פורסם 2005 ביולי 2420 שנים היי, במשך שבוע וקצת לא הדלקתי בכלל את המחשב מכיוון שלא היה לי מסך.היום קיבלתי את המסך ובאתי להדליק את המחשב והוא פשוט לא נדלק. חיברתי 3 כבלי מתח שונים כדי לראות אם הבעיה היא בכבל,אבל עדיין המחשב לא נידלק!יש סיכוי שזאת בעיה בספק כוח?אם כן,איך דבר כזה יכול לקרות אם לא השתמשתי במחשב בכלל יותר משבוע?!תודה רבה.
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים לפי דעתי אבל רק לפי דעתי אני מקווה שאני לא טועה.קודם כל נסה לבדוק את החוט שבין המפסק לבין הלוח אולי איכשהו קרה לו משהו זה לפני שאתה מחליף ספק.עכשיו לפי דעתי אלו רוב הסיכויים שזה ספק אני לא חושב שיכול להיות עוד משהו שלא ידליק לך את המחשב לגמרי.זה יכול להיווצר מסתם בלאי אני חושב או שפשוט הספק שלך עמד למות.תקנו אותי אם אני טועה!
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים דגשים לבדיקה (לפי הסדר):1. יש חשמל בשקע אליו מחובר המחשב שלא נדלק? - נסה לחבר לשקע אחר.2. הכבל שמחבר את כפתור ההפעלה ללוח האם מחובר כמו שצריך? - תפתח את המארז ותראה אם הוא מחובר.3. הכפתור עצמו תקין? - נסה לקצר עם מברג את 2 הפינים שעל לוח-האם שאחראים על ההפעלה של המחשב (לא יודע איפה הפינים? - נסה להסתכל בחוברת ההוראות של הלוח או באתר של היצרן)4. הספק תקין? - נסה לבדוק את המחשב עם עוד ספק.
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים נסה אולי פשוט להוציא לכמה דקות את הכבל מתח שמחובר לספק לחבר שוב ולראות אם עובד..
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים תנסה לבדוק שלא התבלבלת בחיבור של כמה מהחוטיםכמו המקלדת והעכברתנסה לחבר כמה שפחות כבליםעכבר מקלדת ומסךותראה אם המחשב רץכמו שהם גם אמרו תנסה להוציא את הכבל מהחשמל לקצת זמןבדרך כלל זה מומלץ לעשות אחרי שהייתה הפסקת חשמל או קפיצת מתח.תבדוק שכל המאווררים על הלוח אם פועליםושיש חשמל לכל הכרטיסים.
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים מחבר חברה! המחשב חדש לגמרי! קניתי אותו לפני 3 שבועות.לפני שבוע וקצת הפעלתי אותו הוא עבד פיקס,ישר כיביתי אותו כהחזרתי ת'מסך להחלפה..ועכשיו כעבור שבוע וקצת אני מנסה להפעיל ולא עובד.אף אחד לא נגע בכלום הוא היה סגור והכול. אני אנסה מחר בבוקר לבדוק את מה שאמרתם ואני אעדכן,אבל רוב הסיכויים שהכול תקין מהדברים שאתם אומרים.אגב,כול הזמן הזה של השבוע וקצת הוא לא היה מחובר לכלום..לא לחשמל,ולא לכבל. חיברתי אותו היום רק עם הכבל מתח לספק ולחשמל..זה הכול.תודה..
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים מחבר איזה כפתור של המתח?ואין לי מושג ממה זה,לא נגעתי במחשב יותר משבוע ,לא יודע איך הוא נשרף..הספק היה של האק..
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים יש בחלק מהספקים מאחור כפתור שקובע את המתח שלו או משהו דומה (110V-220V- לא ממש בטוח לגביי זה!)ספק של HEC הוא בדרך כלל ספק איכותי שלא נשרף בלי שום סיבה (גם לא הדגמים הרגילים)! מעניין מה גרם לזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.