פורסם 2005 ביולי 3020 שנים איך אני רואה בתוכנה טמפרטורות של כל חלק במחשב יענו למה שיש חיישנים מעבד כרטיס מסך וכו.. אם אפשר לעשות אובר קלוק דרכה ואם אפשר אז איך ?? תודה לכולם אוהב אותכם ! :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים אין אפשרות לעשות אוברקלוק דרכה .התוכנה הזאת תפקידה להראות את נתוני המחשב +טמפ'.
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים אין אפשרות לעשות אוברקלוק דרכה .התוכנה הזאת תפקידה להראות את נתוני המחשב +טמפ'.
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים מחבר Computer--->sensorאח שלי תודה עשית לי את היוםתודה לכולם אוהב אותכם !אהה ורציתי לשאול אם בטמפרטורות אפשר לקנות חיישן שיראה לי גם את הטמפ' של הכרטיס מסך !?!?
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים איזה כרטיס יש לך?תנסה להכנס דרך המאפיינים של התצוגה לADVANCE ואז תלחץ על NVEDIA (בהנחה שזה השבב שלך) ושם יש לך סמן של טמפ'.
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים מחבר תסביר לי באנגלית אחי למה התוכנה באנגלית ויש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 4 MX440 64Mb
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים שאלה בנושאראיתי שיש מישהו שהתוכנה מראה לו טמפ' של כל החלקים בעוד שלי היא מראה רק 3 חלקים איך אני מוסיף?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.