עבור לתוכן

מה הכי חשוב לOC?

Featured Replies

פורסם

מה הכי חשוב לOverClock?

אלה הם ההצעות:

1.זיכרונות טובות.

2.קירור חזק.

3.ספק.

[אני שואל את השאלה הזאת,כי ביוכלתי 700¤ לבזבז על משהו משלושת אילה בכדי להגיע לאבורקלוק כבד במיוחד.]

אם אני קונה ספק,הוא עולה 530¤[לא כולל הזמנה,אגב-הדגם זה P425 משהו כזה,של אנראמקס 420W נקי..סוף סוף להחליף את "הג'ינרי שלי"]

סתכלו,

אם אני קונה ספק..נשאר לי 170¤.. ב170¤,אני יכול לקנות קירור חזק/נורמלי שייספק את מה שאני צריך?[כפי שכתבתי למעלה,OC כבד במיוחד.]

אני חשבתי לקנות ספק ,+XP120 ומאוורר טוב של TT עם 120 מ''מ איכותי,שקט,וטוב.]

אבל אין את הכסף בידיוק,ואני רוצה לקנות משהו עכשיו שיהיה לי "לבנתיים" עד שאני "יאגור" כסף ,עוד ויוכל לקנות את שאר הדברים.

אם אני קונה זכרונות,[המליצו לי http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1370&catcode=31 ]

עולה 670,לא כולל משלוח בכלל ,ואז לא נשאר לי כסף בכלל,מה עשיתי בזה אם אני אקנה זכרונות טובים,שבעצם יש לי ספק שמגביל אותי,וגם קירור גרוע.[מאוורר מקורי של אינטל.]

אם אני קונה קירור חזק,[XP120/BigWhter אגב-לא רוצה לשמוע תלונות לגביי ביגוואטר] ,אז נשאר לי עודף 200¤.. מה אני כבר יכול לעשות ב200¤?

אני חשבתי לעצמי לקנות עם זה כמה קתודות כחולות יפות,+כמה מאווררי לדים יפים ,וגם לעשות "מודינג" קטן למארז,לקנות חתיכת פרספקס בגודל המתאים,להוציא את הברזל השמאלי של המארז,ואז ייראו הכל יפה כזה,עם הביג וואטר וכו' וכו'...[צינורות שריגות לUV,ובכלל..את המארז כולו מבפנים]

יש לי מארז דיי "ג'ינרי",יהיה נחמד לראות "פלאים" ממנו.

אבל שוב,אם אני קונה ביגוואטר ,מה עשיתי בזה שאין לי ספק נורמלי שיעמוד בתוצאות ,וחוזק חזק שיתפוס הכל בלי בעיות?

זה מבאס שאי אפשר לקנות את כל הדברים בשביל הOC,לא יכול לקנות הכל.

בקיצור עכשיו אני צריך שתמליצו לי מה הכי טוב לקנות שייספק לי הנאה מירבית,וסיפוק לגביי הOC הכבד שאני רוצה לעשות בקרוב.

[בבקשה שוב,לא להתלונן הביגוואטר,וכו' וגם לא להגיד תאזור לאט לאט כסף ובלה בלה בלה..]

אני חושב שכתבתי מספיק,הסברתי כמה שאני יכול

אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי.

ד''א-המפרט של המחשב שלי:

P 4.2800 800MTHZ 512KB

ASUS-P4P800

512MB KINSTON 400MHTZ DDR SDRAM PC 3200

Radeon 9800SERIES 256MB 256BIT Palit

[הארדיסקים לא חשובים]

מארז דיי "ג'ינרי" של אינטל,כן ,כן של אינטל..[לא להתחיל להגיד שאין כזה דבר,וזה לא קיים ,כי חבל סתם על הווכיחים,אז בחייאת..תחסכו אותם.]

אמממ וזהו אני חושב.

אם אתם צריכים לדעת עוד משהו,

דברו.

תודה לכל עונה,

תודה לכל עוזר,

בבקשה לא להגיב סתם.

תודה.

פורסם

מה חשוב משלושתם?

תן לי לחשוב............

שלושתם?

כן!

אל תתחיל אובר קלוק כבד בלי שיש לך

קירור טוב וספק ,ואם אתה רוצה גם להגיע לביצועים זכרונות טובים יעשו את העבודה.....

