פורסם 2005 ביולי 3020 שנים הגעתי למצב של חוסר יציבות קליל, אחרי 3 שעות וקצת הפריים נעצר. וממש אין לי כוח כל פעם מחדש להריץ ל3+ שעות. יש תוכנות יותר מהירות מהפריים שיראו לי את החוסר יציבות הקליל הזה ?
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים אוליי S&M ... כי אומרים שהוא מחמם יותר מPRIME 95....למרות שאני חושב שהמחשב שלך יציב לגמריי אפילו שהוא אחרי 3 שעות בפריים נפל....בכל זאת אם אתה משחק במשחקים המחשב יסחוב את זה... כי שאתה משחק במשחקים המחשב לא מתאמץ כמו שהוא מתאמץ בפריים! (תקנו אותי אם אני טועה)
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים תלוי איזה משחק בהאלף לייף 2 זה טוחן את המעבד החישובי פיזיקה...חוץ מזה זה לא טוב ככה אם הוא נגיד יקודד סרט ענקי ויעבוד בוורד פתאום יקרוס לו המחשב וכל מה שהוא כתב יהרס? זה עדיין לא יהיה חשוב?
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים מחבר אין שום קשר לגיימינג או כל פעולה אחרת, אני לא חושב שעוד כמה מגהרצים למעבד שווים חוסר יציבות לכל מצב שיהיה, מבחינתי איכות ואמינות חשובים הרבה יותר מעוד קצת מהירות. חזרה לעניין, עד כמה בדיקת 32M קפדנית? אני אנסה את S&M אפילו שאני לא מרוצה מהבגידה בפריים :-[ דרך אגב, למה שאני מחפש S&M בגוגל אני מגיע לאתרי קינקי סקס? :
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים אתה נותן לו ללכת על חוט דק... : תנסה S&M,משתמש מנוסה כמוך שואל דבר כזה?... (פעם אתה עזרת לי חחח ;D)
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים חחחחחחחחחחח גם לי זה קרה שחיפשתי את זה לראשונה תנסה לחפש s&m download s&m overclock download (המילה אוברקלקו בגלל שהתוכנה הזאת נמצאת בדרך כלל באתרי אוברקלוקרים ולכן היא כמעט בטוח תופיע בדף שיש בו הורדות של התוכנה הזאת)
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים מחבר יופי גאון עכשיו קיבלתי: Cameron Diaz Exposed Home Video Sex Tape Download CameronDiaz יודעים מה, עזבוווו לא צריך את ה S&M, אני כבר אסתפק בקמרון דיאז. תודה לכולם :-*
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים תוצאה שלישית בגוגל : http://www.benchmarkhq.ru/fclick/fclick.php?fid=301 אוי האנשים של היום לא יודעים להשתמש בגוגל קודם כל תקרא את כל מה שיש בכותרת של הדף וגם את המילים שזה מצא מהדף לא להכנס לכל דף שרואים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.