עבור לתוכן

פרויקט כרטיס המסך המהיר בעולם (הפיכת כרטיס low end ל-high end )

Featured Replies

פורסם

אני מחפש המלצות על כרטיס מסך טוב לאובר קלוק שהוא מצויין למטרה הזאת ועל יד אוברקלוק מודים ו פתיחת צינורת אפשר להגיע לרמות גבוהות

אני אמור לקבל מערכת קירור מים ואני מתכנן להפעיל אותה רק על הכרטיס המערכת היא של  dd והיא מגיעה עוד שבוע וחצי מארהב

אני רוצה לשבור שיאים עם הכרטיס ואם אפשר אז לאחר שאקנה אותו אשמח לקבל כל עזרה שתוכלו לתת לי בפרוייקט

הכרטיס צריך להיות בתקן agp

• תגובות 35
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תקציב?

שיאי עולם אני לא מאמין שתשבור כי הם בוצעו ע"י קירורי גז...

אבל אתה יכול לנסות לשבור את שיא המהירות ב6200 שלא נראה לי שמישהו חיבר אליו קירור גז...

לכרטיס יש את הפוטנציאל OC גדול ביותר...

פורסם

גם סידרת 6800 OC לא רעים... ואיתם הוא יכול להגיע למהיריות....

פורסם

תקציב?

שיאי עולם אני לא מאמין שתשבור כי הם בוצעו ע"י קירורי גז...

אבל אתה יכול לנסות לשבור את שיא המהירות ב6200 שלא נראה לי שמישהו חיבר אליו קירור גז...

לכרטיס יש את הפוטנציאל OC גדול ביותר...

יחיאל עשה 4600 עם 6200(ב3DMARK05 כמובן).

פורסם

כדאי שתשנה את הכותרת, לרגע חשבתי שדיברת על  7800GTX או משהו.

באשר לנושא, GF6200 וR9550 הם אוברקלוקרים מצוינים לשוק הנמוך. מומלץ לשבור שיאים דווקא איתם, כי את רובם מאכלסים מחשבים חלשים שלא מהווים תחרות.

מומלץ ללכת על גירסאות עם זכרונות משופרים או קלוקים גבוהים מהרגיל, זה יעזור מאוד.

פורסם

אני שמח שמדברים אלי קצת מדיי פעם זה כיף... חח בכול מקרה נכון הגעתי ל4600 עם גיפורס 6200 לא יאומן פשוט חח בכול מקרה זה בוצע על מחשב של חבר (כי המעבד של המערכת שלי עדין לא הגיע!!!!!!!!!1 :pissed: :pissed: ) בכול מקהר זה בוצע עם קורר מיים בודד לכרטיס מסך ופלטייה של 80 וואט לכרטיס גם כן!.. בלי מודים בלי כלום!!! אבל יש לי הפתעה קטנה בשביל הכרטיס הזה או כול כרטיס מסך שיגיע אחריו (7800 גי טי איקס) והוא VAPOCHILL XE -35C רק בשביל הכרטיס מסך חחחח עם כמה מודים וכו וכו אני פשוט מקווה לעשות פלאים חח.... ניראה... בכול מקרה לאלה ששואלים איהז קרור אני ישים על המעבד אז.. מחר צפוי להגיע MACH 2 GT עם הבלוק של CHILY 1 וכול המערכת ניבנתה בזכות אליאור הגדול... וזה יתן לי -65 למעבד שזה ליגה אחרת...

כמובן שהמארז טיפה שונה (לאלה שזוכרים ) תמונות יעלו לקראת סוף השבוע הזה.. מובטח...

יחיאל :xyxthumbs:

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

אני שמח שמדברים אלי קצת מדיי פעם זה כיף... חח בכול מקרה נכון הגעתי ל4600 עם גיפורס 6200 לא יאומן פשוט חח בכול מקרה זה בוצע על מחשב של חבר (כי המעבד של המערכת שלי עדין לא הגיע!!!!!!!!!1   :pissed: :pissed: ) בכול מקהר זה בוצע עם קורר מיים בודד לכרטיס מסך ופלטייה של 80 וואט לכרטיס גם כן!.. בלי מודים בלי כלום!!! אבל יש לי הפתעה קטנה בשביל הכרטיס הזה או כול כרטיס מסך שיגיע אחריו (7800 גי טי איקס)  והוא VAPOCHILL XE -35C  רק בשביל הכרטיס מסך חחחח עם כמה מודים וכו וכו אני פשוט מקווה לעשות פלאים חח.... ניראה... בכול מקרה לאלה ששואלים איהז קרור אני ישים על המעבד אז.. מחר צפוי להגיע MACH 2 GT עם הבלוק של CHILY 1  וכול המערכת ניבנתה בזכות  אליאור הגדול...  וזה יתן לי -65 למעבד שזה ליגה אחרת...

כמובן שהמארז טיפה שונה (לאלה שזוכרים ) תמונות יעלו לקראת סוף השבוע הזה.. מובטח...

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

אחי אתה מטורף... מאיפה לעזעזל הכסף כל פעם מחדש??!! :bash: :bash: :s07: :s07: זה משגע אותי! מאיפה??!!

פורסם

אני חושב שהכסף בא מ:

1. האיש מושחת ועוסק בפשיעה

2. הוא זכה בלוטו

לשום איש אין מספיק כסף לעשות מה שהוא עושה כל פעם מחדש

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחח תאמינו לי אתם בסופו של דבר תחכו לי מתתת לביניין חח..

חברהה בפעם האחרונה אני לא עשיר!! פשוט אני עובד ואני מעדיך לבזבז חלק מהכסף על המחשב שלי מאשר שסתם יזרק על יציאות וכאלה.. כי את כול שאר הדברים שצריכים כבר יש.. :xyxthumbs:

בכול מקרה במקום להגיד דבירם כאלה אולי תפרגנו .. אחרי הכול אני מביא לא קצת דברים לפורום הזה חח אז ילאה פרגונים.. חח

פורסם

יחיאל, אתה הגורו שלי.. תעשה לי ילד ::)

:lol: :lol: :lol:

פורסם

אני לא מאמין לשום מילה שלך עד שאני לא רואה ORB

כבר קרה ששקרת כאן בעבר...

פורסם

:pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

אתה פשוט מעצבן!.. כאילו מה ניראה לך שאולי אני בא לשקר פה לכול אחד ואחד?.. או מה? טוב סורי תפסתם אותי יש לי בכלל פנטיום 1 166 מגהרץ... אוף חבל... :silly: חח בכול מקרה אחי לא שיקרתי לא אז ולא עכשיו.... הזיכרון שלי כן עושה 270 2-3-3-5 יציב 100 אחוז!! ואני עוד יעלה לך תמונות וכו וכו כאשר המעבד יגיע! וכך גם לגבי ה6200 פשוט חבל שאתה לפחות לא מאמיןץץץ אבל אין בעיה... חכה ותיראה..

נ.ב

כאילו מה מישהו הגיע עם קרור סטוק פה לאיזה 4000 עם אני לא טועה אז מה אני עם מיים ופלטייה לא ליגיע ל4600 פשוט חבל שאת החושב כך אבל לא נורא הכול יסודר..

פורסם
  • מחבר

בבקשה תדברו רק על נושא התרד

הבנתי שכדאי לי לקנות את ה 6200 בגלל שיש לו יכולת טוב לאובר קלוק ורציתי לדעת עם יש מודים כל שהם לכרטיס ומה להוסיף לקירור חוץ מהמערכת קירור מים של DD שאני מקבל מארצות הברית

פורסם

VMOD...

יש מדריכים במויחד ל6200

פורסם

:pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

אתה פשוט מעצבן!.. כאילו מה ניראה לך שאולי אני בא לשקר פה לכול אחד ואחד?.. או מה?

ממש סליחה שאני לא מקרקר סביבך כמו שחלק מהמשתמשים פה מוצאים לנכון לעשות.

חח בכול מקרה אחי לא שיקרתי לא אז ולא עכשיו.... הזיכרון שלי כן עושה 270 2-3-3-5 יציב 100 אחוז!! ואני עוד יעלה לך תמונות וכו וכו כאשר המעבד יגיע! וכך גם לגבי ה6200 פשוט חבל שאתה לפחות לא מאמיןץץץ אבל אין בעיה... חכה ותיראה..

אפשר לראות Vaildation של CPU-Z על 290 2.2.2.6 1:1 ? זה יהיה נחמד...

גם ORB ל-4600 עם GF6200

פשוט, אתה יודע, יש מוסכמויות בקרב קהילת האוברקלוקינג, צריך להביא הוכחות ולא לזרוק כל מיני מספרים אקזוטיים ולקרקר סביבם.

כאילו מה מישהו הגיע עם קרור סטוק פה לאיזה 4000

Link Me!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים