עבור לתוכן

הגי'פורס 4

Featured Replies

פורסם

כתבתם בחדשות מידיעה די בטוחה על הכרטיסים שיצאו מתישהו מניווידיה

השאלה שלי היא: איפה משתלב הGF3 T200 ?

פורסם

בערך איפה שה-GeForce 2 MX משתלב עכשיו...

ואני רציני לגמרי, פשוט תזכור שהכרטיסים האלה לא יצאו עוד יומיים, אלא עוד תקופת זמן לא זניחה, ככל הנראה..

פורסם

וזול :) אז אני יקנה אותו cwm27.gif

פורסם
  • מחבר

וזול :) אז אני יקנה אותו  cwm27.gif

אז הוא יהיה שווה לתחת

אבל אם אני לא טועה במהירות שאני לא כל כך מבין בהם ההפרשים לא גדולים (בקטגורית 200MH נדמה לי)

פורסם

האסטרטגייה של nVIDIA מעט משונה אבל אסור לשכוח את ATI ונראה מה היא מכינה, כי היא צריכה להתכונן מהר, מהר מאד...

אני הייתי מחכה לאמצע ינואר לקראות איך הדברים מתפתחים... יכולות להיות הוזלות שונות או מיצובים שונים.. יכול להיות שהחברה רוצה ליצור פלח שוק חדש, סופר גבוהה, לפחות עם הטיטאניום 1000, HIGHEND אמיתי...

8)

פורסם

מתי זה יוצא?????????

פורסם
  • מחבר

אבל עד שהם יגיעו לארץ נשמע שמועות כאלה על T2000

בקיצור: לא לקנות אף פעם !

פורסם

לא ברור עד כמה הידיעה אמינה, אבל דבר אחד בטוח לgeforce 4 יהיה 128M וזה יהיה הסטנדרט תוך זמן לא ארוך.מי שקונה היום geforce 3 שיקח בחשבון שמהר יחסית הוא יהיה עם כרטיס ממוצע עם זכרון נמוך יחסית.מי שבכל זאת מתעקש לקנות דווקא (שלא יתלונן בעוד כשמונה חודשים-שנה מהיום)geforce 3 שיקנה ti 200 תוצרת msi בכ-1000 ש"ח, וזה המקסימום שכדאי היום להשקיע בכרטיס מסך.

פורסם

למה MSI ?

???

פורסם

זה הקטע במחשבים , כל הזמן לשדרג

אני אתמול קיבלתי את הגי פורס 3 טי 500 של הרקולס

אז אולי עווד חצי שנה + יצא הגי פורס 4 , אבל לשמחתי אני לא מתרגש מזה

תמיד יש שיפורים

גם שקניתי את הפנטיום 3 550 יצא בדיוק מעבד יותר מהיר

הטי 500 יספק אותי למספיק זמן

פורסם

למה MSI ?

???

geforce 3 ti 200 הכי זול שאפשר להשיג כרגע בישראל.

פורסם
  • מחבר

אבל עם עוד 100 שקל קטנים תקח הרקולס

אבל בכללי כל המריבות כאן לא משנות

כיום גם עם וודו 3 ומספיק זכרון אפשר לשחק כלומר תוכלו להשתמש בכרטיס מסך גם בעוד 3 שנים ולהרגיש שמחים

כי בדרישות יש הרבה משחקים שעדיין לא עלו מעל מעבד 600 וTNT כלשהו

פורסם

כי בדרישות יש הרבה משחקים שעדיין לא עלו מעל מעבד 600 וTNT כלשהו

אין קשר בין דרישות המינמום לעולם האמיתי.העובדה שמשחק מסוים פועל על מערכת מחשב מסוימת בדרישות מינמום לא מבטיח לך שתהנה.למשל:קירטועים, רזולוציה נמוכה וכו'.

ששיחקתי במשחק האדיר baldur's gate 2 מצויינות דרישות מינמום מצחיקות משהו כמו פנטיום 200 ו 4M זכרון כרטיס מסך,שיחקתי עם פנטיום 733 וכרטיס מסך 32M בקרבות במשחק ,קצב הפריימים ירד כל כך עד למצב של -"מופע שקופיות".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים