עבור לתוכן

האם שווה להשקיע את הקירור מים הבא על כרטיס BFG 7800GTX??

Featured Replies

פורסם

אתה רוצה לכרטיס?

כי אם כן אני לא חושב שהמערכת תיכנס לתקציב כי יש בלוק מיוחד לכרטיס הזה

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה לכרטיס?

כי אם כן אני לא חושב שהמערכת תיכנס לתקציב כי יש בלוק מיוחד לכרטיס הזה

יש מצב לחבר איזה חלקים זולים יותר לבלוק הזה כדי שזה ייכנס לתקציב?

שתיהיה מערכת נומרלית לפחות..

פורסם

הביג וואטר לא יכולה לסחוב שני בלוקים..

לדעתי, עם הבלוק, זה כבר יוצא לך 650, ובמחיר הזה עדיף כבר להרכיב מערכת לבד..

איך אני מת על אנשים שבטוחים שהם יודעים הכל ....חבר'ה כבר הדגמנו איך הBIGWATER ה"מסכן" ( לדעתכם ) סוחב שני בלוקים ( מעבד וכרטיס מסך ) ועושה את זה עם טמפרטורות נמוכות מאוד 25 למעבד בOC מ2000 ל- 2600 ו36 מעלות לכרטיס מסך בOC מ500/1000 ל645/1350 .

אם זה לא "סביר" לדעת מישהו פה ....אתם מוזמנים להסביר את עצמכם בכיף , למה שהבחור יקנה מערכת קירור ב- 1000 ש"ח ומעלה כשבפחות מ700 ש"ח הוא יכול להרכיב מערכת עם ביצועים טובים + ...

תמיד יש את כל המרכיבים במערכת קירור מים ולא לשכוח את הסירקוליציה של האויר הקר לרדיאטור ( לכל מי שמחבר רדיאטור בתוך המחשב ולא בחוץ ללא סירקולציה מתאימה וחושב שבגלל שיש לו קירור מים אז הכל יהיה קריר וטוב , NEWS FLASH גם מים מתחממים !!! ;)

צריך לדאוג לזרימת אויר קר לרדיאטור ובכל הביקורות שיש לBIGWATER ה"בוחנים" תוקעים את המערכת בתוך מארז חנוק וחסר זרימת אויר ומתלוננים שהטמפרטורה גבוהה ...חכם מאוד !!!

ועוד יותר נחמד זה אלו ששוללים את המערכת או ממליצים לא לקנות על סמך מה ? רוב האנשים הללו לא ראו אפילו את המערכת בפעולה שלא לדבר על ניסו אותה בעצמם .... חבר'ה ....אל תאמינו לכל ביקורת שאתם קוראים באינטרנט ....תנסו קצת בעצמכם ....

ולפותח הת'רד ....אם אתה מחבר אותה אפילו רק לבלוק קירור לכ.מסך היא תעשה לך לדעתי עבודה מצוינת

הכל בחברות .... קחו את זה בתור עצה , לא תמיד הדברים היקרים הם הטובים יותר ....

הגולש

פורסם
  • מחבר

איך אני מת על אנשים שבטוחים שהם יודעים הכל ....חבר'ה כבר הדגמנו איך הBIGWATER ה"מסכן" ( לדעתכם ) סוחב שני בלוקים ( מעבד וכרטיס מסך ) ועושה את זה עם טמפרטורות נמוכות מאוד 25 למעבד בOC מ2000 ל- 2600 ו36 מעלות לכרטיס מסך בOC מ500/1000 ל645/1350 .

אם זה לא "סביר" לדעת מישהו פה ....אתם מוזמנים להסביר את עצמכם בכיף , למה שהבחור יקנה מערכת קירור ב- 1000 ש"ח ומעלה כשבפחות מ700 ש"ח הוא יכול להרכיב מערכת עם ביצועים טובים + ...

תמיד יש את כל המרכיבים במערכת קירור מים ולא לשכוח את הסירקוליציה של האויר הקר לרדיאטור ( לכל מי שמחבר רדיאטור בתוך המחשב ולא בחוץ ללא סירקולציה מתאימה וחושב שבגלל שיש לו קירור מים אז הכל יהיה קריר וטוב , NEWS FLASH גם מים מתחממים !!!  ;)

צריך לדאוג לזרימת אויר קר לרדיאטור ובכל הביקורות שיש לBIGWATER ה"בוחנים" תוקעים את המערכת בתוך מארז חנוק וחסר זרימת אויר ומתלוננים שהטמפרטורה גבוהה ...חכם מאוד !!!

ועוד יותר נחמד זה אלו ששוללים את המערכת או ממליצים לא לקנות על סמך מה ? רוב האנשים הללו לא ראו אפילו את המערכת בפעולה שלא לדבר על ניסו אותה בעצמם .... חבר'ה ....אל תאמינו לכל ביקורת שאתם קוראים באינטרנט ....תנסו קצת בעצמכם ....

ולפותח הת'רד ....אם אתה מחבר אותה אפילו רק לבלוק קירור לכ.מסך היא תעשה לך לדעתי עבודה מצוינת

הכל בחברות .... קחו את זה בתור עצה , לא תמיד הדברים היקרים הם הטובים יותר ....

הגולש

ואללה תודה רבה לך על התגובה :)

כנראה שאני באמת אלך על הקירור הזה אבל רק שאלה קטנה איזה בלוק אתה מציע לי לכרטיס מסך ? כמו שלך?

ואני לא חושב שאני אחבר ת'מערכת למעבד ת'זה נראה כבר

כנראה שאני אחבר לו משהו אחר!!

תודה שוב!!

AtR

פורסם

תראה הבלוק של TT לכרטיס המסך אולי עשוי מחומרים טובים ( נחושת ופלסטיק למניעת קורוזיה ) אבל הוא מהונדס גרוע עפ"י ביקורות שראיתי כי הוא רוצח את הלחץ מים ובעקיפין את הזרימה שמאוד חשובה במע' שציכות לפזר המון הספק ( כרטיסי מסך )

What I found when flipping over the acrylic top was a bit sad, I mean if your using 1/2" in your H2O system and the inlet/outlet to the block is ONLY 5mm, that's going to almost kill the flow in the entire system!

ובמערכות כמו שצריך זה לא הבלוק .... כי אתה תרצח את הספיקה של המשאבה וחבל

פורסם
  • מחבר

תראה  הבלוק של TT לכרטיס המסך אולי עשוי מחומרים טובים ( נחושת ופלסטיק למניעת קורוזיה ) אבל הוא מהונדס גרוע עפ"י ביקורות שראיתי כי הוא רוצח את הלחץ מים ובעקיפין את הזרימה שמאוד חשובה במע' שציכות לפזר המון הספק ( כרטיסי מסך )

ובמערכות כמו שצריך זה לא הבלוק .... כי אתה תרצח את הספיקה של המשאבה וחבל

תודה על ההסבר

אז איזה בלוק אתה כן מציע לי רק שלא יהיה ממש יקר :) ?

פורסם

DD , סוויפטק , אזטק , זלמן ........ רק תבחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים