פורסם 2005 ביולי 2720 שנים היייש לי מחשב עם מעבד פנטיום 2GH ובזמן מאמץ הטמפרטורה מגיעה ל 77 מעלות לפי EVERSTהאם זו טמפרטורה סבירה או שהמעבד מתחמם מידי?תודה
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים Prescott 99 אחוז.. אין מה לעשות ככה זה "תנורי אינטל"...לי יש כזה ואני מתכנן לקנות קירור מים לא בשביל אוברקלוק בגלל החום המטורף שהוא יוצר.
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים לא קיים 2G PRESCOTT.הפתרון הוא מאורר טוב :http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=9438זה אידיאלי.השאלה אם באמת צריך - לא שמעתי על מעבדי אינטל לפני פרסקוט עם בעית חום כרונית.
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים מחבר מה פתאום פרסקוט?זה מחשב בן 3-4 שנים והוא עבד ללא בעיות עד עכשיו.היו לי אינסוף ריסטרטים אבל אני לא בטוח שזה נבע מהתחממות המעבד.הוצאתי את כרטיס המסך והיה עליו הרבה אבק ניקיתי והחזרתי.היה לי זכרון 256MB 333MHZ על לוח שתומך רק ב 266MHZ והוספתי עוד 256MB אבל במהירות של 400MHZבינתיים הוצאתי את הזכרון הישן והשארתי את החדש ועדיין לא נתקלתי בריסטרטים.האם יכול להיות שהזכרון הישן דפוק ובגלל זה היו לי ריסטרטים?הזמנתי כרטיס מסך חדש אבל נראה לי שבקרוב אצטרך להחליף את כל המחשב.
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים גם אני נתקלתי בבעיות כשהכנסתי זכרון, אבל ההבדל בין הזכרונות היה בנפח שלהם (256 ו-512) ולא במהירות.נסה ווריאציות שונות של זכרונות, פעם שניהם, פעם רק אחד מהם, כדי לברר אם הבעיה היא בזכרונות.
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים מחבר בינתיים טפו טפו אין לי ריסטרטים אבל הבעיה שיש לי עכשיו רק 256MB והזכרון אוזל.אנסה שוב להחזיר את הישן ונראה אם זה חוזר על עצמו ואם הבעיה חוזרת אז אקנה עוד 256MB.אבל השאלה שלי היא אם לא יכולה להיות בעיה בהתקנת זכרונות מיצרנים שונים.
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים מחבר בינתיים ניקית קצת את המאוורר אבל גם לפני כן הוא רץ טוב.לגבי הסינק הוא לא נראה מלוכלך.אבל שאלה נוספת לגבי מכיל אוויר דחוס.יש שני סוגים:אחד בלחץ נמוך ואחד בלחץ גבוה.איזה אני צריך לקנות וכמה זה אמור לעלות?האם 40 שקל זה מחיר סביר?
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים תנקה אבק אחי ותוסיף מאוררים אני חושב שזה אמור לפתור את הבעיה :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים מחבר כל עוד אין לי תופעות מוזרות במחשב אז אני לא מודאג.אף פעם לא בדקתי לפני כן את חום המעבד כי לא היו לי בעיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.