עבור לתוכן

OCing AMD 64 3000+ Venice core with which memory sticks?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום,

אני מתכוון להחליף את הסלרון הזוועתי שלי ולקנות את המעבד בכותרת ההודעה, MSI Neo 4 Platinum Ultra (המליצו לי על לוח אם ידידותי יותר ל OC עם נתונים דומים: DFI LANPARTY NF4 ULTRA - מה דעתכם?) כ. מסך 6600 256MB (דגם מדוייק לOC מוצלח?) והארד דיסק SATA Seagate 7200.7 8mb buffer עם NCQ.

מארז Compucase 6A19 עם ספק HEC 300 (מספיק כח?)

לא מעוניין להוסיף כסף עבור אמצעי קירור נוספים... אלא רק בעוד מאוורר למארז לכל היותר... (אשמח להמלצה על אחד ד.א.)

אני רוצה 2x512 זיכרון, אבל אני רוצה לדעת שאני קונה רכיבים שיאפשרו OC מספיק טוב.. קראתי שהוניס מושלם ל OC - מ1.8ghz מהירות שעון מקורית, הגיעו איתו למערכת יציבה ללא קירור נוסף ב 2.8ghz ! אני לא רוצה לעשות OC למקסימום יכולת, אבל חשבתי על באיזור ה 2.4.

בכל מקרה, אני בור בכל מה שקשור ל OC, לא התעסקתי עם זה, והבנתי שהלוח שאני קונה מאוד חברותי בכל מה שקשור להגדרות OC.

שאלתי היא, מאחר שככל הנראה הזיכרון מהווה את האלמנט המרכזי בהצלחה או כישלון של OC, מי כאן עשה OC עם קונפיגורציה דומה, ואילו זיכרונות ידועים כעובדים טוב ב 2.4~ OC ?

תודה מראש!!

פורסם
  • מחבר

אולי בכל זאת מישהו יכו ללזרוק איזה עצם לאוברקלוקר צעיר חסר ניסיון? :hi:

פורסם

dfi is better

go up to 6600gt

the psu is not amazing its advisable to take a stronger one

.

פורסם

לך על 6600 GT של לידטק יש לו פוטנציאל לאוברקלוקינג.

פורסם

היתי ממליץ לך על MSI 6600GT

וספק, אם אתה רוצה OC אז כראי לך ENERMAX 420W

וכרונות טובים יש של OCZ וקורסייר

פורסם

dfi lanprty טוב יותר, הhec לא יספק את מה שצריך הenmarx שהציע boss הרבה יותר טוב.

boss- אני לא מסכים על ה660gt msi, לפי מיטב ידיעתי של ledetek טובים יותר.

פורסם

הלוח של DFI יש לו את היכולות האוברקלוק הכי טובות שיש,איזה לוח כבר יכול לספק 4 וולט לזכרונות בלי בוסטר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים