פורסם 2005 ביולי 2820 שנים לא ממשיש לי מאורר 30מ'משהיה במחשב נייד שיש לו בקר מהירות ונישלט ע''י טמפ'והא ממש דוחף אוויר חזק!! (פועל על 5V)יחסית לגודלו הקטןוהוא מאוד שקט!הוא היה מקרר את כל המחשב הנייד עם מעבד AMD רותחויש מאוררים דומים שממש מרעישים ולא עושים כלוםאני לא הולך להגיד לך מה יש לך, אבל בו ותתן לנו שם של מאוורר 30mm ששווה משהו.
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים יש לי דלתא 30 מ"מ בערך ודוחפת יחסית הרבה אויר (יכול להיתמודד עם חום של מעבדיי פנטיום 3 וצ'יפסטים)הוא עובד בRPM גבוה כל כך שלא שומעים אותו.
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים הוא עובד בRPM גבוה כל כך שלא שומעים אותו. ??? ???זה לא הפוך ?ד"א על הלוח שלי יש מאוורר קטן שעושה דיי הרבה.. אבל גם הרבה רעש ב7500 RPM
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים אני לא הולך להגיד לך מה יש לך, אבל בו ותתן לנו שם של מאוורר 30mm ששווה משהו.מאיפה אתן לך שם?אין עליו יותר מדבקה כי בעבר שימנתי אותו וזרקתי את המדבקהאני יודע שהוא היה 5V ועם 3 חוטים והעיצוב שלו טוב יש לו הרבה כנפיים והציר שלו מאוד קטן וכך נישאר יותר מקום לכנפיים והוא ממש חזק יחסית לגודלוהוא היה מוציא אוויר ממחשב הנייד הישן שלי עם הAMD K6 הרותחוהוא עכשיו נימצא על הציפסט הרותח של הNF4 של הלוח שלי ומקרר אותו ממש יפה
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מחבר יש לי דלתא 30 מ"מ בערך ודוחפת יחסית הרבה אויר (יכול להיתמודד עם חום של מעבדיי פנטיום 3 וצ'יפסטים)הוא עובד בRPM גבוה כל כך שלא שומעים אותו. מוכרים אותו בארץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.