עבור לתוכן

זה מה שקורה שמתמכרים...חחח. (סירטון)

Featured Replies

פורסם

כמה שזה נראה לכם מוזר זה לא רחוק מהמציאות, אני גם הייתי מכור אומנםן כמובן שלא עשיתי את הדברים שהוא עושה אבל שברתי מקלדת(הורדתי בה בוקס).

תודה לאל שפרשתי בזמן

• תגובות 32
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא קצת מזכיר את סטיפלר מאמריקן פאי?  :bash:

אכן.

פורסם

Tov Tov אתה מנסה לשכנע אותנו או את עצמך כי למיטב ידיעתי אתה היחיד מבין אלו שהגיבו שעדיין משחק ועוד מספר שנים רציני מאחוריך...

כך ש X:

פורסם

זה לא אמיתי מה אתם דפוקים? זה כאילו בצחוק אבל זה עדיין מצחיק :D

דרך אגב אני שברתי פאד ICEMAT מרוב עצבים (זה מזכוכית מיוחדת ועולה 200 שקל)

פורסם

זה לא אמיתי בחייכם.

פורסם
:lol: :lol: :lol: ענק!!!
פורסם

Tov Tov אתה מנסה לשכנע אותנו או את עצמך כי למיטב ידיעתי אתה היחיד מבין אלו שהגיבו שעדיין משחק ועוד מספר שנים רציני מאחוריך...

כך ש X:

לא ניסיתי לשכנע אף אחד רק רציתי לוודא שאף אחד לא חושב שזה אמיתי :hat:

ובקשר לזה שאני משחק CS כבר הרבה מאוד זמן זה לא אומר שאני במצב של הבחור בסרטון כן ?

וגם זה שאני משחק 5 שנים זה לא אומר שכל יום במשך ה5 שנים האלה אני משחק CS, זה בא בתקופות וזה תלוי בי זה לא שאני מכור.

חוץ מהשנתיים הראשונות שהייתי תמים והתמכרתי :smile1: כל שאר הזמן ששיחקתי CS זה רק בגלל שעמום טוטלי או כדי להגיד שלום לאנשים אין שום סיבה אחרת.

פורסם
  • מחבר

חחח..

חברה אני הבאתי את הסרטון וזה לינק מהאתר המקורי של איזה בנאדם דפוק שעושה עוד מלא שטויות ובנוסף לכך הוא משחק גם קאונטר אז הוא החליט לעשות גם על זה..

ולטוב טוב מה הR/N שלך במשחק אני פירו מן כמו בפורום ואני משחק שנה וחצי..

פורסם

אם לא זיהית מה הניק שלי אז זה כבר לא משנה כי אתה לא מכיר אותי, וגם זה לא קשור לפה עכשיו.

רוב השחקנים החדשים לא מכירים אותי .. כי כבר זה לא מעניין אותי כל הקטע הזה של Rep.

נ.ב

הניק הוא Tov_Tov דה :\

פורסם

שנתיים של להיות מכור זה המון למזלך אז הטרנד של הרכישות לא היה נפוץ .בסרט אומנם הקצינו את הדברים אבל אתה רואה אנשים שופכים מאות\אלפי שקלים על CS סתם ... אתה מבין את המצב שלהם אולי יש להם עדיין יכולת לשלוט בתנהגות אבל לפי דעתי זה כבר דרגת התמכרות גדולה ,אני מקווה שאתה את המערכת שלך לא קנית בשביל לשחק ב 300fps כמו חלק .

פורסם

אני לא מבין מה הטעם לשפוך כסף על משחק ... זה לא יהפוך אותך לשחקן יותר טוב.

וההתמכרות היחידה שהייתה לי היא התמכרות ששיחקתי פשוט הרבה.. עד שהמשחק נהפך לקל ונהיה משעמם.. זה לא שהלכתי ברחוב ואמרתי Boom Head Shotבסוף כל משפט.

ולא את המערכת שלי לא קניתי בשביל CS, קניתי אומנם למשחקים אבל לא בשביל CS ובכלל באותה תקופה שקניתי תמחשב לא שיחקתי CS (הפסקה) וגם במחשב הישן שלי היה לי כמעט תמיד 100FPS, אין הבדל בין 100 ל300 FPS.

פורסם

זה שאתה אני ועוד רבים לא מבינים לא זה לא אומר כלום לגביי שוק הגיימירים שמשקיעים בזה מאות שקלים בלי סיבה ניראת לעין ודא ניראה שזה היה לך ממש קל אני זוכר איזה פעם אחרי כמה זמן רציתי לחזור לשחק והתעקשתי ללכת עליך ואחרי כמה HS הבנתי שעדיף שפרשתי וטוב שכך ואחרי זה לא שיחקתי עוד איזה חצי שנה

פורסם

tov_tov הניק שלך מוכר לי, לא שיחקתי איתך אבל אתה מוכר לי כ-oldnie כזה :) מוכר לי איפשהו מהתקופה של 1.5

גם אני שיחקתי במשחק הזה פעם, התמכרתי, הפסקתי לשחק, ואני מאושר מכל רגע בלי המשחק הזה. משחק טוב, אבל ממכר מדי

פורסם

זה שאתה  אני ועוד רבים לא מבינים לא זה לא אומר כלום לגביי שוק הגיימירים שמשקיעים בזה מאות שקלים בלי סיבה ניראת לעין ודא ניראה שזה היה לך ממש קל אני זוכר איזה פעם אחרי כמה זמן רציתי לחזור לשחק והתעקשתי ללכת עליך ואחרי כמה HS הבנתי שעדיף שפרשתי וטוב שכך ואחרי זה לא שיחקתי עוד איזה חצי שנה

שישקיעו בזה כמה שהם רוצים בסופו של דבר הם ילמדו שזה לא מה שזה משנה..

ההשקעה היחידה שאני עשיתי זה לקנות את המשחק HL ב200 שקל וזה עוד כשהוא היה חדש אז הוא עלה 200 ש"ח :\

tov_tov הניק שלך מוכר לי, לא שיחקתי איתך אבל אתה מוכר לי כ-oldnie כזה :) מוכר לי איפשהו מהתקופה של 1.5

גם אני שיחקתי במשחק הזה פעם, התמכרתי, הפסקתי לשחק, ואני מאושר מכל רגע בלי המשחק הזה. משחק טוב, אבל ממכר מדי

חחח במבט חטוף על התגובה שלך אפשר לחשוב שאתה מדבר על סמים

בהחלט משחק ממכר אבל זה דרך טובה לבדוק את כוח הרצון שלך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים