פורסם 2005 ביולי 2920 שנים פשוט קח תבנית מוכרת ואח"כ תעשה חריטה ק בשביל הסימון ואח"כ פשוט תחפור לאט לאט
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים פשוט קח תבנית מוכרת ואח"כ תעשה חריטה ק בשביל הסימון ואח"כ פשוט תחפור לאט לאטלחפור עם ראש חריטה של דרמל?ותגידו לא צריך לידאוג גם לכמות מים שהבלוק יכול לקבל (קוראים לזה הספק לא?) ?ועדיין השאלה הכי חשוב זה איך לדאוג לאטימה בין הפרספקט לנחושת ולחיבור צינורות (אפוקסי יספיק לא?)...ושאלה שלא קשורה ראיתי שם בלוקים עם 3 צינורות לא והבנתי למה...
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים אני הכנתי קירור מיים לגמרי ביתי ,עם אחד מומחה לזהמרדיאטור של אופנוע בלוק עשוי מצינור נחושת מכופף אשר מולחם לבסיס כסף,ומשאבת אקווריום .כל המערכת מביאה ביצועים מרשימים אני ירחיב אחר כך.ואולי יוסיף תמונות אם חבר שלי ישאיל לי מצלמה
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים לחפור עם ראש חריטה של דרמל?ותגידו לא צריך לידאוג גם לכמות מים שהבלוק יכול לקבל (קוראים לזה הספק לא?) ?ועדיין השאלה הכי חשוב זה איך לדאוג לאטימה בין הפרספקט לנחושת ולחיבור צינורות (אפוקסי יספיק לא?)...ושאלה שלא קשורה ראיתי שם בלוקים עם 3 צינורות לא והבנתי למה...א. תשאל את אריק אבל אני מנחש שזה יספיקב. היה על זה תארד לפני איזה חודש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.