עבור לתוכן

התקנת סיילנסר על 6600GT - האם אפשר לשים ביחד איתו גם סינקים על הזכרונות?

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מתלבט בין הסיילנסר לזלמן.

הקירור נועד ל OC, ועכשיו הבנתי שהזלמן בא עם סינקים והסיילנסר לא, אבל ההבדלים בניהם הוא 40 שקל ורובכם אמרתם שהסיילנסר מקרר טוב יותר

השאלה שלי האם כדי לקנות את הסיילנסר ולקנות ב 40 שקל גם סינקים בנפרד ?

האם בכלל אפשר לשים סינקים וגם סיילנסר ? מישהו עשה את זה ? ויכול להגיד לי כן מניסיון ??

תודה מראש...

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

אין כמעט הבדל בביצועים בין שניהם

היתרון של הסיילנסר שהוא מוציא את האוויר החם מחוץ למארז

היתרון של הזלמן שהוא כולל סינקים לזכרונות ושהוא מתאים כמעט לכל הכרטיסים

כך שאפשר להעביר אותו לכרטיס אחר

פורסם
  • מחבר

אני צריך לפתוח לו פתח מאחורה ? יענתו פתח לסלוט 2 כזה ?

פורסם

אני צריך לפתוח לו פתח מאחורה ? יענתו פתח לסלוט 2 כזה ?

כך נראה הכרטיס מאחורה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

השאלה הנשאלת היא האם הוא לא חוסם לי את הזכרונות ככה שאני לא יוכל להתקין על כולם סינקים

זה מה שאני רוצה לדעת, כי איך שזה נראה הפלסטיק יושב בצורה כזו שהוא חוסם אפשרות של התקנת סינקים על הזיכרונות...

ושוב כמה הסיילנסר כמו יותר טוב מהזלמן למטרות OC וקירור כללי...???

פורסם

הסינקים BGA של זלמן דיי נמוכים ולפי דברי החנות לא מהווים בעיה עם הסיילנסר 6.2, אבל!

הסיילנסר דיי חוסם אותם מבחינת קבלת אוויר ככה שנכון שהיו סינקים אבל הם לא יתקררו במיוחד.

הביצועי קירור בין שני הסינקים דיי זהים מכוון שה 6.2 קצת פחות טוב מה 5.2 שעוקף במעט את הזלמן, מבולבל ? ;)

בכל מקרה, הזלמן לא מוציא את האוויר החוצה, ולא שקט כמו הסיילנסר, אבל! הוא זורק אוויר על כל הכרטיס ומקרר טוב יותר את הזכרונות, ככה שלאוברקלוק אולי עדיף להסתכל על התמונה הכללית ולא רק על ה GPU.

ההמלצה שלי היא בכל מקרה לחכות כמה ימים עד שה-V1 יכנס לנועה ולראות איך הוא עם ה 6600GT,

עקרונית הוא מהווה בעיה בהתקנת סינקים לזכרונות בחלק מהכרטיסים, עוד לא כתבו בפירוש איך זה עם הכרטיס הזה.

פורסם
  • מחבר

הסינקים BGA של זלמן דיי נמוכים ולפי דברי החנות לא מהווים בעיה עם הסיילנסר 6.2, אבל!

הסיילנסר דיי חוסם אותם מבחינת קבלת אוויר ככה שנכון שהיו סינקים אבל הם לא יתקררו במיוחד.

הביצועי קירור בין שני הסינקים דיי זהים מכוון שה 6.2 קצת פחות טוב מה 5.2 שעוקף במעט את הזלמן, מבולבל ? ;)

בכל מקרה, הזלמן לא מוציא את האוויר החוצה, ולא שקט כמו הסיילנסר, אבל! הוא זורק אוויר על כל הכרטיס ומקרר טוב יותר את הזכרונות, ככה שלאוברקלוק אולי עדיף להסתכל על התמונה הכללית ולא רק על ה GPU.

ההמלצה שלי היא בכל מקרה לחכות כמה ימים עד שה-V1 יכנס לנועה ולראות איך הוא עם ה 6600GT,

עקרונית הוא מהווה בעיה בהתקנת סינקים לזכרונות בחלק מהכרטיסים, עוד לא כתבו בפירוש איך זה עם הכרטיס הזה.

תגובה עניינית ומקצועית, לרוב אנשים לא עונים לי על השאלות ואתה הצלחת חחח...

בהמשך לשאלתי מה זה הקירור V1 ? שאל איזו חברה ומה בידיוק מיוחד בו ?

פורסם

http://www.systemcooling.com/thermalright_v1-01.html

סינק חדש דנדש של חברת טרמלרייט, אמור לפי דברי נועה להגיע לארץ בימים הקרובים.

אני מעריך שהוא לא יהיה זול אבל גם לא יקר בטירוף להתחשב בביצועים שלו...

פורסם
  • מחבר

http://www.systemcooling.com/thermalright_v1-01.html

סינק חדש דנדש של חברת טרמלרייט, אמור לפי דברי נועה להגיע לארץ בימים הקרובים.

אני מעריך שהוא לא יהיה זול אבל גם לא יקר בטירוף להתחשב בביצועים שלו...

סלח לי על הבורות אבל המבנה שלו ממש לא נראה לי כזה ליגה איכותית, אלא יותר כמו גימיק שמצליח לקרר לא רע..

בהיטסינק שטח הפנים צריך להיות גדול ככל האפשר ופה זה נראה שבמקום להגדיל הם הקטינו אותו ואז פחות אוויר בא במגע עם הסינק...

זה קצת ההבט המדעי של קירור אבל באמת שהמבנה של ה V1 הזה נראה קצת פלצני, אולי טיפה מודרני אבל לא יודע... אפשר איזה בנצ' ? אני יתן למספרים לדבר ולא לעיין שלי...

פורסם

הוא הביא לך קישור לביקורת

temps.gif

פורסם
  • מחבר

אין פה את הזלמן.. ואם זה הטמפרטורות של הקירור הם ממש אבל ממש לא רחוקות הסטוק...

פורסם

23 מעלות במאמץ זה לא הבדל רציני ? (עם מאורר בודד מתוך ה2 שאפשר להרכיב).

הזלמן הוא בערך במעלה או שתיים פחות טוב מה NV5 שמוצג בטבלה,

שזה אומר אותם ביצועים כמו ה NV6 שמתאים לכרטיס שלך.

פורסם

קח בחשבון שהטמפ' הם של 6800GT ב LOAD עם אוברקלוק

נראה קירור מצויין

פורסם

קח בחשבון שהטמפ' הם של 6800GT ב LOAD עם אוברקלוק

נראה קירור מצויין

הV1? אחרי שראיתי תטבלה הזאת אני שוקל לקנות אותו במקום הסיילנסר(ולהרכיב עליו 2 מאווררים).

פורסם
  • מחבר

אחי קנה את הזלמן, ולפי מה שזה נראה ב IDLE זה הוריד לו מ 60 מעלות ל 47... :cool2: שזה לא רע..

עכשיו יש ב XFX כולה 4 זכרונות אז נשארו לו 4 סינקים ספייר שאני ישים השאלה היא האם זה יפריע לסיילנסר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים