פורסם 2005 ביולי 3020 שנים אנשיםפ מה נישמע?יצא גירסה חדשה וטובה מאוד כנראה ללוח הK8NF-9 והיא מתקנת את כל הבאגיםכעת התיזמונים פועלים ואומרים שהיא ממש טובהמה דעתכם?
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים ניסית אותה או שזה מה ששמעת? נראה אני יתקין אם מישו אחר ינסה לא רוצה לקחת סיכון
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים מחבר ניסית אותה או שזה מה ששמעת? נראה אני יתקין אם מישו אחר ינסה לא רוצה לקחת סיכון אני ינסה אולי בקרוב ויש על זה דיון כאן זה פורום ללוח שלנו http://www.rhcf.com/sisubb/ultimatebb.php/topic/41/185.html
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים מה זו בדיוק הגירסה הזו, F7?מה היא מעדכנת, את הביוס, את הלוח אם?מה היא בדיוק עושה ללוח אם ומה היא בדיוק מתקנת?(אני חושב שיש לי בעיה עם לוח האם הזה והזכרונות שמחוברים עליו, יש מצב שזה יתקן את הבעיה?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.