פורסם 2005 ביולי 2420 שנים הקירור AC FREEZER64 מתאים ללוח גיגהבייט ללא פירוק לוח?כלומר ללא החלפת התושבת.. מפני שבלוח הזה יש מפלסטיק וכו..הלוח שלי הוא:GigaByte K8VT800 Pro (VIA)1איזה קירור יתאים ללוח שלי ללא פירוקו?תודהה
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=freezer2.php לפי הנאמר הפלסטיק שמגיע באריזה זה למי שלא קיבל כזה עם הלוח, אתה קיבלת לצערי אני קצת מסכים עם nim901, הגוף קירור הזה לא אטרקציה לדעתי.
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים שקט וביצועים זה ה- xp120 עים מאורר איכותי ושקט אוו zalman 7700 cu בהצלחה אחי ואני מציע לך להתרק מהקירור הזה AC FREEZER64 בהצלחההההההההההה אחי :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים אממ באמת תתרחק מהקירור הזה (יש לי אותו - מניסיון)המעבד שלי על 40 מעלות במנוחה (ליבת וניס) ועוד יש לו מאוורר למטה שעושה יותר "רוח" מאשר רוח אמיתית (מקווה שהבנת את הכוונה)
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים אחי מצטער שהם יקרים פשוט לא נתת מחיר אז אני מציע לך על ה-volcano שהוא שקט זול ונותן ביצועים טובים למדי יש אותו לחבר שלי בהצלחה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים סליחה שאני נדחף לתרד שלך אבל לא רציתי לפתוח עוד תארד בשביל אותה השאלה בקשר לרכיבים שונים...הביגטיפון מתאים לGigaybyte GA-K8NF-9 nForce4?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.