פורסם
  • מחבר
[בבקשה שוב,לא להתלונן הביגוואטר,וכו' וגם לא להגיד תאזור לאט לאט כסף ובלה בלה בלה..]

משהו לא מובן?? =\

אין לך מה להגיד משהו קונסצורבלי ,אל תגיב.

פורסם

בתוספת למה שרשמתי לך בה"פ אני קודם אומר שכדי לך להחליט מה אתה רוצה ביצעים או אובר גבוה..

(האמת ? יש מצב גם לאובר נחמד (בטוח שלא יותר ביגלל החיסכון על הספק ) גם עם הביג + ספק 300-400 וואט של האק .)

פורסם

אחי אני מציע שלרגע זה תעזוב את העיניין של המודינג תקנה זכרונות וקירור טוב אני מציע לך ללכת על 256 זיכרון של visata לבנתיים ואז תקנה עוד אחי

בהצלחה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב.

תודה לכולם..

פורסם

גם לי יש מארז של אינטל ....

זה עם USB כזה בצד הימני נכון ?

פורסם
  • מחבר

אממ לא

המארז כסוף כזה,ויש שתי USB קדימה....

פורסם

ממליץ שתשקיע קודם על רכיבים שמשמעותית יכולים לתקוע ולהוריד ביצועים באוברקלוק , לדעתי תשקיע על קירור למעבד ועל זיכרונות טובים שיוכלו לעבוד ביחס סינכרוני עם הלוח אם במהירות FSB גבוהה.

קינגסטון VALUE זכרונות פשוטים , תקנה איזה זכרון על שבבי סמסונג TCCD או Hynix B אשר יכולים לעבוד מעל 550MHZ בלי להזיע ועל CL2.5

לגביי הספק כוח תבדוק שהמתחים לא סוטים מ10% +- והכל טוב.

פורסם
  • מחבר

הספק מצוין,

כן..אמרו לי להשקיע בעיקר בזכרונות,אבל מישהו הראה לי 2 חתיכות של 512 TCC הזה,עם 500MHTZ אני חושב ותזמונים ממש טובים ,ואם קירור וכו' וכו'

[לא זוכר איזה חברה] ב800¤ :|

בKSP...

התקציב שלי 700 =\ אפילו את הזכרונות אני בקושי יוכל לקנות,קירור ננסה לקמבן דרך דברים אחרים.

גם אמרו לי שהמעבד שלי מעפן,[4.2800 נורטווד] ,אז אני אולי היום מחליף אותו ל4.2800 פרסקוט ,יודע שהוא מתחמם ,אבל יש לו הרבה יותר פוניציאל מנורטווד.

אמרו לי שזה המגבלה של המעבד פשוט!

אני ייתן את המעבד שלי,ואולי החבר יחליף לי חינם,או שאני יוסיף כמה גרושים....[אבל אח''כ לא יישאר לי ממש כסף לזיכרונות.] :kopfpatsch:

פורסם

כן מעניין למה הוא מחליף לך חינם גם אני הייתי קופץ על מציאה כזאת אתה מביא פרסקוט מקבל נורטווד ממש עסקת חייו!! :yelclap:

פורסם
  • מחבר

מה?

מה אתה רוצה?

אני מכיר אותו 5 שנים,אני קליינט הכי טוב שלו .

פורסם

הוא מתכוון שהנורטווד עדיף על הפרסקוט ולכן החבר שלך יחליף לך בחינם..

בערך כמו שאמרתי לך אז..

פורסם
  • מחבר

מה עדיף בו כבר? \=

נגיד שהוא עדיף,אבל אני נפלתי בנורטווד חרא.

אז מה עושים במצב כזה?

מחליפים את המעבד :/

ואם כבר מחליפים?

לא מייצרים כבר נורטווד,ככה שייתנו לי פרסקוט גם אם אני לא ירצה \=

גם אם אני ישים זכרונות הכי הכי טובות,המעבד עדיין לא יוכל להגיע רחוק

אמרו לי ש4.2800 פרסקוט יגיע יותר רחוק בהרבה מהנרטווד המעפן שאני כרגע איתו!

ולמה אתם לא ממש אוהבים אותו?

בגלל החום?

אני ינסה לסדר לו קירור כמו שאמרתי לך rtr ,אל דאגה.

סיבות אחרות?

דברו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים