פורסם 2005 ביולי 2220 שנים אנחנו עדיין מחכים יחיאל.להזכירך, ה6200 הכי מהיר בORB בקושי מוציא 4000 נק' ואתה מדבר על 4600 נק'.
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים אנחנו עדיין מחכים יחיאל.להזכירך, ה6200 הכי מהיר בORB בקושי מוציא 4000 נק' ואתה מדבר על 4600 נק'.זה כבר לא הוכח שהוא הוציא 4600 עם6200?
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים אני לא מאמין לשום מילה שלך עד שאני לא רואה ORBכבר קרה ששקרת כאן בעבר...I wanted to say this for a long time.
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים אוקי... בכול מקרה עם היתם קוראים מה שרשמתי אז הייתם רואים שאת כול העובר של הכרטיס החמוד הזה ל4600 ביצעתי במחשב של חבר עם קרור מיים ופלטייה 80 וואט!! המחשב שלי מחכה רק למעבד!! שיגיע ככול הניראה רק במהלך השבוע הזה ( שני שלישי) כשזה ייגע אני יעלה תמונות רבות של הגבול של הכרטיס הזה ועוד עם ה VAPOCHILL XE שיחובר אליו.. הכול עוד יותברר על דאגה... יחיאל
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים נכון זה לא מתועד.. בגלל זה אני לא אומר יותר מדיי דברים.. לכן אני אומר חכו שיגיעו כול הדברים ותיראו בעצמכם..יחייאל
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים מחבר יום ראשון אני קונה את הכרטיס ויום שני או שלישי אני אמור לקבל את המערכת של קירור מים ורציתי לדעת אם יש עוד משהו שאני אוכל לקנות או לעשות על מנת להגיע למקסימום של הכרטיס ואם אפשר אז עם תוכלו להגיד לי איזה כרטיס בידיוק אני צריך לקנות הכרטיס צריך להיות AGPאני קונה מנועה תודה לכל העוזרים
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים נכון זה לא מתועד.. בגלל זה אני לא אומר יותר מדיי דברים.. לכן אני אומר חכו שיגיעו כול הדברים ותיראו בעצמכם.. יחייאל אני שמח שמדברים אלי קצת מדיי פעם זה כיף... חח בכול מקרה נכון הגעתי ל4600 עם גיפורס 6200 לא יאומן פשוט חח בכול מקרה זה בוצע על מחשב של חבר (כי המעבד של המערכת שלי עדין לא הגיע!!!!!!!!!1 :pissed: ) בכול מקהר זה בוצע עם קורר מיים בודד לכרטיס מסך ופלטייה של 80 וואט לכרטיס גם כן!.. בלי מודים בלי כלום!!! אבל יש לי הפתעה קטנה בשביל הכרטיס הזה או כול כרטיס מסך שיגיע אחריו (7800 גי טי איקס) והוא VAPOCHILL XE -35C רק בשביל הכרטיס מסך חחחח עם כמה מודים וכו וכו אני פשוט מקווה לעשות פלאים חח.... ניראה... בכול מקרה לאלה ששואלים איהז קרור אני ישים על המעבד אז.. מחר צפוי להגיע MACH 2 GT עם הבלוק של CHILY 1 וכול המערכת ניבנתה בזכות אליאור הגדול... וזה יתן לי -65 למעבד שזה ליגה אחרת... כמובן שהמארז טיפה שונה (לאלה שזוכרים ) תמונות יעלו לקראת סוף השבוע הזה.. מובטח... יחיאל :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים יחיאל אתה חרטטן ברמות אני מוכן להתערב איתך על 50 שקל שלא הגעת לתוצאה כזאת בחיים שלך (אלה אם כן עשית את בדיקה על רצולוציה של 640*480 ואיכות הטקסטורה על הכי נמוך אז דיי לקשקש גם אני יכול לומר שקיבלתי עם הGF6200 שלי 5K אז? משהו יאמין לי?תביא אוכחות ORG ולא תמונות כי כול אחד יכול לערוך תמונה :\ קיצור עד שאתה לא מביא אוכחה בשבילי אתה עוד איזה סתם חרטטן מסכן
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים טוב חלאס סתם להקפיץ. פותח הת'רד קיבל את התשובה שלו, יחיאל לא מתכנן לפרסם תוצאות בזמן הקרוב. לדעתי אפשר לנעול.
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים מחבר תודה לביינתים לכולם עידכונים יהיו בקרוב מאוד לאחר קבלת קירור המים ;D ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.