פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים הליבה לא מייצרת רעש שאתה יכול לשמוע (בספק אם מישהו יכול לשמוע בלי אמצעי הגברה רציניים) לכן השאלה שלך לא ממש ברורה.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים לדעתי הוא מתכוון לקירור המקורי שאינטל נותנים. לא יצא לי לנסות אותו (קניתי מראש מעבד ללא קירור) אבל הבנתי שהוא מרעיש מאוד!הזלמן שאמרתי עובד יפה, במנוחה המעבד בין 40-48 מעלות ובמאמץ הטמפ' הכי גבוהה אצלי הייתה 62 מעלות.אני מדבר על פרסקוט 2.8ghz שעובד כרגע באורבקלוק ל 3.58ghz !!!
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אין טעם להחליף את הקירור המקורי, אפשר להחליף משחה טרמית ולדאוג לזרימת אוויר. אני על 63 מקסימום אחר שדאגתי לזרימת אוויר ולמשחה טובה, את המאורר של המעבד בקושי שומעים, רק שומעים את ה120 מילימטר שיש לי וזה רק בגלל שאין לו בקרת טמפרטורה.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים המאורר של אינטל רועש? HUH? יש לי 4 מאוררים והמחשב שלי סופר שקט ואחד מהם הוא של המעבד והוא המאורר שבא עם המעבד ויש עליו מדבקה של INTEL,אם לא היה לי 4 מאוררים לא היו שומעים את המחשב דרך אגב,סידרתי שכל החוטים יהיו באזור של הכונן קשיח והדיסקטים בקיצור כל החלק הימיני,אבל רק עד הכונן קשיח ( הכי למטה) לא עד שהתחתית של המארז
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אתה מבטוח שזה המעבד תפתח את המחשב ותבדוק איזה מאורר רועש יכול להיות הספק או הקידמי
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים מה קשה להבין כמה שהמאוורר יותר גדול הוא מיסתובב יותר לאט ויש פחות חיכוך ואז פחות רעש .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.