עבור לתוכן

עזרה בקניית קירור למעבד

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה שתעזרו לי למצוא פרטים על שני הקירורים  האלה:

http://www.pandas.co.il/redirect.php?action=url&goto=www.thermaltake.com%2Fcoolers%2FcomboCool%2Fcl-p0024tower112%2Fcl-p0024tower112.htm

http://www.pandas.co.il/redirect.php?action=url&goto=www.thermaltake.com%2Fcoolers%2F4in1heatpipe%2Fcl-p0071SonicTower%2Fcl-p0071.htm

אני רוצה לדעת מי משניהם יותר טוב OC ופרטים טכניים על שניהם

פורסם

איזה פרטים אתה רוצה? יש לך סקירות וביקורות בלינקים באתר שנתת וחוץ מזה למה אתה רוצה קירור כזה כשיש לך כבר דור יותר חדש

בעיקרון לפי מה שקראתי בעבר הראשון הרבה יותר חזק וטוב אבל גם מרעיש ולעומתו השני יכול לתפקד גם ללא מאורר (אבל אז מגיע לטמפ' גבוהות יותר)

בקיצור אני ממליץ לך ללכת על דברים חדשים יותר ויעלו לך בערך אותו דבר ואם אתה מתעקש על אחד משני אלה אז לך על הראשון.

פורסם

הבן-אדם צודק או זה או xp120 שהוא גם יותר טוב... אבל מקום ץץ צריך הרבה מקום בשבילו..

:xyxthumbs:

פורסם

הייתי הולך על הXP120 אם יש לך מקום לדברים ששאלת עליהם בהתחלה אז יש לך מספיק מקום לXP120

פורסם

ממש לא בטוח!! :screwy: אתה צריך לבדוק באתר של החברה.

פורסם
  • מחבר

אז אתם אומרים שכדי לי לקנות את הXP120?

הוא טוב לOC?

פורסם

כן

פורסם
  • מחבר

ras81

מה הכוונה שיש כבר דור חדש ?

ואם אתה יכול להמליץ לי על קירור טוב לפעי דעתך שאני יוכל לעשות איתו OC רציני

פורסם

יהיה בעיה להתקין 120 על 755, צריך איזה פלטה מיוחדת (במידה ומדובר על פנטיום עם 755)

פורסם

הקירור ששאלת עליו הוא קירור טוב ואפילו קראתי עליו סקירות מצויינות (הראשון הרשים אותי מאוד) אבל אלו סקירות ישנות וצריך לקחת אותן בעירבון מוגבל לכן כי היום יש לך קירורים יותר טובים באותו כסף או לפעמים אפילו פחות

יש לך את הXP120- אחלה קירור, הבעיה היא שכמו שאמרו אתה צריך להזמין חלק מיוחד אם יש לך 775 (אני לא יודע מאיפה)

הביג טייפון - מתאים ל775

יThermalright XP-90C - קירור מצויין שמתאים ל755

זלמן 7000/7700 - אחלה קירור - מקרר גם תזכרונות ומאוד שקט -תבדוק איזה מתאים מבחינת גודל ללוח שלך.

זה הקירור שיתאים לך לדעתי מבחינת ביצועים ויחס עלות תועלת - מדורג כמובן מהכי טוב לאח"כ. יכול להיות שיש אנשים שיחלקו עלי בנוגע לזלמן אבל היה לי את ה7700 והוא היה אחלה אבל הכי פחות שווה תמחיר לדעתי האישית.

אם אתה רוצה את הXP120 ויש לך 775 אני בטוח שיש אנשים בפורום פה שיודעים מאיפה לקנות ואם לא אתה תמיד יכול לייצור קשר אם חנות רצינית שיש בה מבחר של מוצרי קירור והם ישמחו לעזור לך בהשגת החלק הנ"ל

פורסם
  • מחבר

יש לי AMD 3500 סוקט 939

פורסם

תבדוק אם הXP120 מתאים לך ללוח ולמארז מבחינת גודל - אם כן תקנה ולא תצטער

פורסם
  • מחבר

אני יבדוק

תודה רבה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים