פורסם 2005 ביולי 2720 שנים שלום לכולם! אתמול ישבתי עד 11 בלילה וניקיתי את כל המארז, חלקים, לוח אם. בקיצור ה-כ-ל! עשיתי את הניקיון של החיים. אתם לא יודעים כמה אבק התחבא לו במחשב. קיצור היום הרכבתי הכל והפעם הייתי חכם ושמתי את המחשב על השולחן ולא על הריצפה. הדלקתי אותו לאיזה שעה ואח"כ נכנסתי לביוס וגיליתי שטמפרטורת המעבד עומדת על: 67 מעלות צלזיוס!!! 8 מעלות פחות לפני הניקוי!!! קיצור יצאתי מרוצה מאוד למרות שהטמפרטורה עדיין גבוהה אבל זה כבר לפעם אחרת כל מי שרוצה טיפים או עזרה בניקוי המארז מוזמן לפנות אליי כאן בת'רד. אה ושכחתי להגיד שגם סידרתי כבלים =] יום טוב לכולם עריכה: בנימה זו אבקש המלצה לקירור אוויר למעבד. תודה מראש לכל העוזרים/ות...
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים מחבר הלכתי לאופיס דיפו והבני זונ ות לקחו 45 שקל על תרסיס לחץ אוויר(!!! ). העפתי מכל הרכיבים את האבק בעזרת התרסיס ואת המאווררים ניקיתי בעזרת קיסמי אוזניים טבולים באלכוהול 70%. את הפנים של המאווררים (איפה שהמנוע) ניקיתי גם בעזרת לחץ אוויר (יש לו מין צינורית שמתחברת לפיה שלו וכך אפשר להגיע למקומות צרים וקטנים). זהו בערך. ואחרי שהוצאתי הכל ונשאר רק הלוח אם בפנים אז שאבתי את כל האבק עם שואב אבק. הכל פשוט מאוד אבל מצריך הרבה זמן התעסקות. מה שכן חשוב מאוד לצלם את המחשב לפני ניתוק החיבורים כדי למנוע אי נעימיות לאחר הרכבה (אני למשל הרכבתי הכל כשורה אבל לא הצלחתי להבין אילו ברגים שייכים לכונן התקליטונים יענטו למה שתופס אותו למארז אבל בסוף חיברתי אותו עם הברגים שהיו.) בהצלחה
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים עריכה: בנימה זו אבקש המלצה לקירור אוויר למעבד. תודה מראש לכל העוזרים/ות... תקציב? איזה מעבד ולוח יש לך?
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים לאבא שלי יש בעבודה מכונת לחץ אוויר 2 כוחות סוס, ולמרות זאת לקח לנקות את המחשב שלי 5 דקות, והיה ענן אבק Because Farts COLLIDE.לרוע המזל אין חיישני טמפרטורה אז אין באפשרותי לדעת עד כמה הירידה הייתה קיצונית
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים מחבר לאבא שלי יש בעבודה מכונת לחץ אוויר 2 כוחות סוס, ולמרות זאת לקח לנקות את המחשב שלי 5 דקות, והיה ענן אבק Because Farts COLLIDE.לרוע המזל אין חיישני טמפרטורה אז אין באפשרותי לדעת עד כמה הירידה הייתה קיצוניתאבל אין לי קומפרסור ואני לא הולך לקנות כי זה דבר יקר...חוצמזה שניקוי רק בעזרת לחץ אוויר הוא לא ניקוי יסודי! עברתי על כל מאוורר בדקדקנות ופתחתי את כל המארז וניקיתי טוב וגם פירקתי כל רכיב וניקיתי אותו ביחידנות.אפילו את הספק כוח פתחתי וניקיתי טוב טוב...!
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים כל הכבוד אחי זה בטח הדליק נורה אדומה אצל כמה ילדים בפורום שיש להם אבק ולא מנקים :xyxthumbs: :xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.