עבור לתוכן

בעיות קירור של presecot 3Ghz ו xfx 6800 nu (agp)

Featured Replies

פורסם

קניתי לא מזמן 6800NU והוא די נחמד חוץ מזה שבמנוחה הוא ב62 מעלות ואחרי דקה וחצי של 3dmarks2005 הוא מתחמם ל80 מעלות (עם צינורות פתוחים בלי עיוותים). . המעבד גם לא צדיק הוא בזמן עבודה הוא לפעמים עולה לטמפרטורה של מעל 70 מעלות הוא בדרך כלל 56-60 במנוחה. המאוורר על המעבד די חלש. טמפרטורת המערכת מגיעה עד לאיזה 50 מעלות לא הרבה יותר זה גם תלוי מה הטמפרטורה בחדר.

חשבתי על כמה אופציות אחת לקנות silencer 5 rev2 (זה אמור להתאים לא?) ומאוורר נחמד לCPU שזה יצא לי משהו כמו 250- 350 שקל . אין לי מושג איזה מפלצת לשים עם המעבד ראיתי את המאווררים הטובים חלק נראים כמו גורדי-שחקים ומנועי סילון הגודל המפלצתי שלהם עוזר במשהו?

ראיתי גם אפשרות של קירור מים זה כדאי? ביצועים מרשימים אבל יקר. אני רוצה לדחוף קצת את הNU שלי אבל לא עד השמיים . יש איזה מערכת קירור מים שכוללת מעבד וכרטיס מסך שעולה 500 שח אולי קצת יותר ועדיין נותנת ביצועים טובים.

דיברתי בטלפון עם zigzag2000 (הם די קרובים לאיפה שאני גר) הם אמרו לי לבוא לחנות על הכרטיס מסך והם יבדקו עם הsilencer מתאים . מישהו פעם קנה מהם משהו? המחירים שלהם די סבירים ויש להם סטוק די מלא.

תודה מראש.

פורסם

הקירור מיעולה בקשר לחנות אסור לדבר על זה

אם זה מתאים GO FOR IT ;)

פורסם

הטמפ של המעבד שלך מאוד גבוהה....

יש לי אותו מעבד כמו שלך (עם אובר ל3200) ואני לא עובר את ה60 מעלות במאמץ! הטמפ במנוחה ככה 53-55 ....

למרות שיש לי קירור של זלמן שום טמפ לא השתנתה מהסטוק שהיה לי... ככה שהסטוק קירר אותו דבר...

המלצות שלי איליך:

1)תוסיף עוד מאוררים למארז

2)תנקה את הסינק של המעבד מאבק (זה עוזר מאד...)

3)אתה יכול לשים משחה תרמית (למרות שאני לא שמתי מאז שקניתי את המחשב והיו לי את הטמפ הנ"ל) אבל זה אמור לעזור...

4)תסדר את החוטים במארז בעזרת אזיקונים כדי שתהיה זרימת אויר טובה...

פורסם
  • מחבר

יש למישהו המלצה על איזה מאורר CPU שיש בסטוק של זיגזג כי הם קרובים לבית ויש להם את ה NV Silencer 5 שאני רוצה בכל מקרה הנה הרשימה שלהם

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=174_157_159&page=1&sort=6a

מה אתם חושבים על הArctic-cooling freezer7 לפי הreview הוא צריך לעזור השאלה אם יש משהו יותר טוב במחיר דומה או שכדי לי לתקוע כזאת מפלצת ענקית בקופסה(ראיתי שהוא יותר מעושה את העבודה) . בכלל יש לי duct שמביא אוויר מבחוץ מעל המעבד ואז אני אולי אצתרך לפרק אותו.

אני לא רוצה משהו עם כוון עוצמה ( שיקרר שלא ישאל אותי כמה) . אני אבדוק את העניין של המאווררים לקופסה תודה על העצות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים