עבור לתוכן

פרויקט כרטיס המסך המהיר בעולם (הפיכת כרטיס low end ל-high end )

Featured Replies

פורסם

אנחנו עדיין מחכים יחיאל.

להזכירך, ה6200 הכי מהיר בORB בקושי מוציא 4000 נק' ואתה מדבר על 4600 נק'.

• תגובות 35
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנחנו עדיין מחכים יחיאל.

להזכירך, ה6200 הכי מהיר בORB בקושי מוציא 4000 נק' ואתה מדבר על 4600 נק'.

זה כבר לא הוכח שהוא הוציא 4600 עם6200?

פורסם

שנאמר...

"דיבורים כמו חול ואין שניצל לאכול."|

פורסם

אני לא מאמין לשום מילה שלך עד שאני לא רואה ORB

כבר קרה ששקרת כאן בעבר...

I wanted to say this for a long time.

פורסם

אוקי...

בכול מקרה עם היתם קוראים מה שרשמתי אז הייתם רואים שאת כול העובר של הכרטיס החמוד הזה ל4600 ביצעתי במחשב של חבר עם קרור מיים ופלטייה 80 וואט!! המחשב שלי מחכה רק למעבד!! שיגיע ככול הניראה רק במהלך השבוע הזה ( שני שלישי) כשזה ייגע אני יעלה תמונות רבות של הגבול של הכרטיס הזה ועוד עם ה VAPOCHILL XE שיחובר אליו..

הכול עוד יותברר על דאגה...

יחיאל :pissed:

פורסם

זה לא משנה איפה שברת את השיא, אם זה לא מתועד זה לא קרה.

פורסם

נכון זה לא מתועד.. בגלל זה אני לא אומר יותר מדיי דברים.. לכן אני אומר חכו שיגיעו כול הדברים ותיראו בעצמכם..

יחייאל

פורסם

בגלל זה אני לא אומר יותר מדיי דברים

לא...בכלל לא.

פורסם
  • מחבר

יום ראשון אני קונה את הכרטיס ויום שני או שלישי אני אמור לקבל את המערכת של קירור מים ורציתי לדעת אם יש עוד משהו שאני אוכל לקנות או לעשות על מנת

להגיע למקסימום של הכרטיס ואם אפשר אז עם תוכלו להגיד לי איזה כרטיס בידיוק אני צריך לקנות הכרטיס צריך להיות AGP

אני קונה מנועה

תודה לכל העוזרים

פורסם

יש גירסא מעולה של LEADTEK

פורסם

עים אתה לשבור שיאים רק 6200 אחיי :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

נכון זה לא מתועד.. בגלל זה אני לא אומר יותר מדיי דברים.. לכן אני אומר חכו שיגיעו כול הדברים ותיראו בעצמכם..

יחייאל

אני שמח שמדברים אלי קצת מדיי פעם זה כיף... חח בכול מקרה נכון הגעתי ל4600 עם גיפורס 6200 לא יאומן פשוט חח בכול מקרה זה בוצע על מחשב של חבר (כי המעבד של המערכת שלי עדין לא הגיע!!!!!!!!!1 :pissed: :pissed: ) בכול מקהר זה בוצע עם קורר מיים בודד לכרטיס מסך ופלטייה של 80 וואט לכרטיס גם כן!.. בלי מודים בלי כלום!!! אבל יש לי הפתעה קטנה בשביל הכרטיס הזה או כול כרטיס מסך שיגיע אחריו (7800 גי טי איקס) והוא VAPOCHILL XE -35C רק בשביל הכרטיס מסך חחחח עם כמה מודים וכו וכו אני פשוט מקווה לעשות פלאים חח.... ניראה... בכול מקרה לאלה ששואלים איהז קרור אני ישים על המעבד אז.. מחר צפוי להגיע MACH 2 GT עם הבלוק של CHILY 1 וכול המערכת ניבנתה בזכות אליאור הגדול... וזה יתן לי -65 למעבד שזה ליגה אחרת...

כמובן שהמארז טיפה שונה (לאלה שזוכרים ) תמונות יעלו לקראת סוף השבוע הזה.. מובטח...

יחיאל :xyxthumbs:

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

יחיאל אתה חרטטן ברמות אני מוכן להתערב איתך על 50 שקל שלא הגעת לתוצאה כזאת בחיים שלך (אלה אם כן עשית את בדיקה על רצולוציה של 640*480

ואיכות הטקסטורה על הכי נמוך אז דיי לקשקש גם אני יכול לומר שקיבלתי עם הGF6200 שלי 5K אז? משהו יאמין לי?

תביא אוכחות ORG ולא תמונות כי כול אחד יכול לערוך תמונה :\ קיצור עד שאתה לא מביא אוכחה בשבילי אתה עוד איזה סתם חרטטן מסכן

פורסם

טוב חלאס סתם להקפיץ. :bash:

פותח הת'רד קיבל את התשובה שלו, יחיאל לא מתכנן לפרסם תוצאות בזמן הקרוב. לדעתי אפשר לנעול.

פורסם
  • מחבר

תודה לביינתים לכולם :yelclap:

עידכונים יהיו בקרוב מאוד לאחר קבלת קירור המים ;D ;D ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים