עבור לתוכן

עזרה בבניית מערכת קירור מים בייתית

Featured Replies

פורסם

א. חבר שלי עובד במוסך והוא יכול להביא לי רדיאטור משומש אפילו של פיאסטה בשביל המערכת זה מתאים כזה דבר??? זה גדול גדול או בקטנה כמו של הזה במדריך באתר?

ב. אני קונה משאבה מחנות דגים אתם אני לא יודע איך לעזעזל אני עושה את החיבורים בין הפיות של המוצרים לבין הכבלים מבלי שתיהיה נזילה אנה ממכם כל חלק שאתם אומרים שצריך להביא תמונה כי אני ממשששש לא מבין בזה!

ג. מה אני יעשה אם הפייה של הראדיאטור תיהיה יותר גדולה מזה של המשאבה אפשר לחבר כזה דבר ביחד בכלל?

תודה רבה לעוזים!

פורסם

א. חבר שלי עובד במוסך והוא יכול להביא לי רדיאטור משומש אפילו של פיאסטה בשביל המערכת זה מתאים כזה דבר??? זה גדול גדול או בקטנה כמו של הזה במדריך באתר?

אני לא הייתי ממליץ על משומש , הוא יכול להיות דפוק מבפנים ולדפוק את כל המערכת

ב. אני קונה משאבה מחנות דגים אתם אני לא יודע איך לעזעזל אני עושה את החיבורים בין הפיות של המוצרים לבין הכבלים מבלי שתיהיה נזילה אנה ממכם כל חלק שאתם אומרים שצריך להביא תמונה כי אני ממשששש לא מבין בזה!

החיבורים צריכים להיות באותו גודל, כך שלא יהיו בעיות. ואתה שם על זה סוגר מתכתי, שאני לא זוכר איך קוראים לזה ואין לך נזילות

ג. מה אני יעשה אם הפייה של הראדיאטור תיהיה יותר גדולה מזה של המשאבה אפשר לחבר כזה דבר ביחד בכלל?

בעייתי אבל אפשרי, אתה תצטרך לבנות מעביר מהגודל של הפיה של המשאבה לגודל של הרדיאטור או להפך

תודה רבה לעוזים!

פורסם
  • מחבר

א. למה שידפוק את המערכת?

ב. לא הבנתי כלום תמונות יבואו בברכה

ג. גם כן אפשרות תמונות כיכ בחיים לא שמעתי על זה

פורסם

א. למה שידפוק את המערכת?

ב. לא הבנתי כלום תמונות יבואו בברכה

ג. גם כן אפשרות תמונות כיכ בחיים לא שמעתי על זה

כי הוא יכול להיות מלא בכל מני זבל או חומרים אחרים שיכולים לסתום את הבלוק מיים או לעכל אותו כי יש קורוזיה

יש המון סיבות

פורסם
  • מחבר

ותמונות של החלקים שהתכבנת אפשר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים