פורסם 2001 בדצמבר 2423 שנים כתבתם בחדשות מידיעה די בטוחה על הכרטיסים שיצאו מתישהו מניווידיההשאלה שלי היא: איפה משתלב הGF3 T200 ?
פורסם 2001 בדצמבר 2423 שנים בערך איפה שה-GeForce 2 MX משתלב עכשיו...ואני רציני לגמרי, פשוט תזכור שהכרטיסים האלה לא יצאו עוד יומיים, אלא עוד תקופת זמן לא זניחה, ככל הנראה..
פורסם 2001 בדצמבר 2423 שנים מחבר וזול אז אני יקנה אותו אז הוא יהיה שווה לתחת אבל אם אני לא טועה במהירות שאני לא כל כך מבין בהם ההפרשים לא גדולים (בקטגורית 200MH נדמה לי)
פורסם 2001 בדצמבר 2423 שנים האסטרטגייה של nVIDIA מעט משונה אבל אסור לשכוח את ATI ונראה מה היא מכינה, כי היא צריכה להתכונן מהר, מהר מאד...אני הייתי מחכה לאמצע ינואר לקראות איך הדברים מתפתחים... יכולות להיות הוזלות שונות או מיצובים שונים.. יכול להיות שהחברה רוצה ליצור פלח שוק חדש, סופר גבוהה, לפחות עם הטיטאניום 1000, HIGHEND אמיתי... 8)
פורסם 2001 בדצמבר 2423 שנים מחבר אבל עד שהם יגיעו לארץ נשמע שמועות כאלה על T2000בקיצור: לא לקנות אף פעם !
פורסם 2001 בדצמבר 2423 שנים לא ברור עד כמה הידיעה אמינה, אבל דבר אחד בטוח לgeforce 4 יהיה 128M וזה יהיה הסטנדרט תוך זמן לא ארוך.מי שקונה היום geforce 3 שיקח בחשבון שמהר יחסית הוא יהיה עם כרטיס ממוצע עם זכרון נמוך יחסית.מי שבכל זאת מתעקש לקנות דווקא (שלא יתלונן בעוד כשמונה חודשים-שנה מהיום)geforce 3 שיקנה ti 200 תוצרת msi בכ-1000 ש"ח, וזה המקסימום שכדאי היום להשקיע בכרטיס מסך.
פורסם 2001 בדצמבר 2423 שנים זה הקטע במחשבים , כל הזמן לשדרגאני אתמול קיבלתי את הגי פורס 3 טי 500 של הרקולס אז אולי עווד חצי שנה + יצא הגי פורס 4 , אבל לשמחתי אני לא מתרגש מזהתמיד יש שיפוריםגם שקניתי את הפנטיום 3 550 יצא בדיוק מעבד יותר מהירהטי 500 יספק אותי למספיק זמן
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים מחבר אבל עם עוד 100 שקל קטנים תקח הרקולסאבל בכללי כל המריבות כאן לא משנותכיום גם עם וודו 3 ומספיק זכרון אפשר לשחק כלומר תוכלו להשתמש בכרטיס מסך גם בעוד 3 שנים ולהרגיש שמחיםכי בדרישות יש הרבה משחקים שעדיין לא עלו מעל מעבד 600 וTNT כלשהו
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים כי בדרישות יש הרבה משחקים שעדיין לא עלו מעל מעבד 600 וTNT כלשהואין קשר בין דרישות המינמום לעולם האמיתי.העובדה שמשחק מסוים פועל על מערכת מחשב מסוימת בדרישות מינמום לא מבטיח לך שתהנה.למשל:קירטועים, רזולוציה נמוכה וכו'.ששיחקתי במשחק האדיר baldur's gate 2 מצויינות דרישות מינמום מצחיקות משהו כמו פנטיום 200 ו 4M זכרון כרטיס מסך,שיחקתי עם פנטיום 733 וכרטיס מסך 32M בקרבות במשחק ,קצב הפריימים ירד כל כך עד למצב של -"מופע שקופיות".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.