עבור לתוכן

ירידות בטמפ'

Featured Replies

פורסם

ירד לי ל-57 מ-62 בלי שום מאווררים נוספים רק מהקור

• תגובות 37
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תקשיבו טוב.....

אני יודע שחלק מחברי הפורום יודעים פחות או יותר את מפרט המחשב שלי (Full Tower עמוס בטוב! או היה טוב!)

טמפ' מעבד: 8

טמפ' לוח: 12

בלי חלון פתוח ובלי לעלות לגג......

איך?

פורסם

תקשיבו טוב.....

אני יודע שחלק מחברי הפורום יודעים פחות או יותר את מפרט המחשב שלי (Full Tower עמוס בטוב! או היה טוב!)

טמפ' מעבד: 8

טמפ' לוח: 12

בלי חלון פתוח ובלי לעלות לגג......

איך?

חנקן נוזלי?

פורסם

הוא בטח סידר איכשהו לשים CAK 2 38 על פנטיום 1 100 מגה-הרץ...

פורסם

גם ככה לא היה מוריד את הטמפ' אל מתחת לטמפ' החדר פלוס מינוס מעלה או שתיים.

זה חייב להיות משהו כמו קירור נוזלי/חנקן או שאולי המזגן מכוון ישר למחשב....

פורסם

אני לא צוחק!

הנתונים על הטמפרטורות באות מ ASUS PROBE v2.1 ומ MBM

יש לי דיי הרבה מאווררים במארז (מעבד/Chipset/דיסק קשיח/ 2 ענקיים - אחד כניסה אחד יציאה/אחד של הספק שזורק על המעבד Enermax 430- יש לו שניים/אחד לצורב)

בקיצור יש שם קירור דיי רציני וזה מארז Full Tower עם כבלים עגולים ועוד כל מיני אמצעים כדי לאפשר זרימת אוויר טובה!

אם הייתי יודע איך לטעון תמונות בכדיי שתוכלו לראות הייתי עושה זאת?!

פורסם

אני לא חושב שמעבד בכלל מסוגל לעבוד ב-8 מעלות.. זה קר מדיי בשבילו, ולדעתי הוא פשוט יסדק..

פורסם

הטמפרטורה הכי קיצונית שאיי פעם נרשמה הייתה מינוס 90 מעלות , כשכמה מטורפים עשו אוורקלוק לסלרון 533 ועברו איתו את הגיגהרץ .

הם קיררו בחנקן נוזלי , ואחרי זה עברו לקרח יבש בתוך החנקן , ב90- המחשב פתאום נתקע , והמעבד לא עבד יותר מאז אף פעם .

וHAFLO , אין מצב שהטמפרטורה של המעבד שלך היא 10 מעלות בקירור אוויר , כי לא יכול להווצר מצב , איזה קירור שלא יהיה לך בתוך המחשב , שהטמפרטורה בתוך המארז שלך תהיה יותר נמוכה מטמפרטורת חדר .

בקירור מים לדוגמא , אתה יכול אולי להגיע ל15 מעלות , וזה יקרה אם תזרוק קוביות קרח בתוך המיכל של המים .

אם אתה רוצה להגיע אל מתחת לאפס , VAPOCHIL תעזור לך .

אצלי הטמפרטורה עכשיו , בIDLE 35 מעלות , ובFULL LOAD 65 מעלות , ואני מגרד את ה1.6 גיגהרץ

נזכרתי :)

תנסה לעשות עדכון ביוס ללוח , כי יכול להיות שהוא מדווח על טמפרטורות לא נכונות

פורסם

תראו אני לא סתם מספר סיפורים, ואני בטוח שאת מאמיניםלי אבל בכל זאת יש איזושהיא דרך שאני יכול להראות לכם צילומי מסך...?

בתוך הנארז שלי דיי קר וכמו שציינתי יש לי מאוורר ענקי שמכוון על המעבד בנוסף לHSF שיש על המעבד....

תנו לי דרך להראות לכם תמונות ותבינו על מה מדובר.....

ולמה שמעבד יסדק בקור?

קראתי פעם מאמר שהמעבד החזק בעולם עובד בטמפ' של 230- (ש 250- זה גורם להעלמות) ואני לא מדבר על חבר'ה שעשו OC או משהו כזה אלא על מכון מדעי....

פורסם

והביוס שלי מעודכן, ולא תוכנה אחת מצביעה לי על הטמפ' האלו, שלא היו לפני שביצעתי את התקנת המאווררים (אני מתכוון לטמפ' שהיו נורמאליות לפני התקנת המאווררים)

פורסם

הטמפרטורות שלך בהחלט לא הגיוניות.

אין כל סיבה שזה משהו אמיתי. קירור אוויר בשום פנים לא מגיע לטמפרטורות כאלו.

פורסם

צר לי חברי היקרים...

אבל אם מקררים נכון - אז אפשר עם קרור אויר להגיע לטמפ' יותר נמוכות מטמפ' החדר...

אתם צריכים לזכור שהמולקולות של האויר בסך הכל מספחות לעצמן קצת אנרגיה/חום, ממש כמו מולקולות של מים...

בקשר לקרור הכי קיצוני - גם בטכניון יש מחשבים שעובדים בטמפ' הרבה מתחת לאפס צלזיוס - מעט מאוד מחשבים שעולים הרבה מאוד כסף! אבל: 1. זה לא מעבדים כמו שלכם

2. עם המעבדים שיש לנו - אנחנו לא יכולים לעשות אוברקלוק יותר מדיי רציני בגלל סיבות פיסיקליות אז אנחנו לא צריכים טמפ' נמוכות מדיי...

פורסם

אז אפשר עם קרור אויר להגיע לטמפ' יותר נמוכות מטמפ' החדר...

אין מצב .

אין שום מצב שבעולם שיביא טמפרטורה של משהו שמייצר מעל 70 וואט חום , או פחות , כי עד עכשיו לא צויין איזה מעבד מותקן במערכת , אבל עדיין , עם קירור אוויר , הכי הרבה שתוכל להגיע הוא טמפרטורת החדר , ולא מעלה אחת פחות , כמה קירור לא תשים על המעבד שלך , ואפילו אם תשים מאוורר תקרה או מנוע סילון שיזרים אוויר על המעבד .

אלא אם כן ידחפו לי את האף לתוך לינק או תמונה שזה כן נעשה עם "מאווררים" !

פורסם

דיי, נו באמת, אין סיכוי ונקודה, זה אותו סיפור עם האדסל שמוריד בחצי מגה לשנייה שמישהו סיפר בעבר, וכמו זה שעשה אוברקלוק למעבד האת'לון שלו ל-3.5 ג'יגה הרץ...

ונכון שעם קירור אויר אפשר להגיע לטמפרטורות של מתחת לטמפרטורת החדר, אבל לא על מעבד, מעבד אשר מיצר כמויות חום שכאלה...

גם עם פנטיום 1 זה יהיה קשה...

פורסם

החלק היחידי במחשב שיכול לדווח על טמפ' יותר נמוכה במעלה או תשיים מטמפ' החדר זה החיישן שאחראי על גילוי טמפ' לוח-האם, וזה, גם-כן, תלוי במקום שלו על לוח האם, והאם נושף עליו מאורר, והאים המארז סגור או פתוח.

כשהוא פתוח החיישן בד"כ סתם מראה משהו שקרוב מאוד לטמפ' החדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים