פורסם 2005 ביולי 2620 שנים שלום לכולם הצלחתי עכשיו להגיע ל 3300 יציב, מהירות של הבאס 220, המפרט בחתימה, אני לא מצליח להגיע יותר מזה בצורה יציבה, ומעל זה הביוס לא עולה , יש לי קירור ביט טייפון , הוא הוריד את הטמפ' בצורה עצבנית, במנוחה אני עומד על 35 מעלות, ובמאמץ על 47 כל זה ב OC של 3000@3300, איזה הגדרות אני יכול עוד לשנות כמו מתחים וכו' בביוס, כי יש שם המון דברים שאין לי מושג בהם.. תודה לכולם :yelclap: :yelclap: :yelclap:
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים שלום לכולם הצלחתי עכשיו להגיע ל 3300 יציב, מהירות של הבאס 220, המפרט בחתימה, אני לא מצליח להגיע יותר מזה בצורה יציבה, ומעל זה הביוס לא עולה , יש לי קירור ביט טייפון , הוא הוריד את הטמפ' בצורה עצבנית, במנוחה אני עומד על 35 מעלות, ובמאמץ על 47 כל זה ב OC של 3000@3300, איזה הגדרות אני יכול עוד לשנות כמו מתחים וכו' בביוס, כי יש שם המון דברים שאין לי מושג בהם.. תודה לכולם :yelclap: :yelclap: :yelclap: מסתבר גם שהביג טייפון בכלל לא מתאים ללוח שלו... אבל כמו שאומרים מה שלא הולך בכח הולך בעוד יותר כח ! OBG1 ידוע כחלטוריסט וקומבינטור מטורף, היא השחיז עם מחרטת אבן בצורה מאוד מקצועית את הקצה הבולט כפי שאתם רואים זה לא התאים ללוח בגלל שאסוס תקעו איטסינק כזה בידיוק ליד המעבד ובליטה הפריעה.. אבל ללא ספק המוד למחבר H עבד.
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים מחבר אכן, לכן חשוב לבדוק לפני את ההתאמה של ההיטסינק הזה ללוח אם,למזלי הספיק לי שיוף קל בשביל להתאים, אבל יש לוחות שהבעיה יכולה להיות יותר קשה,מה שכן, התוצאות מצויינות, וגם הוא הרבה יותר שקט מקירור הסטוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.