לך לחייג?נפשית אולי קשה? תבקש מאמא או אבאשיחיגו
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים מחבר האתר הזה לא compil ולא קשור אליהם אז תרים טלפון תתקשר ותשאל קשה? כואב לך לחייג? נפשית אולי קשה? תבקש מאמא או אבא שיחיגו אני לא זה שמציג את עצמו עם בעיות. בכל מקרה, ניסיתי יומיים לפני שפתחתי את הנושא, התקשרתי אליהם לפחות 5 פעמים ולא ענו לי
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים X5L...בקשר לניגון סרטים..יש שם אולי יציאת VIDEO? אם לא...יש בכלל נגני MP3 בגודל נורמלי שגם מריצים סרטים עם אפשרות הצגה על צג חיצוני?
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים X5L...בקשר לניגון סרטים..יש שם אולי יציאת VIDEO? אם לא...יש בכלל נגני MP3 בגודל נורמלי שגם מריצים סרטים עם אפשרות הצגה על צג חיצוני?ARCHOGS GMINI 400עכשיו יוצא גם ה GMINI 402יש להם VIDEO OUT (ול 402 גם VIDEO IN)בכל מקרה, הוא בגודל של IPOD +-
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים X5L...בקשר לניגון סרטים..יש שם אולי יציאת VIDEO? אם לא...יש בכלל נגני MP3 בגודל נורמלי שגם מריצים סרטים עם אפשרות הצגה על צג חיצוני?אין יציאת VIDEO לX5 וחבל...וכמו שאמרו לך מעליי לGMINI שהוא בגדול סביר יש יציאה כזאת
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים כל נגן והחסרונות שלו...לGMINI 400 יש רק 10 שעות בטריה...יא אללה איזה כאב ראש זה לבחור נגן...
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים אולי ל ARCHOS AV420 או AV500 יש יותר זמן בטריות (די בטוח), אבל הם יותר גדולים...ושוב, פשוט צריך להחליט ולקנות וזהו... אפשר שנים להתעסק בשטויות האלו...
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים אין יציאת VIDEO לX5 וחבל...וכמו שאמרו לך מעליי לGMINI שהוא בגדול סביר יש יציאה כזאתאם אני לא טועה הוא שקל אותו וויתרוDMX - אתה סותר את העצמך לפני כן אמרת לו לקחת את האריבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.